GrzechuNorth 190 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick: Grzechu | North 2. Imię: Grzegorz 3. Wiek: 16,5 (W styczniu 17) 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): Średnie. Te komendy używane najczęściej, czyli amx_ban, amx_kick itd. 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Niestety nie mogę dorzucić się do składki bo mój phone jest na abonament. 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/264492 8. Steam_ID: 0:1:112069327 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam. Mam na imię Grzegorz i pochodzę z woj. łódzkiego. Interesuję się grami na wszystki platformy, a szczególnie CS'em na PC. Szanuje innych oraz ja chcę od ludzi by oni mnie szanowali. Lubię oglądać mecze pro gamerów m.in. Virtusów. Dużo czasu spędzam by doskonalić się w grze CS:GO. Interesuje się również grą pt. Minecraft. Dlaczego? Ponieważ poprawia ona również kreatywność i osobowość gracza. Dlaczego chcę być Adminem? Ponieważ często, gdy nie ma go ludzie obrażają się i wyzywają. Pouczam ich, ale nie reagują albo śmieją się z tego co powiem. Moim zdaniem jest za mało administracji na serverze by wszystkich upilnować, dlatego składam podanie. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3h dziennie, bo chciałbym jeszcze troche czasu poświęcić na rankedy. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: W Tygodniu to godziny wieczorne, a weekendy to po południu i wieczorem 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: 6 mies. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak, ale na krótki okres czasu na pewnym jail breaku. Tak wiem, że nie spełniam kryteriów 3 oraz 6, ale proszę o pozytywne rozpatrzenie tego jakże podania. Do właściciela ws. 6. Jak będę miał na PSC troche kasy, to wtedy mogę zapłacić. Edytowane 18 Lipca 2015 przez GrzechuNorth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Middos 10 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Nie. Jakos nie zwracasz uwagi na siebie, ani nie upominasz nikogo, nigdy nie słyszałem żebyś mikra używał. Pokaz się to zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 @Up Przepraszam Cię bardzo, że Ty tego nie widzisz, ale cały czas gadam i zwracam uwage, gdy któś przeklina na chacie głosowym lub pisemnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi