ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) |> SPOLSZCZENIE ACP <| 1. Na początek logujemy się do ACP. Czym jest ACP? - http://forum.cs-classic.pl/topic/41608-mybb-czym-jest-acp-jak-si%C4%99-do-niego-dosta%C4%87/ 2. Następnie przechodzimy do zakładki "Configuration", oraz szukamy i przechodzimy do opcji "Control Panel Preferences (Global)" 3. Rozwijamy dostępne języki, oraz wybieramy język Polski, poprzez kliknięcie na tekst. 4. Po wybraniu odpowiedniego języka zapisujemy. EFEKT MOJEJ PRACY: Poradnik napisany przez: ωιncнєѕтєr. Zakaz kopiowania bez zgody autora! Poradnik napisany specjalnie dla cs-classic.pl Edytowane 28 Listopada 2015 przez ωιncнєѕтєr 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Odkąd zmiane jezyka w acp nazywamy spolszczeniem?? Sorry moj blad zjadlem slowo. I tak to zwaliles bo mogles sie wysilic zeby pokazac jak zainstalować takowe spolszczenie na czystej paczce, a nie jak zmienić język w acp -_- Edytowane 23 Listopada 2015 przez CREATIVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Odkąd zmiane jezyka nazywamy spolszczeniem?? Ty serio? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Spolszczenie - Przetłumaczenie na nasz język ojczysty, np. książki, gry komputerowej Polecam sie pouczyc CREATIVE Poradnik bardzo ladny, jak wszystkie inne oczywiscie. Like Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Spolszczenie - Przetłumaczenie na nasz język ojczysty, np. książki, gry komputerowej Polecam sie pouczyc CREATIVE Spolszczenie, czyli przetłumaczenie z innego języka (np. angielskiego) na polski. Zmiana języka, jest zmianą języka, to nie jest to samo. Tu akurat CREATIVE ma rację Co do poradnika, to ładnie wykonany, masz lajka. I pytanie, czy MyBB należy do freeware czy jest w jakiś sposób płatny? Edytowane 23 Listopada 2015 przez Pawel.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Freeware o ile sie nie myle nie ma żadnych opłat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Odkąd zmiane jezyka w acp nazywamy spolszczeniem?? Sorry moj blad zjadlem slowo. I tak to zwaliles bo mogles sie wysilic zeby pokazac jak zainstalować takowe spolszczenie na czystej paczce, a nie jak zmienić język w acp -_- Zwaliłem? To ty tutaj wypisujesz jakieś farmazony, napisałem już 5 poradników odnośnie MyBB, a to nawet nie połowa tego czego planuję dodać. Po co bawić się we wgrywanie spolszczenia itp. skoro dostępna jest GOTOWA PACZKA ZE SPOLSZCZENIEM, W KTÓREJ WYSTARCZY ZMIENIĆ JĘZYK? Pokazuje początkującemu userowi jak sobie szybko poradzić, a nie wgrywać pierw angielskie, potem bawić się w szukanie spolszczenia itp. PS. Przepraszam faktycznie zwaliłem, starając się komuś pomóc. Przepraszam, wybaczysz? Spolszczenie, czyli przetłumaczenie z innego języka (np. angielskiego) na polski. Zmiana języka, jest zmianą języka, to nie jest to samo. Tu akurat CREATIVE ma rację Co do poradnika, to ładnie wykonany, masz lajka. I pytanie, czy MyBB należy do freeware czy jest w jakiś sposób płatny? MyBulletinBoard (MyBB) należy do freeware i w 100% jest D A R M O W E. Jednie autorskie pluginy/style coś kosztują, choć większość najbardziej przydatnych pluginów do skryptu MyBB jest ogólnodostępna dla wszystkich. Edytowane 23 Listopada 2015 przez Pawel.? Nie unoś się, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. I dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Zwaliłem? To ty tutaj wypisujesz jakieś farmazony, napisałem już 5 poradników odnośnie MyBB, a to nawet nie połowa tego czego planuję dodać. Po co bawić się we wgrywanie spolszczenia itp. skoro dostępna jest GOTOWA PACZKA ZE SPOLSZCZENIEM, W KTÓREJ WYSTARCZY ZMIENIĆ JĘZYK? Pokazuje początkującemu userowi jak sobie szybko poradzić, a nie wgrywać pierw angielskie, potem bawić się w szukanie spolszczenia itp. PS. Przepraszam faktycznie zwaliłem, starając się komuś pomóc. Przepraszam, wybaczysz? Zaprzeczyles sam sobie zmień temat na odpowiadajacy do zawartości albo zrób zawartość adekwatna do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Dobrze Panowie, widzę, że temat idzie w kierunku kłótni, sprawy prywatne proszę kierować na PW lub w innych komunikatorach. Jeżeli macie coś do dodania istnieje opcja edytuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 A co to jest to ACP, bo ja nie wiem do czego mam się w ogóle zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 @Masakracja ACP w rozwinięciu to Admin Control Panel, po przetłumaczeniu znaczy to mniej więcej Panel Kontrolny Administratora. Do ACP możemy przejść na dwa sposoby. Pierwszy sposób to kliknięcie w tekst zaznaczony na powyższym obrazku. Drugi sposób to przejście pod następujący adres: www.twojastrona.pl/admin/index.php Drugi sposób zadziała pod warunkiem, że nasze forum zainstalowaliśmy bezpośrednio na stronie głównej. Natomiast jeżeli znajduje się ono np. w folderze "forum" wtedy adres wygląda następująco: www.twojastrona.pl/forum/admin/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 No i o to mi chodziło, bo pokazałeś screena, jak już byłeś zalogowany, a nie było opisane co to jest to całe ACP. Postaraj się wszystko dokładnie opisywać, bo zieloni, w tym wypadku tacy jak ja nie muszą tego wiedzieć. Za poradnik leci oczywiście plusik, czy lajk. Jak kto woli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi