FL Holly 26 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 5 godzin temu, ceberi napisał: Znerfić svipa bo jest zbyt OP. Przykladowo: -usunąć zabijanie z kosy na hita w plecy - i zamiast double jumpa dać mniejszą grawitacje. Zgadzam sie na usuniecie zabijanie z kosy na hita w plecy (proponuje wiekszy dmg) Usuniecie double jumpa bedzie nie korzystne bardzo malo osob wtedy bedzie kupowalo svipa/vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 6 godzin temu, ceberi napisał: Znerfić svipa bo jest zbyt OP. Przykladowo: -usunąć zabijanie z kosy na hita w plecy - i zamiast double jumpa dać mniejszą grawitacje. Z 25hp zmiejszyć do 20/15 dodatkowych. Double jump najlepiej zostawić. Może nie usunąć zabijania, ale dać np. 30% na zabicie na hita w plecy, kiedy wcześniej miało 100% na zabicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FL Holly 26 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Proponuje aplikacje forum poniewaz niektóre z opcji nie działają oraz forum laguje nawet na dobrych telefonach. Opcje by byly te same ale interfejs zmieniony jak , miejsce niektórych opcji oraz powiadomienia o wiadomości , jak i o nowym temacie zamieszczonym na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 1 minutę temu, Evo^^ napisał: Proponuje aplikacje forum poniewaz niektóre z opcji nie działają oraz forum laguje nawet na dobrych telefonach. Opcje by byly te same ale interfejs zmieniony jak , miejsce niektórych opcji oraz powiadomienia o wiadomości , jak i o nowym temacie zamieszczonym na forum . Z tym musisz isc do innego dzialu :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FL Holly 26 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Teraz, aassingo napisał: Z tym musisz isc do innego dzialu :v Jakiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hico 7 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Na moje nerf svipa jest bezsensowny kiedyś już w ten sposób zmieniono VIP'a i dodano SVIP'a i dla mnie nie było to fajne - szczególnie dla osób, które kupiły tego vipa na np. 30 dni tylko dla double jumpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Dnia 29.06.2017 o 20:06, SharD napisał: Propozycja zabawy: PODCHODY Zabawa by polegała na tym że ct otrzymuje zeusa, który odnawia się co 5s i ma na zadanie odszukać tt które może kampić. (Coś typu chowany, lecz więźniowie mogą uciakać i nie będzie mgły, ct nie może bić na odległość większą niż zasięg zeusa) Bez żadnego speeda ani nic. Polowanie na krótki dystans. NIE Dnia 30.06.2017 o 17:28, Evo^^ napisał: Otóż jeśli gracz ma VIPA/SVIPA/ADMINA/GUARDA itp. to Przed jego lub za nickiem (ponieważ są jeszcze gangi które widnieją przed nickiem jako grupa) powinien widniec napis [VIP] / [SVIP] / [ADMIN] / [GUARD] itp. Więcej miejsca dla graczy w danym gangu zamiast 10 to 15 . Oraz banowanie takich graczy którzy wyrzucaja odrazu po skonczniu immunitetu na 30min/1h (gracze powinni miec czas okolo 5h na wplacenie immunitetu poniewaz duzo osob pracuje lub jest w szkole) Dodatkowe opcje dla VIPA/SVIPA : Wykupienie niewidzialności na 5 sekund za 15000$ (Tylko w ostatnich 5 lub 10 minutach) , W ruletce możliwość dostania Deagle z 1 strzałem (1% szans) Dodatkowe opcje dla CT: Wykupienie danego pistoletu z taką mozliwością jak na deagle czyli tylko 1 strzał na magazynek do roztrzygniecia ostatnich 2 TT Możliwość pisania na pv serwerowym czyli typu /msay "nick gracza" "wiadomość Wiecej pomysłów nie mam :^D Jedyne co mi z tego pasuje to ten pistolet dla CT. Zastanowię się nad tym. 18 minut temu, Evo^^ napisał: Proponuje aplikacje forum poniewaz niektóre z opcji nie działają oraz forum laguje nawet na dobrych telefonach. Opcje by byly te same ale interfejs zmieniony jak , miejsce niektórych opcji oraz powiadomienia o wiadomości , jak i o nowym temacie zamieszczonym na forum . Na temat aplikacji do forum napisz na głównym dziale, a nie na samym JB, ale raczej to nie będzie możliwe. 9 minut temu, hico napisał: Na moje nerf svipa jest bezsensowny kiedyś już w ten sposób zmieniono VIP'a i dodano SVIP'a i dla mnie nie było to fajne - szczególnie dla osób, które kupiły tego vipa na np. 30 dni tylko dla double jumpa Nie rozumiem w czym byl problem jak osoby z vipami dostawali wzroty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Dajcie ten zakaz podpowiadania bo grać się nie da. To nie przedszkole, "Proszę Pani ale to on" . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) 4 godziny temu, Polar napisał: Proponuje dodac tag dla vip i svip np: [VIP] PoLaR [SVIP] PoLaR Jak dla mnie nie ma to róznicy czy jest tag czy nie, ale kto woli. Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez ceberi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegancki Memek 54 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Dobrą sprawą byłoby dodać takie przy życzeniu: Czy na pewno chcesz wybrać te życzenie: 1.Tak 2.Nie. Sporo osób, które ma życzenie missclickuje no i ma życzenie, którego nie chciał wziąć. Myślę, że to by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegancki Memek 54 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 30 minut temu, baranek napisał: Ja bym dodał zakaz podpowiadania ct bo czasami sie nie da buntowac Dokładnie, to nie ma najmniejszego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 37 minut temu, baranek napisał: Ja bym dodał zakaz podpowiadania ct bo czasami sie nie da buntowac A myślałeś w drugą stroną że buntując nie da się prowadzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegancki Memek 54 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 1 minutę temu, ceberi napisał: A myślałeś w drugą stroną że buntując nie da się prowadzić ? Nie wiem, albo poprostu zrobić coś takiego, że gdy zbuntuje się więcej niż 2 osoby można podpowiadać, jednego zbunotwanego raczej ogarniesz - wprost, podpowiadanie jak zbuntują się 2 osoby i dopiero można podpowiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zaostrzyć karę za bezpodstawne kicki z ct, gdyż jest komendą nadużywaną przez osób którzy nie znają regulaminu, albo przez jakiś troli i tego typu osób, bo ban na 1h to zbyt mało. I bany za bezpodstawne kicki wyglądałyby tak Bezpodstawny kick z ct Ban 1 dzień -> 3 dni -> 5 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Osoba posiadająca tag: (JB.CSC) oraz która należy do grupy dostaje 15/20 respektu więcej. ( cos podobnego jak na dd2 ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 @Polar I TO JEST MYŚL, POLAĆ MU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 39 minut temu, Polar napisał: Proponuje dodać coś takiego gdy osoba na chowanym zginie aby miała czarny ekran. Wtedy nie bdz czegoś takiego że ktoś ma info itd Już kiedyś było i gracze się nudzili :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Teraz, Polar napisał: aassingo ale wydzisz co teraz jest na serwie niesłuszne bany itd można też coś innego dać zamiast czarnego ekranu... Jakby się dało, to ja bym tam YouTube'a wrzucił, ale wątpię, że coś takiego jest możliwe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 35 minut temu, baranek napisał: Moglibyśmy dodać zakładke na forum , że jak ktoś szuka gangu to może tam napisać np. coś takiego taka mał rekrutacja . Osoby które zaczynaja grac na jb bedą szukac gangu i było by to dla nich duże ułatwienie . Tak samo dla liderow gangów było by łatwiej znaleźć osoby do gangu . było to już omawiane kiedyś i nie ma sensu tego robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Proponuje dodać sprzedaż blunta np 1 blunt= 10 tys respektu / 15 tysięcy respektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Ja widzę to tak: Komenda /wymiana I 1 blunt za 15 respektu to za mało. Blunta jest bardzo ciężko dropnąć. 1 blunt = 30k respektu 50k respektu = blunt 15 minut temu, Polar napisał: Proponuje dodać sprzedaż blunta np 1 blunt= 10 tys respektu / 15 tysięcy respektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 A mi się wydaje, że opcja wymiany normalnych bluntów to pomysł do dupy. Dlaczego? Zepsuje to zupełnie balans i rozgrywkę na serwerze. W sklepie !sklepsms jest dostępny zakup blunta. Dzieciaczek pokroju Tomeczka wykupi sobie za hajs od rodziców przypuśćmy 10 bluntów za 70 zł (nie wiem po ile jest blunt) i pierwszego dnia od restartu będzie miał kupe respektu. To jest fail? No chyba nie XD Dlatego tylko blunty z eventów były wymieniane, chociaż i tak to też było troszkę głupie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) No jak ty [cenzura] jesteś. Naucz się czytać. W sklepie JEST JUŻ opcja kupienia blunta. A ty chcesz go jeszcze wymieniać XD EDIT @Polar XDDDDDDDD Ale ty czytasz to co ja piszę? Napiszę co ja rozumiem. Chcesz mieć możliwość wymiany = sprzedaży BLUNTA na RESPEKT. Czyli posiadasz zbędne blunty, które chcesz wymienić. W sklepie SMS jest możliwość kupna bluntów. Czyli jeżeli dodamy opcje wymiany, to powstanie opcja kupna respektu, która nie jest do przyjęcia. Ja nie wiem może to ja jestem głupi i czegoś nie rozumiem, ale no cóż. Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez Jeremaya Gattwold sam cenzuruje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponus21 21 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 jestem za usunięciem gracza "Konwoy" z serwera i z forum , poniewaz zle rozpatruje wszystkie podania i nie zasluguje na taka posade . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 19 minut temu, ponus21 napisał: jestem za usunięciem gracza "Konwoy" z serwera i z forum , poniewaz zle rozpatruje wszystkie podania i nie zasluguje na taka posade . Pozdrawiam Widzę, że komuś tutaj włączył się młodzieńczy bunt. Polecam zaparzyć melisę. Ale źli Ci opiekunowie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi