MAKSIOO ! 17 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 1. Nick: MultiFr@gerGameOnline. 2. Imię: Maksym 3. Wiek: 13 [ W kwietniu kończę 14 ]. 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 [ Najlepiej amxmodmenu ] 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak , posiadam . 6. Składka (tak/nie): Nie. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/MultiFr%40gerGameOnline./193.33.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **: Moje imię to Maksym ,mam 13 lat , W kwietniu kończę ich 14.Moje Zainteresowania to Sport oraz Informatyka . Uczęszczam do Klasy Ib Szkoły Gimnazjalnej nr 2 Im.Jerzego Popiełuszki we Włocławku.Mam młodsze rodzeństwo , Siostrę Zuzanne . Ma ona 4,5 roczka.Lubię chodzić w JEANS'ach , Bluzach z kapturem ,a czasami nawet koszulach oraz W butach poza kostkę . Jestem wysoki jak na swój wiek ,mam 170cm Oczywiście włosy dodają mi jakieś 2/3cm . Moim Zdaniem jestem osobą Ambitnom,humorystycznom,kulturalną oraz czasami wrażliwą . 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać Administratorem Serwera JailBreak [ Prison ] Ponieważ kiedy nie ma żadnych Administratorów to dzieje się Źle ,np: do ct Wbijają FK/NIEOGARY/Bądź osoby z tak zrypanym Głosem/Mikrem ,że chyba lepiej przestać grać niż go słuchać . A myślę że się nadaje ponieważ , wierzę w siebie i umiem dopilnować kultury i innych rzeczy . Jeśli chcecie możecie spytać jednego z waszych Administratorów Kubus :-) jak mi zadawał pytania na zmienionym nicku . Myślał że nikt mu nie pomoże ,ale ja się wyłoniłem i pomogłem mu i odpowiedziałem na jego pytania takie jak : O co chodzi na tym JailBreak ?, Jak założyć czapkę ?, oraz Co ma Vip ? . 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Na serwerze moge codziennie poświęcić po 2/3h. Zaś w Weekend po 5/6h czasami moge cały dzień zależy czy gdzieś nie jadę z rodzicami. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Moje godziny grania to : Dni Robocze - 16/17 do 22 , Weekend : 9/12 do 02:00/03:00 . P.S To nie kłamstwo . 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 3lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem admina na innym serwerze również JB1.6 może poznacie ten serwer po Opiekunach : JestemHardcorem [ Traktor ] oraz JaramBaty . ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczisowkyy.13 32 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Na tak.+ fajnie rozpisane podanko + staż+ czas poświęcony na serwerze- GameTracker nie działa (ale jest chyba crash bo każdemu nie wchodzi) Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Arczisowkyy.13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Na Tak +Gt +kultura +znajomość regulaminu serwera +pomaga nowym graczom.Też wbijam na serwer pod innymi nickami i wszystko widzę wiek może i jest nieodpowiedni ale chłopak ogarnia i myślę,że można dać mu szansę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hero000 19 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Na tak:+ Ogarniasz w ct + Staż na serwerze + kultura + gt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody734 0 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Jestem na NIE. To że administracja na serwerze ma w 4 literach regulamin to moze chociaz H@ ogarnie i nie bedzie dawał administratora dzieciom bez mutacji.... Gt nie działaAmx kazdy pisze około 8 a 90 % pewnie nawet nie wie jak zresetowac serwer komendą tylko umieją wpisac amxmodmenu i wciskac przyciski i to jest znajomość na 8. Piszmy regulaminy zeby je olewać. Dawajmy wymagania na admina zeby je też olwać. Wymagania: 1. Ukończone 15 lat Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Pawel.? Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Df zdanie o administracji zachowaj dla siebie ok? Jeżeli coś nie odpowiada od tego jest dział "Skargi". Jeżeli chodzi o podanie to jestem za okresem próbnym. + Ogarnia + Mikro + GT (mi działa) - Składka +/- Wiek +/- Brak mutacji (ale da się wytrzymać) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReKciK 2 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Na tak +Ogarnia +Posiada kulturę osobistą +Amx +Mikro +Gt -Mutacja -Wiek Edytowane 2 Grudnia 2015 przez ReKciK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Df ty do każdego masz problem jak coś mute albo skarge Chłopak młody ale trzeba dać mu szansę Mikro na jb to trzeba mieć-amx kultura Na tak pss Recik Wiek ? no nie wiem // a mutacji nie ma ale okk ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KalaGamer 14 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Na nie: -wiek -od 11 roku grasz w cs? Kłamczuszek -brak składki -Znajomość amx... AMXMODMENU to główne menu. Nie znasz pojedyńczych komend. -Brak mutacji według mnie admini powinni mieć ukończone 16 lat. Przeważnie po tym wieku jesteś już po mutacji głosowej, a nie jakiś gracz 13 lat który piszczy jak dziewica no sory taki admin Niedługo 10 latków na serwerze będziemy mieć jako administracje takie jest moje zdanie. Edytowane 2 Grudnia 2015 przez KalaGamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 -od 11 roku grasz w cs? Kłamczuszek -Znajomość amx... AMXMODMENU to główne menu. Nie znasz pojedyńczych komend. - Wiek -Brak mutacji według mnie admini powinni mieć ukończone 16 lat. Przeważnie po tym wieku jesteś już po mutacji głosowej, a nie jakiś gracz 13 lat który piszczy jak dziewica no sory taki admin Niedługo 10 latków na serwerze będziemy mieć jako administracje takie jest moje zdanie. Zacznijmy od początku, staż w cs'a. Kolego tego nie jesteś w stanie udowodnić, zresztą jak patrzeć to większość - czyli blisko ponad 75% zaczynała grę w wieku 8-10lat ? Gdzie 1.6 wyszedł w '99 - udowodnisz że tak nie było? Nie , także powód twój odpada, bo nie ma uzasadnienia. Problemu z mutacją nie ma, to jest jedynie wymóg(który może zacznie pomóc w ocenie podania, gdyż na tym MOD'zie gra się z pomocą mikro) ale nie obowiązkowy. Wiek? i to coś wpisał na dole, tym postem właśnie udawadniasz że ten 16'latek - TY, nie jesteś wcale taki lepszy od kolegi. Jeżeli wy mówicie i stawiacie wiek na stopniu ogaru, to powiedz jakim prawem ty mając 16 lat, .. nie, tutaj tego ogaru nie widać. Panowanie nad sobą to nie tylko wymóg w podaniu, ale obowiązuje wszędzie a ty już tym postem poświeciłeś swoim ogarem. Jeszcze wspomnę z mojego doświadczenia, czasami te 'dzieciaki' jak wy to mówicie chociaż jeżeli tak stwierdzasz to dlaczego ty nie jesteś tym dzieciakiem? .. mniejsza, czasami taki 13'latek miał większy ogar i podejście do sprawy niż taki 25'latek. Musiałem napisać ten post, teraz muszę podejść do podania. Jestem na tak, podanie czytelnie napisane i szczegółowo rozpisane, staż w roli admina, oraz znajomość amxx // Dla panów wyżej, amx_who w konsole, i wszystkie komendy do użycia na serwerze wyświetlają się. Dla admina wymagane są znajomości amxmodmenu i podstawowych komend (amx_addban , amx_ip , amx_ban , amx_vote i amxmodmenu) NIE jest wymagane, a nawet dostępu do tego nie ma żeby pauzować serwer lub restartować runde. i po opinii adminów, czas na forum 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus :-) 5 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja jestem na tak: +pomocny +aktywny +dobre mikro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReKciK 2 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Tak marian minusem jest wiek ponieważ w wymaganiach pisze że trzeba mieć ukończone 15lat. Ale multi i tak myślę że cię przyjmą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Na Tak. +Często na serwerze +Ogarnia temat +Pełna kultura -jedyny minus to wiek Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Przyjęty na okres próbny 10 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi