Pride 544 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Witam, wielu z was chciało, by VIP stracił swoje dodatkowe 10HP, więc razem z Naxiem stworzyliśmy nową wersję VIP'a. Wy wybierzecie, która powinna zostać wgrana na serwer, prosiłbym o uzasadnienie swojego wyboru w komentarzu pod spodem. Czekam na wasze opinie VIP #1 1. Rezerwacja slota 2. Tag [VIP] 3. Kolorowy nick 4. Status VIP na liście graczy 5. Spadochron 6. +10 HP co rundę 7. Immunitet na voteban / votemute / votekick 8. Darmowa kamizelka 9. Darmowe granaty 10. Dodatkowe 200$ przy starcie rundy. 11. Dodatkowe pieniądze za frag: 100$ 12. Dodatkowe pieniądze za HeadShot: 150$ 13. Dodatkowe pieniądze za podłożenie bomby: 200$ 14. Dodatkowe pieniądze za rozbrojenie bomby: 200$ VIP #2 1. Rezerwacja slota 2. Tag [VIP] 3. Kolorowy nick 4. Status VIP na liście graczy 5. Spadochron 6. Immunitet na voteban / votemute / votekick 7. Darmowa kamizelka + Hełm 8. Darmowy Defuse Kit 9. Darmowe granaty 10. Dodatkowe pieniądze za frag: 100$ 11. Dodatkowe pieniądze za HeadShot: 150$ 12. Dodatkowe pieniądze za podłożenie bomby: 200$ 13. Dodatkowe pieniądze za rozbrojenie bomby: 200$ Edytowane 19 Lipca 2015 przez Pride 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Middos 10 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 nr2. Sam jako vip mam dodatkowe 10hp, lecz wole żeby rozgrywka była jak najbardziej wyrównana, a te 10hp dużo daje wiele razy zdarza się ze z awki dostane 108/9. Tak wiec jestem za vipem nr2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Uważam że wersja nr2 jest bardziej zbalansowana, Gracze narzekają na dodatkowe 10hp nie tylko na dd2 ale i FFA więc jestem za wersja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternatywa 13 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja również jestem za #2 Z HP jest dobrze, ci co mają skilla/farta jak trafia he dostają te 10 hp i dodaje im to przewagi nad innymi A gdyby było co rundę dla vipów 10 hp stało by się nudniej oraz nie było by takiego apetytu na hedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKERPROPL 8 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 nr.2 Ponieważ wiele osób skarży się "dostał 109..." Itd. Rozgrywka będzie bardziej wyrównana. I może naprawa rezerwacji slota? Ponieważ ona nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Darmowe granaty ? To zostanie wycofane na start granat, flash, smoke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 darmowe granaty czyli smoke, he, flash na start.. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Aha, okej. To opcja nr 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 To prawda wersja 1 wpieniała wiele osób, chociaż ta 2 też balansu to nie widziała. Def + all granaty + kev z hełmem trochę przegina, da się może Tylko 1 granat, albo kev bez hełmu? Bo serio ta wersja 2 to samowystarczalna machina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Wtedy Szeregowiec wyjdzie na to ze zostanie zabrane jedynie te 10 dodatkowych Hp. Jednak patrząc inaczej na 1 rundę kamizelka i hełm oraz def to tez bardzo duże ułatwienie. Jakby patrzeć na to z innej strony wersja 1 czyli aktualna jest denerwująca bo zazwyczaj zostaje VIP'owi mało Hp, a wersja druga jest chodzącym potworem na 1 Lvl jak i około 700$ zaoszczędzany w przypadku Jakbyśmy grali jako CT jak i dla tej strony jest to duże ułatwienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Patrzcie zrobiłem tutaj takie o coś i i i ii no jest miazga: - VIP 2 jest k, ale coś musicie z niego usunąć bo pod względem zarobków i tylko tego na co zbiera jest przesadzony. Gracze dalej będą płakać, ponieważ ten vip praktycznie będzie jak bank, maszynka do hajsu bo nic nie musi kupować prócz broni, a chyba nie o to tutaj chodzi. Usuńcie hełm z ceva + zostawcie 1 jakiś flash i może będzie lepiej. @Opiekun, albo ktoś kto się zna. // Nie gram więc i tak za bardzo mnie to nie dotyczy, ale gdyby np też nie robić jakiegoś OP VIPa, tylko czy dałoby vipowi robić się zmiany w gameme, że np traci mniej punktów, albo coś w ten deseń? Nie robić z niego czołgu, tylko jeepa, który jest szybszy od pojazdów opancerzonych. ~ Boskie porównanie. Edytowane 20 Lipca 2015 przez SzeregowiecPL 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Wybrałbym wersję: VIP #2, ale po drobnych zmianach: 1. Rezerwacja slota - ile slotów będzie przeznaczonych dla VIPów, dodatkowo są jeszcze admini, niektórzy ludzie zrozumieją, że są 3-4 sloty dla VIPa, a inni mogą mieć pretensje, że zapłacili i nie mogą wbić na serwer. Tylko, żeby nie było sytuacji, że kiedy chce wejść vip to wywala innego gracza. 2. Tag [VIP] - ok 3. Kolorowy nick - według mnie niepotrzebny bajer 4. Status VIP na liście graczy - ok 5. Spadochron - ok 6. Immunitet na voteban / votemute / votekick - ok 7. Darmowa kamizelka + Hełm - zostawiłbym tylko kamizelkę 8. Darmowy Defuse Kit - jeśli zostaną dodatki za zabójstwa to nie potrzebne 9. Darmowe granaty - jeśli zostaną dodatki za zabójstwa to nie potrzebne 10. Dodatkowe pieniądze za frag: 50$ 11. Dodatkowe pieniądze za HeadShot: 100$ 12. Dodatkowe pieniądze za podłożenie bomby: 100$ 13. Dodatkowe pieniądze za rozbrojenie bomby: 100$ Rozumiem, że VIP ma służyć do pomocy przy utrzymywaniu serwera, ale tak jak napisał Szeregowiec nie ma co robić z tego czołgu bo może to zniechęcić innych graczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDA UNIKAT! 3 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 2 opcja vipa jest lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 2 opcja vipa jest lepsza Uzasadnij swój wybór. Temat jest założony po to, żeby rozważyć za i przeciw konkretnej opcji i zebrać opinie graczy co im bardziej odpowiada. W Twoim przypadku post nic nie wnosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Vip nr 2 to mniejsze zło ;p Ja szczerze wolałbym zostawić go takim jakim jest tylko bez 10 dodatkowych hp i granatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternatywa 13 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Jak wy chcecie vipowi zabrać 10 hp,granaty to zastanówcie się czy będzie warto kupywac tego vipa... Teraz jak dla Mnie vip jest dobrze wyposażony i mógłby taki zostać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Vip jest po to by mieć slota na servie i awp. Inne rzeczy to miły dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) nr 2 Gra jest wtedy bardziej zrównoważona. Edytowane 21 Lipca 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Co powiecie o takiej wersji? 1. Rezerwacja slota 2. Tag [VIP] 3. Kolorowy nick 4. Status VIP na liście graczy 5. Spadochron 6. Immunitet na voteban / votemute / votekick 7. Darmowa kamizelka 8. Darmowy Defuse Kit 9. Darmowe granaty 10. Dodatkowe pieniądze za frag: 100$ 11. Dodatkowe pieniądze za HeadShot: 150$ 12. Dodatkowe pieniądze za podłożenie bomby: 100$ 13. Dodatkowe pieniądze za rozbrojenie bomby: 100$ 14. Dodatkowe pieniądze na początek rundy: 100$ Zmiany to: Zabranie darmowego hełmu, zmniejszenie ilości pozyskiwanych pieniędzy, dodanie darmowego defuse, zabranie 10HP. Wydaje mi się, że ta wersja jest chyba najlepszą z wymienionych, czekam na wasze opinie i jeśli uznacie, że pasuje to pewnie na dniach zostanie wgrana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Gicior, tylko nie potrzebnie już wciśnięte zostało to: - 14. Dodatkowe pieniądze na początek rundy: 100$ Wydaje mi się, że już na siłę nie trzeba pakować mu tych 100 dolców i będzie chyba najlepsza opcja. I tak ma nady i defa więc po co ta 100 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Mi pasuje. Na pewno będzie lepiej niż ze 110 hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) 1. Rezerwacja slota - ok 2. Tag [VIP] - ok 3. Kolorowy nick - ok 4. Status VIP na liście graczy - ok 5. Spadochron - ok 6. Immunitet na voteban / votemute / votekick - ok 7. Darmowa kamizelka - ok 8. Darmowy Defuse Kit - ok 9. Darmowe granaty - ok 10. Dodatkowe pieniądze za frag: 100$ - 50$ 11. Dodatkowe pieniądze za HeadShot: 150$ - 100$ 12. Dodatkowe pieniądze za podłożenie bomby: 100$ - ok 13. Dodatkowe pieniądze za rozbrojenie bomby: 100$ - ok 14. Dodatkowe pieniądze na początek rundy: 100$ - Skoro i tak na starcie ma się i tak przewagę w postaci kamizelki, granatów i def kit'a to ta opcja jest już zbędna. Edytowane 24 Lipca 2015 przez LAGFRAG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Ta wersja będzie dobra.Gra będzie zrównoważona ale vip będzie też miał coś dodatkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 W sumie jak dla mnie wszystkie dodatkowe źródła dochodów mogłyby wypaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) W sumie jak dla mnie wszystkie dodatkowe źródła dochodów mogłyby wypaść. Proszę nie dawaj takich propozycji tutaj. Kto wtedy kupi Vipa mi powiedz ? Moim zdaniem najlepiej zostawić tego vipa tak jaki jest. Edytowane 24 Lipca 2015 przez Dubstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi