Skocz do zawartości

[JB CS:GO] Propozycje Ogólne

-_-

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, SnuFFy napisał:

Wytlumacz mi jak zrobic plugin, ktory rozrzuci ci bronie, randomowe bronie po kątach mapy w randomowych miejsach. Wlasnie teraz dodalismy nowa zabawe wiec odpada.

Pewnie za dużo z tym roboty ale można własnoręcznie na mapach rozmieszczać spawny tak jak prezenty były rok temu

17 godzin temu, patrik napisał:

Pewnie za dużo z tym roboty ale można własnoręcznie na mapach rozmieszczać spawny tak jak prezenty były rok temu

Wiem o tym, tylko nie widzę takich zabaw mających na celu ustawianie takich rzeczy, jest to dla mnie bez sensu.

Edytowane przez SnuFFy

• 2 tygodnie później...

Dodanie nowej zabawy, a tak właściwie dwóch. Mam tu na myśli Ghost War i Teleport War.

Ghost War-normalny kd, tylko że wszyscy na 3 sekundy znikają, a po tym czasie na 2-3 sekundy pojawiają się i dopiero wtedy można zadać damage innym graczom. I tak co chwile do życzenia.

Teleport War-tak samo normalny kd, z tym że przy każdym strzale zamieniamy się miejscami z przeciwnikiem, my na jego miejsce a on na nasze, dodam już że w tej zabawie powinny być wyłączone bronie takie jak AWP lub Scout. 

Widziałem to na innym serwerze, i myślę że tutaj także ta zabawa dawałaby radę.

• Like 1

O crate przypomniałeś mi tym ghost war o jednej takiej zabawie z duchami :D.

Zabawa polegała na tym że CT zamieniały się w duchy mieli możliwość przelatywania przez ściany itd posiadali tylko nóż i zwiększone hp do tego oczywiście byli w pół nie widzialni i w tamtym przypadku skin był dla ducha ale można to olać ;P, do tego była mgła na mapie aby jeszcze utrudnić zabawę. No i za bardzo nie muszę wyjasniac na czym polega ta zabawa CT jako duchy musi zabić wszystkich TT aczkolwiek TT mogło kampić do tego.

A nazwę zabawy proponuje:Nawiedzone więzienie 

• Zmieszany 1

11 godzin temu, crate napisał:

Dodanie nowej zabawy, a tak właściwie dwóch. Mam tu na myśli Ghost War i Teleport War.

Ghost War-normalny kd, tylko że wszyscy na 3 sekundy znikają, a po tym czasie na 2-3 sekundy pojawiają się i dopiero wtedy można zadać damage innym graczom. I tak co chwile do życzenia.

Teleport War-tak samo normalny kd, z tym że przy każdym strzale zamieniamy się miejscami z przeciwnikiem, my na jego miejsce a on na nasze, dodam już że w tej zabawie powinny być wyłączone bronie takie jak AWP lub Scout. 

Widziałem to na innym serwerze, i myślę że tutaj także ta zabawa dawałaby radę.

Wymienione przez Ciebie zabawy są bez sensu. Po co na serwerze "normalny kd" tylko, że na 3 sekundy wszyscy znikają? Jest zwykły Killday i to dobrze działający. Więc po co robić kolejny tylko, że z jakimś lataniem czy  teleportacją. Jak opiekun się na to zdecyduje to niech zamieni zwykłe KD na tą zabawę.

2 godziny temu, ZbigniewStonoga napisał:

Zabawa polegała na tym że CT zamieniały się w duchy mieli możliwość przelatywania przez ściany itd posiadali tylko nóż i zwiększone hp do tego oczywiście byli w pół nie widzialni i w tamtym przypadku skin był dla ducha ale można to olać ;P, do tego była mgła na mapie aby jeszcze utrudnić zabawę. No i za bardzo nie muszę wyjasniac na czym polega ta zabawa CT jako duchy musi zabić wszystkich TT aczkolwiek TT mogło kampić do tego.

Latanie przez ściany? Mgła? skiny dla duchów? :D 

Jakby TT mogło kampić to by się z tej zabawy zrobiło takie drugie polowanie. Nie wydaje mi się, że 3 CT z 700hp i samą kosą ograłoby 21 TT, którzy  mają Negeva  albo AWP. Rozumiem, że CT było by " w pół niewidzialni" ale i tak i tak było by ich widać.

Teraz ja zaproponuje:

Na zabawie payday TT nie mogło by podnosić innych broni niż te co mają czyli MP7 itp. Wiem, że było by ciężko ale np 2-3 TT dostało by AWP albo AK-47 I dopiero jak właśnie oni zginą można było by je podnieść.

• Like 1
  • Smutny 1

Godzinę temu, Medve napisał:

Na zabawie payday TT nie mogło by podnosić innych broni niż te co mają czyli MP7 itp. Wiem, że było by ciężko ale np 2-3 TT dostało by AWP albo AK-47 I dopiero jak właśnie oni zginą można było by je podnieść.

Czemu proponujesz coś co będzie zmienione i o tym mówiłem, lecz trzeba poczekać aż wróci do pracy nad serwerami właściciel?

• Zmieszany 1
  • Smutny 1

Nowa zabawa:

Ostatni pocisk - tt dostaje pistolet z jednym pociskiem i jeśli terrorysta zabije kogoś to dostaje 1 pocisk. I na tej zabawie były by sojusze, i poza pistoletem terroryści mieli by nóż.

• Like 1

14 minut temu, Kursor2k napisał:

Nowa zabawa:

Ostatni pocisk - tt dostaje pistolet z jednym pociskiem i jeśli terrorysta zabije kogoś to dostaje 1 pocisk. I na tej zabawie były by sojusze, i poza pistoletem terroryści mieli by nóż.

to bardziej by musiało zabijać na hita ten pistolet bo inaczej by za ciezka ta zabawa była

• Like 1

20 minut temu, patrik napisał:

Na chowanym przydałby się licznik pozostałego czasu gdy zmieniasz pozycję, np na środku ekranu zamiast informacji o zabawie 

Fajna sugestia postaram się takie coś załatwić

Godzinę temu, Kursor2k napisał:

Dodanie do chowanego ograniczone widzenie dla ct ( tak jak było) a nie jakiś dym z papierosa.

Dokładnie. Nie dość, że i tak widać nicki tt jak celownikiem najedziesz to na niektórych mapach ta mgła kompletnie nie działa. 

1 godzinę temu, Kursor2k napisał:

Dodanie do chowanego ograniczone widzenie dla ct ( tak jak było) a nie jakiś dym z papierosa.

Tylko wiesz o tym, że ta zabawa została skopiowana ze starej więc jest tak jak było? xD

Zobaczę co da się z tym zrobić, osobiście wolę żeby ta mgła została jak jest, bo jednak dąży się na zabawach do życzenia, a nie przeżyciu miliardu osób ;) 

57 minut temu, SnuFFy napisał:

wolę żeby ta mgła została jak jest, bo jednak dąży się na zabawach do życzenia, a nie przeżyciu miliardu osób ;) 

W tym jest problem że ta mgła jest słaba bo dobrze widać każdego z daleka, a lepiej było zmniejszyć zasięg widzenia ct 

10 minut temu, Kursor2k napisał:

W tym jest problem że ta mgła jest słaba bo dobrze widać każdego z daleka, a lepiej było zmniejszyć zasięg widzenia ct 

Jak wrócę, to wpierw zajmę się eventem, a potem poprawianiem zabaw, na razie popróbujcie tak jak jest

30 minut temu, GryTrean napisał:

Proponuję dodać SVIPowi priorytet w kolejce CT - zawsze jakieś urozmaicenie :)

Czemu? Priorytet w CT mają osoby z posiadaną mutacją oraz te, które nie prowadziły mapę wcześniej, to chyba sensowna kolejka

• Like 1

38 minut temu, SnuFFy napisał:

Czemu? Priorytet w CT mają osoby z posiadaną mutacją oraz te, które nie prowadziły mapę wcześniej, to chyba sensowna kolejka

Jasne, ta zasada mogłaby zostać - po prostu dać SVIPów na górę kolejki, kiedy będą chcieli dołączyć. Dalej obowiązuje zasada, że osoba z mutacją (i bez prowadzenia) ma pierwszeństwo. Chodzi tu głównie o to, żeby dodać nowe opcje dla SVIPów - a to myślę, że nie będzie pay2win.

Edytowane przez GryTrean

4 godziny temu, Masterdor napisał:

Dodanie komendy !losuj pozwalającej wylosowanie randomowego tt 

Mam wrażenie, że kiedyś już coś takiego było, ale zdecydowanie jestem na Tak! Łatwe do zrobienia a na pewno taka komenda byłaby użyteczna

wtedy pierwsza reakcja pójdzie w zapomnienie, było coś takiego i nikt tych reakcji już nie robił. Na razie poprawiamy z Karolem zabawy i je usprawniamy, jak skonczy robic to co ustalilismy to pogadam na ten temat.

• Like 3

1. Zablokować dostęp do komendy !guns dla terrorystów podczas zabawy PayDay. Rzekomo było już o tym mówione, ale nie jest to jeszcze zmienione, więc przypominam.

2. Błąd przy wpłacaniu respektu do gangu:

Cytat

[Gangi] Wpłacono 4000 respektu!
Immunitet na wyrzucenie wydłużony do 88 godz i 3270 min.

Edytowane przez GryTrean

Dodanie goda na 10 s po zabawie payday (gdy terorysta ma życzenie) bo jak gram i widzę tą zabawę to 80% życzeń wygląda tak że osoba zostaje zabita przez ct ; nic dziwnego w sumie bo ct strzela wszędzie, a nagle z dupy życzenie bo VIP zginął.

• Like 2

Zakaz pisania samego "za co", zamienienie to na dozwoloną formę "wykonywałem polecenia" bo ludzie sobie wpisują "za co" ze świadomością, że nie wykonali poleceń ale mają takie prawo więc jeśli się nie pamięta za co to trzeba taką osobę ożywić i jednocześnie nie jest to kłamanie na fk

Edytowane przez SnuFFy
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności