strzala312 0 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 1. Serwer: Call Of Duty 45001lvl[NOWY SEZON][2x 19-6]2. Nick: `MlOdY`13. Imię: Rafał ;)4. Wiek: 175. Znajomość Amxx(0/10): 6-8 jeśli pod klawiszem to 10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Zależy jaki koszt ;)8. Czas spędzony na forum:Na forum mało ale można zawsze się poprawić ;)9. Opisać siebie: Opanowany, miały, rozmowny ;D10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gram dużo czasu na tym serwerze od rana do wieczora, teraz mam ferrie więc będę praktycznie cały czas , rozpoznaje czity i chyba tyle 11. Linki do reklam: eh.. nie mam niestety :(12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Wejdę do spec zobaczę go i zbanuje (PERM, DEMKO ORAZ SS'y) -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie 1/3 i ban 5-30min -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie 1/2 i ban 5-30min13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 No,nohttp://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.128:27331/top_players/?query=%60MlOdY%601&Search=Search17 h mi tam pasuje,czekam na resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 aa..'-Ktoś używa dopalaczy; Wejdę do spec zobaczę go i zbanuje :)'Napisz konkretnie w jaki sposób go zbanujesz (ss/demko/perm) :)TAKale dorób reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Mlody jestem na tak , często Cię widuje na serrvie ;] , ogarniety ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jestem na tak. Dużo godzin na serwerze to jest najważniejsze, a poza tym to posiadasz mikrofon. Jesteś ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jestem na TAK -często widzie Cie na serwie -ogarnie :)Tylko reklamy jeszcze zrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 cięzko powiedziec HMM Byc moze na tak ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Na Tak, a dlaczego? Ogarnięty godziny, amxx micro ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AreS 0 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Tak nie ma co mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Hmmm Chyba na NIE.Ale nie jestem pewien ponieważ:http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=7672Tu jest skarga że gracz o nicku Młody używał cheatów ale nie jestem pewien czy to na pewno chodziło o cb więc jeśli to prawda to wtedy na pewno nie będziesz miał admina. sprawdzałem specjalnie amx bans i cb tam nie ma tylko Tajfun ma bana.Więc niech xxxPatrykxxx się wypowie czy Młody też uzywał bo mnie wtedy nie było ale taka skarga jest. Aaaa i tak minęło już trochę czasu a ty dalej nie wstawiłeś reklam : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 To tak samo jak z tamtą skargą na RedaikajaNie ma dowodów nie ma o czym gadaćCzekam na dalsze komentarzeDokładniej chodzi mi oto czy gra on na serwerze czy wchodzi raz na jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 dość dawno go nie widziałem ale możliwe że się mijamy. jakiś czas temu grał dość często. Niech będzie tak. tylko zrób reklamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Jestem na nie! Uważam, że reklamy to podstawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Dawniej widywałem go częściej ale ostatnio rzadko go widzę Wiec nw sam ale raczej na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ja na NIE już od dłuższego czasu nie widziałem Cię na serwie i zrób reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi