amN 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 16Kontakt (GG/e-mail/steam): Gy Gy: 37567647 , Steam: flow~ , Email podam komuś z administracji jeżeli będzie potrzebny.Kiedy zaczynałeś grę w cs: 4 lata temu ? Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Spoore , 2 razy J@ , 3 razy mod oraz 4 razy SUIle masz wolnego czasu?: 3-4 godziny dziennie a w weekendy po 6-7 Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Lubie pomagać graczom , niechce aby gracze czekali po kilka godzin/dni aby dostać UB. Na forum jestem praktycznie ciągle kiedy siedze na kompie :>Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie , co ja Lato że musze używać aima/Wh/SH żeby mieć staty 1:10 xDWymagania - 50 postów Jest- 50 godzin na forum Jest- Minimum 15 lat Jest- Minimum 2 miesiące na forum Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 HAHA Nice podanko, dasz rade nie watpie w toDuze TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 jestem na tak ) na moda mu nie wyszlo to dajmy mu szanse tutaj bo sie nadaje , ogarnia i wg zna sie kiedy cziter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 niezlyLOL., ta amn się nadaje no, ale mi dałaś na nie ;d bo "dajmy szansę innym" na drodze do szczęscia przecież im nie staję ;d tylko moderator to nie to samo co SU. Ja na tak do sprawy: - Ogarnięty. - Spokojny PS: Je suchary codziennie o północy po dwie paczki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na tak. Wszystkie wymagania spełnione :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na tak . ma wystarczająco dużo lat, nie jest jakimś tam dzieciakiem ;d. Posty ma, godziny na forum też . Przyda się ogarnięty człowiek do odbanowywania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem na Tak Nieznamy się ale myśle że dasz rade i ogarniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Na tak . Myślę że ogarnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jestem na tak. Ogar jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi