em90 36 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Nick: eM aka eMdzejPowod: wyjazd na imprezę urodzinową 26-30.11.2015r. + zmniejszona aktywność ze względu na studia i rozwijanie firmy plus kończę wnętrze mieszkania, przełącza, meble itp. Czas nieobecnosci: 26-30.11.2015r po tym czasie zmniejszona aktywność. Cos od siebie: hmm wszelkie informacje na bieżąco konsultuje z Mateuszem opiekunem ffa "Polaczek" posiada on całą wiedzę na mój temat. Sporo się dzieje w moim życiu i z tą aktywnością jest rożnie teraz wiem na pewno ,ze będę mniej aktywny plus chwilowa całkowita nieobecność. Moim priorytetem jest na chwile obecną poukładanie wszystkiego w firmie ponieważ zakończyłem starą działalność a otwieram nową ze wspólnikiem i muszę dopiąć wszystko od A do Z plus mieszkanie kupiłem na dniach i ogarniam temat. /Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Jesteśmy cały czas w kontakcie Dobrze, że napisałeś temat, bo znowu by Ci admina zabrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 26 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi