Pomarancza 15 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 1.Twój Nick: Pomarancza 2.Nick admina/gracza który zawinił: <(He@DSh()T)> 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 2.2.13 18:30-18:47 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie ( Sandra ) 6.Opis sytuacji: Gramy z Sandrą na dd2 i wbija nick Nieskalany ma no recoila a ja nie mam admina ... Po 10 minutach męczarni Wbija admin . Razem z Sandrą spamujemy mu na U@ i Prosimy aby sprawdził go i palną ssy a on sie z nim wita jak do kumpla ... Spamimy mu dalej a on gra i nawet nie wszedl na specta ... To tyle z mojej stronny mam nadzieje że coś z nim zrobicie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Skarga słuszna admin powienien zainterweniować innymi słowy ruszyć dupsko a nie siedzieć bezczynnie jak wiemy nasz kolega headshot jest od niedawna i jest z sieci cs-z****e więc wszystko jest możliwe ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Admin bardzo przeklina na Y@. Nie ogarnia prawdopodobnie. Słuszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Skarga słuszna, admin jest po to by nie tylko grał, ale i tez ogarniał serwer. Po za tym admin nie raz przeklina na admin say. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Skarga słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Skarga słuszna. Admin się nie nadaje. Często przeklina a gdy piszę mu nick podejrzanego- zero reakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Skarga słuszna. Dlaczego ? Dlatego, że nic nie robi na serwerze. W ogóle rzadko go widuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Napisalem mu ze zloze skarge ... On mi napisal ze czeka i sprawdzi a do teraz jeszcze sie nie wypowiedzial widac ze mu zalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 hmm... żaden z h@ chyba się tym nie zainteresuję normalnie więc podeśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 On nie ma już adma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi