Miechu 683 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Podbijam temat :D Mogę się podjąć założenia drużyny oraz bycia jej kapitanem z cs-classic.plGram w lola od pierwszego sezonu, aktualnie posiadam 1 konto w masterze 2 w diamencie a 3 jest blisko już :D Ja grywam najwięcej topa i tam czuje się najwygodniej. jeśli ktoś jest chętny proszę pisać Nicki i dywizjeOczywiście mowa o serwerze EUNE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Ja gram na midzie Ale niestety nie mam 30 lvl i trochę mało gram teraz. Mam 6lvl aktualnie xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Ja gram na midzie Ale niestety nie mam 30 lvl i trochę mało gram teraz. Mam 6lvl aktualnie xd to pograj z 2 lata i napisz jeszcze raz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 hahaha xd Omega pozamiatał :P ja zaczynam też powoli ruszać te ligę :v zobaczym co z tego wyjdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ja gram na midzie Ale niestety nie mam 30 lvl i trochę mało gram teraz. Mam 6lvl aktualnie xd Dokładnie - pograj jeszcze 2 lata + przeczytaj swoje posty i policz te sensowne, a nie w każdym temacie się wypowiadasz. Ja aktualnie g5 main top albo jg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ja też się do tego dopiszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Jak wcześniej zakładałem temat tak teraz nie zmieniam zdania, również mogę grać. D1 TR P3 NE Gram TOP / MID. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox28081995 50 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Nick SzakalBlack 5 lvl 12k Rp naparzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi