Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Witam. Przyszedł czas żeby się pożegnać Na Cs-classic spędziłem ponad rok czasu. Raz było lepiej raz gorzej ale z przyjemnością mogę stwierdzić że CSC jest najlepszą siecią w tym kraju. Pamiętam moje początki na 4k1 ahhh.... Niedługo egzaminy zawodowe więc czas za naukę się wziąć, pogoda dopisuje więc nie chce się siedzieć w domu przed kompem. Złożyłem rezygnację, w cs'a też już nie gram, pewnie sprzedam steam Na sieć już nie wrócę, czas zmienić swoje życie. Karol- wielki szacunek i uznanie dla Ciebie. Odwalasz kawał dobrej roboty Dzięki za danie mi szansy sprawdzenia się jako admin, grafik i redaktor S}{aDoW- rozwijaj dalej swoją galerię. Trzymaj FFA na wysokim poziome Fakel- nie będziesz już miał komu spamować na steam o pracę xd powodzenia w prowadzeniu NDM Justynka- Z Tobą to się akurat nie żegnam Powodzenia w prowadzeniu ODD2 Madristat- pamiętaj o krześle dla mnie xd Trzymaj się mordo Evviva L'arte- utrzymaj 2k1 przy życiu, bo mam do niego sentyment Jeszcze czasem może pospamujemy na sb Visha- życzę Ci rozwiązania problemów o których mówi pedagog xd i żebyś do silvera nie spadła ;p Miszka- diablico moja ;3 z tobą to się nie żegnam bo przeprowadzam się do Zielonej Góry haha xd Omega- pilnuj forum i pisz kolejne dobre recenzje. Renia- pamiętaj że drzwi doktora są zawsze otwarte boć dalej na dd2 Shreku haha ;p Madzia- były czasem jakieś spiny ale to co xd powodzenia w grafice Weronika- jesteś byłaś i będziesz botkiem karaj dalej na dd2 natalja- szacunek za robotę jaką odwalasz w ubt. Jakieś wakacje by Ci się przydały awer- życzę Ci dostania się do ubt i nie wkurzaj Darka na sb haha xd Przepraszam jeśli kogoś nie napisałem :< Mam nadzieję że mi to wybaczycie Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i życzę powodzenia Cześć! Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Mako 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ale z ciebie menda normalnie xD Szkoda, że odchodzisz :c z kim teraz będę bekę cisnął? No cóż.. Powodzenia i cześć liczę, że wrócisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Szkoda :< Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 a ja mimo wszystko czekam na dalsze Twoje grafiki czy recenzje! Trzymaj się i do zobaczenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Też pamietam te czasy Arioch jak lamilismy na 4k1 xd A co do steama to jak nie grasz to moge od ciebie zakupic powodzenia na egzaminach i 3maj sięęęęę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Szkoda że odchodzisz zrobiłeś mi ładną syganturkę, i fajnie się z tobą grało czasami na DD2 chociaż i tak rzadko tam byłem. Powodzenia w dalszym życiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Strzałeczka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Pa pipo c: I tak wrócisz xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 wspomniales o ekipie z 4k1 ale zabraklo ich w pozegnaniu szkoda siema i powodzenia aryjochu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Co prawda nie miałam okazji Cię za dobrze poznać, ale widzę, że jest czego żałować. Może jednak wrócisz Cześć i powodzenia, ważne, żeby iść przed siebie i się nie oglądać do tyłu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Esme nie masz czego żałować xd CREATIVE nie wymieniłem ich bo nie ma już chyba nikogo z tej "starej gwardii" Ty i Miverse doszliście parę miesięcy później Porczop sorki nie wiedziałem :< wybacz Edytowane 30 Maja 2015 przez Mako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Mako a ja, por,jaskier,miverse?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 A kto bedzie mi robil avatary????!!!! No nic, trudno. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Cześć mój przyjacielu, wiedz, że zawsze, na każdym serwerze na którym razem graliśmy [4K i 4FUN] byłeś noł lajfem i i tak cię zawsze cisnąłem jak nieszkodliwego bota :v Arioch.. pierwsza osoba którą poznałem i się zaprzyjaźniłem... Powodzenia zioo i takie męski pa xd I Kurde jak mnie nie ma jak jestem łajzo xd Ta ranga admin serwera to admin 2k :v xd Edytowane 30 Maja 2015 przez Porczop 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neX. 9 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Trzymaj się, dużo jarania życze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Cześć i powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Froztie 2 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Życzę Ci powodzenia w życiu, szerokości [3majfason!] Elo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia:)* 83 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 hahaha cały dr.Mako powodzonka P.S Ja ci dam Shreku Ty Ty jeszcze sie z Tobą policze ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Siemano i powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Wakacje i bedą, dziekuje, ze doceniles. 3maj sie i powodzenia!!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Trzymaj się. Powodzenia ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Żegnaj i powodzenia w życiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Który to raz Mako mówi papa? ^^ Dzięki za wszystko, ale i tak się nie mam zamiaru żegnac bo wiem, że wrócisz Powodzenia. Edytowane 30 Maja 2015 przez Fakel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 szkoda :/ pewnie wrócisz oby Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Powodzenia w życiu prywatnym i zawodowym. Cześć, dziękuję za miło spędzone chwile podczas gier i miłe komentarze o moich pierwszych recenzjach na naszej sieci. Będę Cię zawsze miło wspominał Mako. Powodzenia na egzaminach! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi