aver 1 488 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) GALERIA HEMSWORTH Nudziło mi się trochę więc postanowiłem że zaczne robic awatary. Efektów jakichś takich dużych to nie ma, robię jak mi się podoba. Temat będzie aktualizowany na bieżąco.Jeżeli coś bierzesz, możesz zostawić lajka albo skomentować. Edytowane 10 Września 2015 przez Hemsworth 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 mam pytanie, co tutaj zrobiłeś poza poprawieniem świateł? i zmniejszenia stocku? bo ja nie mam co oceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Narazie jeszcze nic, pisałem że robie jak chce. Przy kolejnych aktualizacjach jakies drobne efekty bedą się pojawiac. Teraz wrzuciłem kilka co zrobilem z małymi efektami swietlnymi i kontrastem. To mają byc naturalne awatary bez takich efektów jak są na sygnaturach czy logach itp. Zreszta nie każdy lubi jak na awku jest napierdzielone w uj efektów. Edytowane 13 Lipca 2015 przez Hans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Nawet ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Dla odmiany wymiary 150x150. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 To tak jedne z sensem inne bezsens. Nie które jak dla mnoe nie nadają sie na awki, a nie które świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirgutbert 1 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 jak by je fajnie obrobić może być cos fajnego ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Niektóre nawet nawet, ale przydałoby się trochę więcej różnorodności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDA UNIKAT! 3 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Prace są w miarę spoko Edytowane 20 Lipca 2015 przez BANDA UNIKAT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zamek Jak coś pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Dzisiejsze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Te wcześniejsze awatary... z jednej strony dupa,, nie zrobiłeś nic poza światłem ale z drugiej jak na nasze forum to dobrze bo obrazek waży mniej niż z 100 efektów.. Mimo wszystko niektóre bardzo porozciągane Los Angeles cztery zdjęcia nie pasujące w sumie do siebie i średni napis. Jak chcesz się wykazać to zacznij robić większe prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Fajna ta sygnaturka Los Angeles ;3 Edytowane 9 Września 2015 przez ωιncнєѕтєr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
}{ame! 6 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 czekam na awka dla mnie 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Wydaje mnie się, że prace w twojej poprzedniej galerii (tej: http://forum.cs-classic.pl/topic/32539-aver-pocz%C4%85tkuj%C4%85ca-grafika/)były lepsze. Te tutaj są proste, bez żadnego "wkładu własnego" - co do awatarów. Natomiast jeśli chodzi o sygnaturkę, to słabo wyszło, na moje to 5/10. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebart 9 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Zauważyłem, że czasami skalujesz źle bądź oczy mnie mylą. Kadr w sumie jest średni i za mało operujesz kontrastem, wypada dodać "kopa". Generalnie jak na avatary to trochę za duże wymiary, spróbuj może 100x100 ewentualnie 120x120. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności ze strony autora i użytkowników, jeśli autor sobie zażyczy otwarcie tematu, proszę o PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi