BorixxX 1 350 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Propozycja nuty na ganianego Propo nuty na Wojna gangow Edytowane 28 Marca 2017 przez Borix 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Propozycja do muzyki na cod mod day myślę że wielu by się ta muzyka spodobała 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 15 godzin temu, NAVI napisał: Propozycja do muzyki na cod mod day myślę że wielu by się ta muzyka spodobała Piosenka moim zdaniem w ogóle nie powinna pojawić się na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Proszę o aktualizację tych rzeczy; P.S mogę się tym chętnie zająć 1. https://forum.cs-classic.pl/topic/38738-administracja-jailbreak/ 2. https://forum.cs-classic.pl/topic/38746-spis-zabaw-na/ P.S nie potrzebne są pod tym komentarze typu: zgadam się, czy jestem za ze strony adminów bądź użytkowników(w sensie liczy tu się tylko głos opiekunów). Pozdrawiam Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Nemo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 30 minut temu, Nemo. napisał: Proszę o aktualizację tych rzeczy; P.S mogę się tym chętnie zająć 1. https://forum.cs-classic.pl/topic/38738-administracja-jailbreak/ 2. https://forum.cs-classic.pl/topic/38746-spis-zabaw-na/ P.S nie potrzebne są pod tym komentarze typu: zgadam się, czy jestem za ze strony adminów bądź użytkowników(w sensie liczy tu się tylko głos opiekunów). Pozdrawiam Możesz zrobić tylko wyślij mi najpierw gotowca na PW. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Jestem za dodaniem do regulaminu takiego podpunktu: -Nadużywanie mikrofonu: mute na mapę->Ban 5min.->Ban 30min. Lub jakoś inaczej bo jest sens tego, że Ci co nawet mają mikrofon z mutacją to go nadużywają i denerwuję to w proawdzeniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dnia 6.04.2017 o 07:19, Nemo. napisał: Jestem za dodaniem do regulaminu takiego podpunktu: -Nadużywanie mikrofonu: mute na mapę->Ban 5min.->Ban 30min. Lub jakoś inaczej bo jest sens tego, że Ci co nawet mają mikrofon z mutacją to go nadużywają i denerwuję to w proawdzeniu. Mutuj, to jest przeszkadzanie w prowadzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 PROPOZYCJA POLOWANIE ^ PROPOZYCJA COD MOD ^ Proszę dajcie te nuty, albo w ogóle wyłączcie bo uszy więdną, a /muza cały czas pisać? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) 54 minuty temu, Nemo. napisał: PROPOZYCJA COD MOD ^ Proszę dajcie te nuty, albo w ogóle wyłączcie bo uszy więdną, a /muza cały czas pisać? na COD MOD mi się podoba ale do polowania nie więc polecam inną Edytowane 3 Maja 2017 przez NAVI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) @NAVI Ta druga lepsza ja mam tu cos na ganiaka albo na wg Edytowane 3 Maja 2017 przez Adisek1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 @Nemo. Piosenki spoko godne dodania @NAVI Ta druga kozak @Adisek1337 Weź wyjdź z tą piosenką proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 PROPOZYCJA NA COD MODA PROPOZYCJA NA POLOWANIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 10 minut temu, Wercia. napisał: PROPOZYCJA NA COD MODA PROPOZYCJA NA POLOWANIE Na polowanie spoko, ale na CODA bym dał moją up ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Ja usunąłbym całkowicie zabawę "Chowany" z dwóch największych powodów: -są na niej lagi -dużo osób jej nie lubi.. Kto mnie popiera to post pod moim postem lub like P.S. Można zamiast chowanego dać inną zabawe która była kiedyś a nie ma jej już dziś Edytowane 5 Maja 2017 przez MrDevix Dodane P.S. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Jestem jak najbardziej za! Mam na niej prze ogromne lagi, i też jej nie lubię no bo co w tym fajnego jak 4 minuty siedzisz w ciemności i nic nie robisz. Wchodząc na serwer chcesz sobie pograć a nie siedzieć przed czarnym ekranem . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Chowany ma być, kupcie nowe kompy lub internet, pozdro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Chowany zostaje, nie będę usuwał takiej typowej zabawy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 3 godziny temu, Dr.Wiadro napisał: Jestem jak najbardziej za! Mam na niej prze ogromne lagi, i też jej nie lubię no bo co w tym fajnego jak 4 minuty siedzisz w ciemności i nic nie robisz. Wchodząc na serwer chcesz sobie pograć a nie siedzieć przed czarnym ekranem . 3 godziny temu, MrDevix napisał: Ja usunąłbym całkowicie zabawę "Chowany" z dwóch największych powodów: -są na niej lagi -dużo osób jej nie lubi.. Kto mnie popiera to post pod moim postem lub like P.S. Można zamiast chowanego dać inną zabawe która była kiedyś a nie ma jej już dziś Chyba tylko Wy macie Lagi. Ta zabawa na zostać z dwóch powodów: -dużo osób lubi te zabawe( Wy nie lubicie bo macie lagi) - jest to podstawowa zabawa moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) 13 godzin temu, Nemo. napisał: Chowany ma być, kupcie nowe kompy lub internet, pozdro. Akurat mój internet jest lepszy niż większości ludzi na serwerze... A co do tej zabawy to czy nie można było by jej zamienić na jakąś inną? Edytowane 6 Maja 2017 przez MrDevix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 1 godzinę temu, MrDevix napisał: Akurat mój internet jest lepszy niż większości ludzi na serwerze... A co do tej zabawy to czy nie można było by jej zamienić na jakąś inną? Chowany będzie i tyle, ta zabawa jest od początku tego serwera i będzie wciąż, no chyba, że ktoś jest tak głupi i nie utrzymuje tradycji jailbreaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 9 godzin temu, Nemo. napisał: Chowany będzie i tyle, ta zabawa jest od początku tego serwera i będzie wciąż, no chyba, że ktoś jest tak głupi i nie utrzymuje tradycji jailbreaka. Wyjaśnił każdego, ludzie wiem, że nie zarabiacie nie macie hajsu, no ale jednak 2017 maj... no proszę was, przykładowo komputer za 1000 zł i gta v na 60 fps na full, przy okazji jakiś film na yt leci i się nic nie zatnie, a wy trzymacie te rzęchyyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Proponuję usunac śnieg który pada na serwerze w koncu mamy maj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 2 godziny temu, GrzegorzxD napisał: Proponuję usunac śnieg który pada na serwerze w koncu mamy maj Jak ostatnio oglądałem pogodę to jeszcze śnieg zapowiadali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natali585 26 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 10 minut temu, PIOTR_xD napisał: Jak ostatnio oglądałem pogodę to jeszcze śnieg zapowiadali. Dziś Padał I Odwołali mi trening 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Proponuje zmodyfikować zabawę w chowanego tak, aby gracze, którzy już nie żyją widzieli wszystko normalnie a nie bez światła. Ułatwiło by to np. prace administracji w poszukiwaniu graczy znajdujących się w celi oraz na TXT. Gdy jest ciemno jest to praktycznie nie możliwe. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi