BigK4812 14 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witam wiem że to jeszcze kawał czasu do tej imprezy ale skoro już jakieś tematy były o spotkaniach zamierzam wybrać się z grupą znajomych na IEM w przyszłym roku 4 Marca w Katowicach. Czy ktoś jeszcze się wybiera ? Tak myślałem nad jakimś spotkaniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Jak dobrze pójdzie to ja tam zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) daleko nie mam 2 godziny a4 i jestem, będziemy w kontakcie Zawsze mogę się dogadać z chłopakami z classica którzy są z Wrocławia, będzie taniej. Edytowane 15 Października 2015 przez em90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 To fajnie że macie blisko jeszcze trochę czasu jest ale też na IEM bilety trzeba kupić ale chyba tyle pieniędzy to każdy zaoszczędzi do tego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Z tego co planuję to mam zamiar się wybrać jak co roku aczkolwiek zobaczymy jak to będzie. Swoją drogą jakby ktoś wybierał się z okolic Wrocka albo z centrum to można byłoby się dogadać co i jak z transportem i spaniem, wiadomo wyniosło by to o wiele taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja mam trochę daleko do Katowic, ale wybieram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiLouRobiShow 0 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja tez sie wybieram jestem za a nawet przeciw Jedzie ktos w niedziele na PGA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi