Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 A tutaj dla ciekawych do poczytania: http://wyborcza.pl/1,75248,17990480,Cala_szkola_odspiewala_wulgarna_piosenke_rapera_Popka_.html xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Jak dla mnie to ŻENADA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Ten człowiek który to puścił po prostu w ogóle nie myślał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Jaka muzyka tacy fani, ktorzy utozsamiaja sie z barwami obcego kraju. Jedno trzeba Popkowi oddac - jest idealnym sprzedawca gówna na wielka skale. https://www.youtube.com/watch?v=RSvEMbsVT2k&feature=youtu.be Beka z polskiego sluchacza. Edytowane 11 Lipca 2015 przez HARDWELL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDA UNIKAT! 3 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 To się już w głowie nie mieści.. Aż szkoda gadać czysta żenada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 "Przyszłość" naszego narodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Dla mnie to i oryginał to gowno (praktycznie disco polo) a to ! To co napisała Esme jak i szeregowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 HAha to ja już lepiej śpiewam oczywiście Disco ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Patola ;x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Pomyślcie sobie, że jeden z uczestników tego krótkiego filmiku mógłby być graczem na jednym z serwerów naszej sieci, a co więcej mieć jakąś wysoką rangę ._. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Załosne. Nie wiem czy ktoś jeszcze tego gunwa słucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Załosne. Nie wiem czy ktoś jeszcze tego gunwa słucha. Jeszcze jakis czas temu wrzucales utwory tych łaków, a takze prosiles o sygnaturke z ich logiem o ile dobrze pamietam. Hipokryzja czy otrzezwiales w pore? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Jeszcze jakis czas temu wrzucales utwory tych łaków, a takze prosiles o sygnaturke z ich logiem o ile dobrze pamietam. Hipokryzja czy otrzezwiales w pore? Chy a otrzezwial ;D Edytowane 11 Lipca 2015 przez Power 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jeszcze jakis czas temu wrzucales utwory tych łaków, a takze prosiles o sygnaturke z ich logiem o ile dobrze pamietam. Hipokryzja czy otrzezwiales w pore? Otrzezwiałem i zrozumiałem jak tego mogłem słuchac xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Pomyślcie sobie, że jeden z uczestników tego krótkiego filmiku mógłby być graczem na jednym z serwerów naszej sieci, a co więcej mieć jakąś wysoką rangę ._. Raczej niemożliwe XD. A jak by się tak okazało to bym go wyśmiał XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi