Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 1. Nick: Rias Gremory 2. Imię: Marek 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak. 6. Składka (Tak/Nie): Mogę zapłacić. 7. Link do swojego GT**: GameTracker 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem Marek, lubię dziewczyny, anime i skakanie na tym deathrunie (więcej w profilu). Chcę zostać po raz pierdyliardowy adminem tego oto serwera, gdyż uważam, że się przydam. Gdy gram, zdarzają się ludzie, których przydałoby się ogarniać (skracający, klnący, przeszkadzający w rozgrywce), a niektórzy z adminów nie wywiązują się ze swych obowiązków. Pomógłbym Kacprowi w razie potrzeby itp.. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak STEAM_0:0:64965146 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Nie jestem w stanie podać dokładnego czasu, bo wszystko zależy od szkoły i obowiązków domowych, ale przyjmijmy, że godzinę dziennie jestem w stanie poświęcić serwerowi (oczywiście czas ten pewnie będzie dłuższy) 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W robocze dostępny jestem po 15 i w przedziale 15-22 można mnie na serwerze spotkać; w weekend dostępny jestem zwykle od 10 do 22 i także w tych godzinach można mnie spotkać na serwerze. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 10 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Zdarzyło się tu i ówdzie. Dziękuję z góry za każde "tak" i porządnie uzasadnione "nie". 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Na Tak emeryt ,doświadczenie,gt,ogarnięty,składka może być,przyda się kolejny admin . Edytowane 11 Października 2015 przez Zyguś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 No prosze Były opiekun tego serwera Pozytywnie pierdolnięta osoba Regulamin zna bo sam go tworzył XD O AMX i kulturze to już nie wspomnie Oczywiście że TAK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Na Tak. +doświadczenie +ogarnięty +gt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Na tak -ogarniety -gt -przyda się dodatkowy admin - były opiekun tego oto serwa -regulamin sam stworzył wiec nie widzę problemów Edytowane 11 Października 2015 przez wiesman 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Na tak. Nic dodać, nic ująć. Rias powrócił ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek. 14 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Na TAK -wiek -gt -mikrofon -składka -były opiekun serwera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 NA TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!! -Ogarniety -amx -steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Na tak. -Ogarnia... -były opiekun -Aktywny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Na Tak spełnia wszystkie wymagania , duży ogar w amx'ie.Im więcej adminów tym lepiej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Oczywiście jestem na TAK: -ogarnięty -potrafi się dogadać chyba z każdą osobą na naszej sieci -były opiekun, admin serwera -wszystkie wymagania spełnione -najlepsza osoba na to stanowisko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Braciszek Marek. Ogólnie to on zaprosił mnie na tą sieć, na ten serwer i parę innych. DUŻE doświadczenie z prowadzeniem serwera jak i adminowaniu. Zwykle gra wtedy kiedy i ja, więc mogę powiedzieć, że się nie "wychyla" i dobrze zachowuje, a także pomaga nowym graczom. Duże tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Na tak. Nic dodać, nic ująć. Brak zastrzeżeń do któregokolwiek punktu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi