Omega* 2 077 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Tak naprawdę nie wiem od czego zacząć. Lecz chyba przyszła pora i na mnie. Jest to dla mnie naprawdę trudna decyzja ponieważ te forum jest dla mnie ogromnym nałogiem. Chciałbym ruszyć mój tyłek w stronę układania sobie życia. Czy chciałbym komuś podziękować? Oczywiście że tak. Na pierwszym miejscu chciałbym podziękować Buźce oraz Kryptonowi za to że przyjęli mnie na moderatora a następnie awansowali mnie na Global Moderatora. Od 8 sierpnia 2014 roku napisałem 1665 posty jak dla mnie jest ogromna liczba. Przesiedziałem 80 dni. Starałem się wszystkim pomagać. Z wieloma rozwiązywałem konflikty i inne problemy. Poznałem tu bardzo ale to bardzo dużo pozytywnych miłych ludzi. Były chwile miłe lecz zdarzały się mocne spiny na forum czy na TS3. Więc po prostu nie mógłbym odejść bez przeprosin. Przepraszam. Tyle co mogę napisać. Niestety ale to tylko internet. Szczególnie wdzięczny jestem tym których stać było na chociaż odrobinę sympatii i zrozumienia. To dzięki nim mogłem poczuć się jak zwykły uczestnik forum a nie moderator-kontrolujący każdy tekst w poszukiwaniu niezgodności z regulaminem. Nad odejściem myślałem już wcześniej lecz zatrzymała mnie jedna rzecz. Karol szukał osoby która będzie testowała czarny styl. Wtedy powiedziałem sobie że dam z siebie wszystko i zakończę wielki nałóg. Co wyszło z mych starań? http://scr.hu/8d8t/3n4if Raczej nie będę wypisywać podziękowań bo zajęło by mi to sporo czasu. Życzę wszystkim powodzenia I miło spędzonych godzin na serwerach Cs-Classic i Forum Jeszcze raz wielkie dzięki! Szwagier powodzenia :pije: Edytowane 11 Października 2015 przez Omєga * 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Szkoda ale powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 eh, Omegus, przyszła twoja pora, miło było, ale wszystko co dobre, szybko się kończy. nie zapominaj oczywiście o odwiedzaniu od czasu do czasu ts'a, bo tego to Ci nie wybacze. Trzymaj się! Powodzonka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Omeguś, ja wiem ze cie trzyma poczucie humoru, ale juz skończ. To nie jest śmieszne no co Ty.. Głuptasku... </3 z kim teraz bede "bić" sie o raporty... Komu pisała ze czeka dla niego report.. W agario pykala i pisała nb.. No wiesz co.. Tygrysku, nawet nie próbuj, usuwaj tego posta!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 PAPAAPAPAP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Smutno, że odchodzisz Żegnam i powodzenia z układaniem sobie życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 pewnie jestem jedną z osób, która nie okazywała zbytnio sympatii do ciebie, ale na początku znajomości było okej i taką mnie zapamiętaj XD powodzenia elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 No szwagier, pamiętam początki, nie było łatwo, a nawet grubo. Spina za spiną pamiętasz? Ech stare czasy! Trzymaj się i powodzenia szwagrze, może kiedyś wyskoczymy na te 0,7l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 No cóz Omeguś xD 3maj się i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Omega :"C Jak coś to ts/steam pisz c: Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Eh żegnaj wbijaj czasem na ts3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 ((((((((((((( Co to się staneło się? Forum bez Omegi to nie forum ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Yeaa :sweeeet:. Siemandero! Kocham to forum. @Masek dla Ciebie PAN James0v Edytowane 11 Października 2015 przez James0v. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Trochę smutno.. Na kogo będę pisał skargi i składał setki raportów do rozwiązania? No nic, trzymaj się i powodzenia. Idź z podniesioną głową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nie mieliśmy za dużo okazji do rozmów, ale już mi brakuje Twojej mordeczki ! Nie zapominaj o nas i wpadaj czasami na forum czy Teamspeak'a. Oczywiście życzę powodzenia w życiu prywatnym !!! Trzymaj się !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Powodzonka, wbijaj na ts'a, bo dziwnie będzie bez ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Omeguś kumplu! Z kim ja bede spinal? Pozdrow Anie Powodzona kumplu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Omega, pewnie kiedyś tutaj wrócisz, więc czekamy Cześć i powodzenia w życiu, które będziesz układał sobie do, w czasie i po powrocie na CSC. Jamesov, idź się utop. Abym kogoś nazywał "Pan", to potrzebny jest mój szacunek do tej osoby, ale powiem ci szczerze jesteś chamem i na niego nie zasługujesz. Edytowane 11 Października 2015 przez Masek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jaja sobie robisz?? Chyba cie poszczypało.. kto będzie nam śpiewał na ts ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Jeju, nie wierzę w to :c no cóż, może było parę spin, ale ogólnie no to szkoda, że odchodzisz, kto będzie się darł i wkurzal wszystkich? a tak w ogóle to powodzenia i odwiedzaj nas w wolnym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Powodzenia w układaniu życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Miedzy nami nie bylo od poczatku dobrze, ale ostatnio nasze relacje byly dobre i mam nadzieje, ze będziesz mnie dobrze wspominal Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Szkoda mega szkoda (((( Powodzenia * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Powiem Ci tak, byłeś przekleństwem i błogosławieństwem tego forum jak i serwerów. Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi