xKardzio 668 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Powrót survival. Fajna zabawa była 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Teraz, xKardzio napisał: Powrót survival. Fajna zabawa była O ile nie wypali pomysł na jeszcze nowszą zabawę (czekam na odpowiedź właściciela) to pomyślę nad dodaniem jej z małymi poprawkami 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kursor2k 32 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 9 minut temu, xKardzio napisał: Powrót survival. Fajna zabawa była Survival mógł by wrócić jagby na start się dostawało pistolet z 5-10 kulkami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stew 31 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Dodanie p2000 do pojedynku 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 19 godzin temu, 22891_1489016373 napisał: Dodanie p2000 do pojedynku 😀 Co do pojedynków to jak na razie zostaniemy przy tym co jest. Jezeli trzeba bedzie cos nagminnie dodac badz zmienic to wtedy pomysli sie nad pojedynkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratatata koniec swiata 48 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Dodać całkowity zakaz posiadania broni dla TT, co to znaczy że TT może podnieść sobie broń a ja nie mogę go zabić tylko najpierw muszę dać karniaka A potem banują dobrych ludzi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 10 godzin temu, Szyberek napisał: Dodać całkowity zakaz posiadania broni dla TT, co to znaczy że TT może podnieść sobie broń a ja nie mogę go zabić tylko najpierw muszę dać karniaka A potem banują dobrych ludzi TT Podnosi broń. Jeżeli się rusza trzymając ją bądź celując w Ciebie, to zabijasz za próbę buntu, to chyba jest oczywiste. Nie będzie totalnego zakazu bo gracze dostaną jakiejś padaczki, środek lasera bezruch, ktoś wyrzuci zeusa i nagle każdy go będzie wyrzucać, żeby kolegę zabili zamiast niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0ls 18 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jest to mała rzecz a jednak przytrafiła mi się kilka razy - a mianowicie chodzi o zakaz oszukiwania. np. Jest parkour czy climb i nie ma zakazu oszukiwania. Próbując oszukać biegnę jakoś bokiem i nagle prowadzący mówi, że zakaz oszukiwania - z automatu muszę się cofać i tracę cenny czas przez co zostaję zabity, bo dotarłem ostatni. Proponowałbym, żeby po rozpoczęciu zabawy nie można już było dać zakazu oszukiwania lub oznajmić w regulaminie, ze oszukuje się na własną odpowiedzialność i prowadzący ma prawo podczas takiej próby zakazać oszukiwania. Pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 15 godzin temu, h0ls napisał: lub oznajmić w regulaminie, ze oszukuje się na własną odpowiedzialność i prowadzący ma prawo podczas takiej próby zakazać oszukiwania. To jest chyba raczej oczywiste, jak CT widzi, ze oszukujesz, to wiadome jest, ze pomimo braku tego zakazu zabija takiego TT lub daje mu karniaka, bo ma cos PRZECHODZIC, a nie oszukiwac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medve 497 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 @SnuFFy Halo Halo ważne! Myślę, że pamiętasz jak wspominałeś coś o kontrabandzie dla CT. A WIĘC JESTEM Z PROPOZYCJĄ! Uważam, że ze sklepu i ruletki wyrzucenie Super Ciężkiej Kamizelki by było by okej ale samą Ciężką można by zostawić. Zamiast tej Super Ciężkiej można by dodać też kontrabandę dla CT. Bo póki co łatwo jest się zbuntować po stronie TT a no nie oszukujmy się. Jak nie ma jakichś pro playerów w CT ( np mnie ) to ciężko jest poprowadzić chociaż jedną rundę, bo trafią Ci się tacy buntownicy ( jak sam opiekun ) I wtedy nie ma szans poprowadzenia na np jb_lego_jail bo zależy to też od mapy. Na jednej łatwiej na drugiej ciężej. Za dużo przywilejów dla TT. Albo usunąć kontrabandę dla TT Albo coś zrobić żeby SVIP dawał mniej chociaż to zabijanie na hita w plecy. Jakby była dodana kontrabanda dla CT to mam parę propozycji ( z góry mówię, że nie mam nazw ): 1. Większy speed na 8 sekund - Nie trzeba nic tłumaczyć myślę, że każdy rozumie = 2000 respektu. 2. Możliwość zablokowania cel - Więźniowie czasami wpisują !cele otwierają cele i uciekają albo jakiś TT im otwiera który np ucieka sicretem, bądź są też mapy na których cele się otwierają automatycznie same więc blokada by była taka, że TYLKO I WYŁĄCZNIE PROWADZĄCY mógłby otworzyć cele =1500 respektu. 3. Niewidzialność na 4 sekundy = żeby np wykampić jakiegoś zbuntowanego TT = 3500 respektu. Dziękuje za uwagę pozdrawiam mame, tate i @Huczin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 14 minut temu, Medve napisał: @SnuFFy Halo Halo ważne! Myślę, że pamiętasz jak wspominałeś coś o kontrabandzie dla CT. A WIĘC JESTEM Z PROPOZYCJĄ! Uważam, że ze sklepu i ruletki wyrzucenie Super Ciężkiej Kamizelki by było by okej ale samą Ciężką można by zostawić. Zamiast tej Super Ciężkiej można by dodać też kontrabandę dla CT. Bo póki co łatwo jest się zbuntować po stronie TT a no nie oszukujmy się. Jak nie ma jakichś pro playerów w CT ( np mnie ) to ciężko jest poprowadzić chociaż jedną rundę, bo trafią Ci się tacy buntownicy ( jak sam opiekun ) I wtedy nie ma szans poprowadzenia na np jb_lego_jail bo zależy to też od mapy. Na jednej łatwiej na drugiej ciężej. Za dużo przywilejów dla TT. Albo usunąć kontrabandę dla TT Albo coś zrobić żeby SVIP dawał mniej chociaż to zabijanie na hita w plecy. Jakby była dodana kontrabanda dla CT to mam parę propozycji ( z góry mówię, że nie mam nazw ): 1. Większy speed na 8 sekund - Nie trzeba nic tłumaczyć myślę, że każdy rozumie = 2000 respektu. 2. Możliwość zablokowania cel - Więźniowie czasami wpisują !cele otwierają cele i uciekają albo jakiś TT im otwiera który np ucieka sicretem, bądź są też mapy na których cele się otwierają automatycznie same więc blokada by była taka, że TYLKO I WYŁĄCZNIE PROWADZĄCY mógłby otworzyć cele =1500 respektu. 3. Niewidzialność na 4 sekundy = żeby np wykampić jakiegoś zbuntowanego TT = 3500 respektu. Dziękuje za uwagę pozdrawiam mame, tate i @Huczin. Sama nazwa kontrabanda dla CT jest bezsensowna bo to TT są więźniami. Po co ułatwiać gre CT skoro to zależy od umiejętności grania właśnie w tej drużynie i tak już dodatkowe opcje w sklepie typu super ciężka, ammo itd dużo dają. Jeżeli ktoś ma problem z ciągłym buntem to polecam poczytać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 SC kiedyś zniknie i może coś nowego się pojawi. Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikY! 104 Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) Nowa zabawa - Snajperkoza Każdy tt dostaje którąś ze snajperek (awp/scout/autocampy każdy taką samą) niska grawitka i zwiększony speed oraz only hs a i only noscope sojusze 2osobowe i tak do życzenia Edytowane 15 Marca 2019 przez MikY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 6 minut temu, MikY! napisał: Nowa zabawa - Snajperkoza Każdy tt dostaje którąś ze snajperek (awp/scout/autocampy każdy taką samą) niska grawitka i zwiększony speed oraz only hs a i only noscope sojusze 2osobowe i tak do życzenia 100% nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanDoskonały 100 Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Gdyby nie ten only Hs była by nawet spoko zabawa i bez soja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kursor2k 32 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Nowa Zabawa: Wysokie Napięcie - każdy dostaje zeusa który ma nieskończone ammo. Edytowane 16 Marca 2019 przez SnuFFy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 15 minut temu, Kursor2k napisał: Nowa Zabawa: Wysokie Napięcie - każdy dostaje zeusa który ma nieskończone ammo. Da się pomyśleć nad taką zabawą 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanDoskonały 100 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Hm tak SB pomyślałem nad przebudowaniem Ras. Aby urozmaicić je. A więc dodać coś w rodzaju ulepszeń jak w gangu pokroju hp grawitacji itd. Oczywiście każda rasa w czymś by się wyróżniala i miała więcej możliwości rozwoju w danej dziedzinie np Rasa posiadająca hp jako swój atut i np grawitke dla każdej rasy był by bazowy poziom rozwoju od 0-5 ale w przypadku atutu rasy np rasa jak powyżej opisałem miała by 0/7 na hp i grawitce Ulepszanie tego było by za respekt ale pytanie teraz co z bluntami a więc wyjaśniam. Blunty były by wtedy wykorzystywane do podniesienia maksymalnego poziomu ulepszenia danych umiejętności logicznie do sytuacji było by 7lvl rasy ponieważ każda rasa miała by swoje specjalne atuty o maksymalnego poziomiu 7. W przypadku Zyda np lvl podwójnego respektu był by 0/1 Zaznaczam taka luźna propozycja aby urozmaicić grę i dać kolejny sensowna rzecz gdzie można by respekt wydawać ;D Edytowane 17 Marca 2019 przez SnuFFy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 2 godziny temu, ZbigniewStonoga napisał: Hm tak SB pomyślałem nad przebudowaniem Ras. Aby urozmaicić je. A więc dodać coś w rodzaju ulepszeń jak w gangu pokroju hp grawitacji itd. Oczywiście każda rasa w czymś by się wyróżniala i miała więcej możliwości rozwoju w danej dziedzinie np Rasa posiadająca hp jako swój atut i np grawitke dla każdej rasy był by bazowy poziom rozwoju od 0-5 ale w przypadku atutu rasy np rasa jak powyżej opisałem miała by 0/7 na hp i grawitce Ulepszanie tego było by za respekt ale pytanie teraz co z bluntami a więc wyjaśniam. Blunty były by wtedy wykorzystywane do podniesienia maksymalnego poziomu ulepszenia danych umiejętności logicznie do sytuacji było by 7lvl rasy ponieważ każda rasa miała by swoje specjalne atuty o maksymalnego poziomiu 7. W przypadku Zyda np lvl podwójnego respektu był by 0/1 Zaznaczam taka luźna propozycja aby urozmaicić grę i dać kolejny sensowna rzecz gdzie można by respekt wydawać ;D Nie, nie i jeszcze raz nie. Luzna propozycja, fajny pomysl ale kompletnie nie widze go na tym serwerze. Fajnie myslisz ale pomysl nad czyms sensowniejszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabujcaPL 0 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Proponuję dodać opcje nominowanie map pod komendą !nominate jest to bardzo przydatne szczególnie że często do wyboru pod koniec daje nie ciekawe mapy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Tak, na pewno przyjmę propozycję, która była już dawana miliard razy i miliard razy była odrzucana. Jailbreak to nie mapa competitive, w której gracze wybierają sobie mapę gdzie chcą się strzelać, tu przeważa prowadzenie i zabawy na mapie. Nominate popsuło by wszystko co było do tej pory robione. Dziennie było by grane może z 6 map jak nie mniej, bo ciągle nominowano by te, które odpowiednie są DO BUNTÓW. Mapa świetna do zabaw (shapeshifter), a nikt by jej nie wybierał, czemu? BO nie ma tam praktycznie buntów. Masz problem z mapami, proszę bardzo, jest dział o nazwie "Propozycje Map". Tam podaj swoje propozycje co do map, które należy zmienić według Pańskiego mniemania. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabujcaPL 0 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Proponuje napisać jakiś poradnik dla początkujących graczy trybu jail-break. Wiem że mogą takie poradniki się przydać i mogą pomóc uniknąć niepotrzebnych nieporozumień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Są już takie poradniki. Zapoznaj się wpierw z tym co się dzieje, a potem coś pisz. Następnym razem ukryje ci posty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabujcaPL 0 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Proponuje dodać zabawę "Serwerową wybieraną przez ct" o nazwie battle royale Po mapie rozrzucone byłby różne pistolety, granaty, zeusy itd. Rola uczestników polegałaby na znalezieniu ich i pozabijaniu się nawzajem do ostatniego żywego. Można byłoby dodać do tego sojusze czy coś takiego. Myślę że mogło to by się jako tako przyjąć, czekam na odpowiedź 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Wytlumacz mi jak zrobic plugin, ktory rozrzuci ci bronie, randomowe bronie po kątach mapy w randomowych miejsach. Wlasnie teraz dodalismy nowa zabawe wiec odpada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi