Kubus :-) 5 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) 1. Nick: Kubus :-)2. Imię: Jakub3. Wiek: 144. Znajomość AMX (1-10): (7-10)5. Sprawny i działający mikrofon: Posiadam6. Składka (tak/nie): Tak Tylko zależy jaka suma7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Kubus%20%3A-%29/193.33.177.87:27051/8. Parę słów o sobie **: Uczęszczam do 2 gimnazjum mam 14 lat lubie grać w piłkę nożną i w cs 1.6 bądź Go. Mieszkam w miejscowości o nazwie Łapy (30 km od Białegostoku). Jestem Ministrantem (Hero wie o co chodzi xd) Jestem pomocny i lubię rozmawiać.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem ponieważ na serwerze często widze ze w ct są osoby które ciągle freekillują, źle wydają polecenia, obrażają innych graczy, i ten czas na serverze kiedy takie osoby są w ct jest bardzo długi szczególnie w godzinach rannych w weekendy a ja właśnie w tych godzinach najczęściej gram.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 16-20 Weekendy 9-1113. Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem admina na serverze FFA Edytowane 14 Listopada 2015 przez Kubus :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Jestem. Za okresem próbnym ponieważ. Mikro nie zawsze ci działa amx może ogarnie. I prawię ciągle cie ponosi i mało Postów Edytowane 14 Listopada 2015 przez Marian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synek Takie_Czary 0 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jestem na nie. Jeszcze za szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jestem na tak, bo jakoś jest wrażenie, że adminów ciągle nie ma, a Kuben ogarnia w miare temat(niezawsze, ale my mu tego nie ułatwiamy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hero000 19 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmow 7 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jestem za okresem próbnym, chłopak choć młody w miarę ogarnięty, chociaż nie powiem czasami go ponosi i stwarza problematyczne sytuacje na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hero000 19 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jestem za okresem próbnym. - Udzielaj się więcej na forum + ogarniasz w ct (mimo braku mutacji) - Mało przebywasz w ct ( mało się odzywasz) + Jesteś ministrantem (haha) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 -Wiek -Mutacja -Forum Na Nie !!! :sleep: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczisowkyy.13 32 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Jestem za. Chłopak dużo wie o zachowaniu CT. Chociaż nie ma mutacji, nadrabia tym swoją umiejętnością prowadzenia. ArCzI58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Przyjęty na okres próbny dwóch tygodni. Jedna pozytywnie rozpatrzona skarga w przeciągu tych 2 tyg. i strata admina. Proszę zgłosić się do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi