Fredsoon 12 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) 1. Nick: Fred ,,Why so serious?"2. Imię: Daniel3. Wiek: 154. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/3838438. Parę słów o sobie **: Nazywam się Daniel mam 15 lat( w marcu 16 ) chodzę do ostatniej klasy gimnazjum. Interesuje się piłką nożną, lubię grac jaki i oglądać, bardzo często gram też w koszykówkę a czasami w Rugby. Na serwerze spędzam dużo czasu i często gdy gram i nie ma adminów to są dzieci które wyzywają mnie i innych graczy i nie mogę nic z tym zrobić albo muszę zawracać głowę innym administratorom. Myślę że byłbym dobrym adminem i starałbym się pomóc w rozwoju serwera.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym zostać adminem ponieważ mam dobry kontakt z graczami a także z adminami. Na Serwer postaram się wnieść miłą atmosferę i oczywiście chcę pomóc w ,,ogarnięciu serwera".10. Steam_ID:STEAM_1:1:112565356 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dziennie około 2-5 godz (czasami więcej ) Jestem jednym z najaktywniejszych graczy na serwerze. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Codziennie 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: około 500 godz14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak posiadałem wcześniej admina na kilku serwerach 1.6 i oczywiście na tym. Edytowane 6 Listopada 2015 przez Fredsoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Ja jestem na nie. Jak miałeś admina to pokazales, że nie zasługujesz na tą rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Zmieniłeś się zią od stary adma, nie wiem czy to chwilowe czy nie, ale jakaś zmiana na pewno zaszła. Wchodzę na serwer, a Ty pomagasz nowym graczom, wołasz na serwer, gdy jest coś nie tak, nie spamujesz mikrofonem, potrafisz się też bawić, a nie robić z igły widły. Osobiście dałbym Ci okres próbny i za nim jestem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 No więc zacznijmy od tego ,że osobiście cie lubię i nic do ciebie nie mam.Jednak sprawy osobiste nie mają nic do podań.Jeśli chodzi o twoje plusy to na pewno + pomocny + aktywność + W miarę ogarniasz sm + masz średni ale działający mikrofon No ale niestety nie masz samych plusów a cechy negatywne też trzeba wymienić. - Jesteś trochę zbyt .... egoistyczny? Chodzi mi o to ,że wcześniej kładłeś swoją potrzebę nad potrzebę serwera. - Każdy lubi się pobawić ale odnoszę wrażenie ,że ty lubisz to nawet za bardzo. - Masz w sobie coś co przyciąga krzykaczy i innych ludzi ,którzy negatywnie wpływają na serwer.[Zwykle akceptujesz takie osoby chociaż nie powinieneś nawet jako gracz] - Nie widzę potrzeby na więcej administracji w tym momencie ponieważ na razie dajemy sobie radę.Wydaje mi się ,że w tym punkcie większość podziela moje zdanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredsoon 12 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Ja nie jestem pewien tego czy dajecie sobie radę bo jak widać ja bywam najczęściej z wszystkich graczy i chyba nawet wśród adminów i gdy chce sobie mile spędzić czas to znajdą się dzieci które mnie wyzywają i nie tylko mnie i wtedy muszę zwracać się do was. Więc ja chce tylko pomóc i żebyście nie musieli wchodzić co chwilę na serwer gdy znajdzie się ktoś kto łamie zasady serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaneK 36 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Wypowiadanie się we własnym podaniu skutkuje natychmiastowym odrzuceniem podania i warnem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaneK 36 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi