rafciu 57 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Piszcie tutaj jakie artykuły chcecie. I o czym mają być. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zrób artykuł na temat Tanoreksji *.* i o uzależnieniu od gier komputerowych ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splade 34 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Z chęcią poczytam sobie coś o ludziach, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z różnymi nałogami. W sensie, jak łatwo można wpaść w nałóg, np. jak się przed tych chronić itp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciu 57 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Rozplanuję sobie grafik i te 3 rzeczy będą w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Może być też artykuł o stresie, czyli skąd się bierze, co powoduje, jak sobie z nim radzić. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 stersu to ja sam umiem sie pozbyć wziasc bucha i po sprawie ale jak najłatwiej rzucić palenie tytoniu ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Może ogólnikiem, zrób o nałogach/uzależnieniach.Tych może mniej i więcej czytanych, takich jak: fajki oraz te mniej: napoje gazowane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciu 57 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Jinner Concury` dzięki za propozycję Powstanie ten artykuł prawdopodobnie w ten weekend. Chyba , że się nie wyrobię to w następnym tygodniu ale raczej dam radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Mnie by ciekawił artykuł o dzisiejszej młodzieży, aktualnym pokoleniu ~ ich miłość "na całe życie", aktualnie podejście, kultura osobista itp. To jak bardzo aktualny dostęp do internetu, brak kontroli rodziców oraz różne filmiki na np. YT mają na to wpływ ~ mam na myśli np. YouTuberów itp. czyli osoby przez które młode osoby czerpią inspirację - a jak wiemy w internecie są osoby z których warto brać przykład, jednak one są mniej doceniane, a o wiele więcej osób ogląda te osoby które są negatywne. Ciekawi mnie jak inne osoby na to patrzą, mimo, że mam dopiero 18 lat to podchodzą do nas osoby z podstawówki i pytają czy mamy zapalniczkę, a gdy pytamy a po co mu to odpowiada nam aby zapalić lub idąc ulicą często słyszę od takich małych osóbek lepsze pociski niż kiedykolwiek usłyszałam ~ oczywiście obraźliwe. Pewnie niedługo zdarzy się sytuacja gdzie podejdzie do nas młoda osoba która spyta czy kupimy jej alkohol. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Proponuje założyć oddzielny temat gdzie każdy będzie mógł wyrazić swoje zdanie na temat jakiegokolwiek uzależnienia. Miałoby to być na zasadzie luźnej konwersacji i wymianie zdań, może ktoś podzieliłby się swoim "problemem" albo jakie uzależnienia czy coś widzi w swoim otoczeniu etc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Może coś o fobiach? Pierwsze ogólnie, z jakimi fobiami borykamy się na co dzień a później te najważniejsze rozpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciu 57 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Przykro mi. Więcej artykułów się tutaj nie pojawi. Dziękuję za miłe chwile. Żegnam (close) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi