Pomarancza 15 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 1.Twój Nick: Pomarancza 2.Nick admina/gracza który zawinił: <(He@DSh()T)> 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 2.2.13 18:30-18:47 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie ( Sandra ) 6.Opis sytuacji: Gramy z Sandrą na dd2 i wbija nick Nieskalany ma no recoila a ja nie mam admina ... Po 10 minutach męczarni Wbija admin . Razem z Sandrą spamujemy mu na U@ i Prosimy aby sprawdził go i palną ssy a on sie z nim wita jak do kumpla ... Spamimy mu dalej a on gra i nawet nie wszedl na specta ... To tyle z mojej stronny mam nadzieje że coś z nim zrobicie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monka ;D 19 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Skarga słuszna admin powienien zainterweniować innymi słowy ruszyć dupsko a nie siedzieć bezczynnie jak wiemy nasz kolega headshot jest od niedawna i jest z sieci cs-z****e więc wszystko jest możliwe ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewy 0 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Admin bardzo przeklina na Y@. Nie ogarnia prawdopodobnie. Słuszne Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Skarga słuszna, admin jest po to by nie tylko grał, ale i tez ogarniał serwer. Po za tym admin nie raz przeklina na admin say. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Skarga słuszna Link to comment Share on other sites More sharing options...
L3gionTM 0 Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Skarga słuszna. Admin się nie nadaje. Często przeklina a gdy piszę mu nick podejrzanego- zero reakcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demoN. xd 14 Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Skarga słuszna. Dlaczego ? Dlatego, że nic nie robi na serwerze. W ogóle rzadko go widuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pomarancza 15 Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 Napisalem mu ze zloze skarge ... On mi napisal ze czeka i sprawdzi a do teraz jeszcze sie nie wypowiedzial widac ze mu zalezy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 hmm... żaden z h@ chyba się tym nie zainteresuję normalnie więc podeśle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted February 5, 2013 Root Share Posted February 5, 2013 On nie ma już adma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts