Gang Albanii 280 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 1. Nick: Gang_[P]lebanii 2. Imię: Jarek. 3. Wiek: 23 4. Znajomość AMX (1-10): 6/10 (Szybko się uczę) 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak. 6. Składka (tak/nie): Tak (ale po wypłacie czyli 5-7dzień grudnia) 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Gang_%5BP%5Dlebanii/193.33.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Jarek mieszkam w małej miejscowości Wohyń. Pracuję jako spawacz/monter. Ogólnie jestem miłym i spokojnym człowiekiem, ale jak wiadomo każdy ma swoją cierpliwość. I posiadam kulturę osobistą. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: A no dlatego że jest mało adminów na serwerze i chciałbym pomóc w prowadzeniu tego serwera.. Ja przeważnie siedze w nocy na serwerze gdy admini już śpią. No a jak wiadomo w nocy przychodzi "chołota" na serwer i się rządzi chodzi o FK/kultura/nieogarnianie/brak mikra w ct. I ogólnie jestem dość surowy jeżeli chodzi o przeszczeganie regulaminu. Ale do prowadzenia się nie nadję 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 5-8h dziennie (czasami więcej) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od 15.00 do 03.00 z przerwami, weekendy od 15.00 nawet do rana. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 12lat z przerwami. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak. ale nie na JB 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody734 0 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Jestem na TAK jak pewnie cała reszta Duża aktywność, ogarnia ct, dobra reputacja na serwerze, kultura osobista. Nie widzę zastrzeżeń bo znajomość AMX'a na tym serwie praktycznie nie potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KalaGamer 14 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Jestem na wielkie tak! + Wiek. +Doświadczony CT. +Miły. +Pomocny. +Aktywność na serwerze, jak i na forum. +Kultura którą posiada! Idealny na role Admina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Mimo, że tutaj już nie gram, to pozwolę sobie na wypowiedź, więc nie przedłużając już do rzeczy. Jak kończyłem grę na tym serwerze, to Jarek właśnie ją zaczynał, wydawał się w miarę ogarnięty w prowadzeniu (wiadomo rewelacji wtedy nie było, lecz z mapy na mapę było coraz lepiej). Poza tym to jest "mój" były admin, którego cechowała przede wszystkim pracowitość, bo dużo siedział na serwerze, oraz zgłaszał mi bugów i na dodatek wysoka kultura osobista. Jest to bez wątpienia bardzo dobry kandydat na admina, który mając 23 lata, udowadnia to poprzez swoją postawę. W skrócie jestem na tak, powody wyżej wymienione. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Mimo, że tutaj już nie gram, to pozwolę sobie na wypowiedź, więc nie przedłużając już do rzeczy. Jak kończyłem grę na tym serwerze, to Jarek właśnie ją zaczynał, wydawał się w miarę ogarnięty w prowadzeniu (wiadomo rewelacji wtedy nie było, lecz z mapy na mapę było coraz lepiej). Poza tym to jest "mój" były admin, którego cechowała przede wszystkim pracowitość, bo dużo siedział na serwerze, oraz zgłaszał mi bugów i na dodatek wysoka kultura osobista. Jest to bez wątpienia bardzo dobry kandydat na admina, który mając 23 lata, udowadnia to poprzez swoją postawę. W skrócie jestem na tak, powody wyżej wymienione. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReKciK 2 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Zdecydowanie na TAK +Wiek +Ogarnia w ct +Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Na Tak wiek+ Ogarnięty+ Gt+ Kultura+ amx+ mikro+ A Prowadzącego to ja z ciebie zrobię zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Na tak+Te same co u reszty hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia 3 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Oczywiście że tak, ponieważ: + wiek, + amxx, + GT, + składka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczisowkyy.13 32 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Pleban, nic do gadania, tylko na TAK + Potrafi poruszyć fajną śmieszną atmosferę (szczególnie na zabawie Ganiany )+ wiek (chociaż nie wiedziałem że tyle ma)+ Pomocny-/+ CT ale się szybko nauczy-/+ Amx ale to też szybko ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ojj Gangu Na tak-Czasami gram tam trochę i cie w nocy też widzę kiedy ja gram - kultura- humorek ( wiesz o co biega agatka ?) XDD-wiekPozdrawiam ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKSIOO ! 17 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ganguś jestem na TAK , ponieważ :+ Ogar CT+ Wiek+/- AMX ,ale z czasem sie nauczy .+ NOLIFE :xmas: Ale Tu liczy się wypowiedź Adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi