em90 36 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Nick: eM aka eMdzejPowod: wyjazd na imprezę urodzinową 26-30.11.2015r. + zmniejszona aktywność ze względu na studia i rozwijanie firmy plus kończę wnętrze mieszkania, przełącza, meble itp. Czas nieobecnosci: 26-30.11.2015r po tym czasie zmniejszona aktywność. Cos od siebie: hmm wszelkie informacje na bieżąco konsultuje z Mateuszem opiekunem ffa "Polaczek" posiada on całą wiedzę na mój temat. Sporo się dzieje w moim życiu i z tą aktywnością jest rożnie teraz wiem na pewno ,ze będę mniej aktywny plus chwilowa całkowita nieobecność. Moim priorytetem jest na chwile obecną poukładanie wszystkiego w firmie ponieważ zakończyłem starą działalność a otwieram nową ze wspólnikiem i muszę dopiąć wszystko od A do Z plus mieszkanie kupiłem na dniach i ogarniam temat. /Pozdrawiam Andrzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Jesteśmy cały czas w kontakcie Dobrze, że napisałeś temat, bo znowu by Ci admina zabrali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,698 Posted November 26, 2015 Root Share Posted November 26, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts