James0v 1 688 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 1. Nick:JC PLAMBYGG 2. Imię:Dawid 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10): 5-6 5. Sprawny i działający mikrofon:Owszem 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:9/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/JC%20PLAMBYGG/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Cześć nazywam się Dawid, jestem maniakiem gier komputerowych. Chodziłem do technikum Elektro-Mechanicznego, lecz niestety w tym roku przepisuję się do zawodówki i idę za Hydraulika. Od 2 dni chodzę na Siłownie co zmieni mi troszkę życie maniaka ^^, Na co dzień jestem upierdliwą osobą która zawsze musi mieć porządek w domu. Lecz to nie zmienia faktu, że jestem w 150% kulturalną osobą jak i to, że znam się na Adminowaniu xD 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ uważam, że nadaje się na to miejsce ze względu na to, że kocham bycie adminem i nie ze względu na władze. A ze względu na utrzymywanie porządku na serwerze. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):TAK STEAM_0:1:152371775 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):W dni robocze od Września będę pewnie grać po 15. Obecnie od rana. W weekendy gram o różnych godzinach ( najczęściej wieczornych ) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 7 lat z małymi przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Owszem posiadałem parę razy na tej sieci. PS/ Liczę, że dostane szansę próbną chociaż na tydzień. Wiem, że gram dopiero 6 dzień ( z dzisiejszym 17 sierpnia), od ostatniej przerwy ale GameTracker na drobie bez problemu :) Widzę sygnatura Ci jeszcze została po adminie na 350 ;p. Zgłoś się do mnie na PW, dostajesz okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 1. Nick: FunnyPuma ^^ 2. Imię: Przemek 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Posiadam 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Dobra 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/FunnyPuma%20%5E%5E/193.33.176.64:27015/ Wiem, że nie najlepsze, ale nadrobię, obiecuję ;) 8. Napisz coś o sobie **: Mam na imię Przemek, mam 16 lat. Po wakacjach idę do I klasy technikum, jako mechanik. W wolnym czasie lubię uprawiać sport, konkretnie chodzę na siłownię lub tak jak każdy lubię sobie pograć. ;d 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Oczywistą sprawą są gracze łamiący regulamin, ale to nie jest jedynym powodem. Przede wszystkim jest miła atmosfera wśród graczy, jak i adminów. Chciałbym także wrócić na moje stare stanowisko i pomóc obecnym adminom w ich obowiązkach ;d. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 17:30 - 20:30 - w tych godzinach jestem na kompie i można mnie w tych godzinach spotkać na serwerze 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Jakieś 8 lat z przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak, głównie na tej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 1. Nick: FunnyPuma ^^ 2. Imię: Przemek 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Posiadam 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Dobra 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/FunnyPuma%20^^/193.33.176.64:27015/ Wiem, że nie najlepsze, ale nadrobię, obiecuję ;) 8. Napisz coś o sobie **: Mam na imię Przemek, mam 16 lat. Po wakacjach idę do I klasy technikum, jako mechanik. W wolnym czasie lubię uprawiać sport, konkretnie chodzę na siłownię lub tak jak każdy lubię sobie pograć. ;d 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Oczywistą sprawą są gracze łamiący regulamin, ale to nie jest jedynym powodem. Przede wszystkim jest miła atmosfera wśród graczy, jak i adminów. Chciałbym także wrócić na moje stare stanowisko i pomóc obecnym adminom w ich obowiązkach ;d. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 17:30 - 20:30 - w tych godzinach jestem na kompie i można mnie w tych godzinach spotkać na serwerze 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Jakieś 8 lat z przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak, głównie na tej sieci. W zwiazku z tym, że jest zapotrzebowanie na adminów przyjmuję Cię na okres próbny :). Zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Szybka rekrutacja zostaje na razie zamknięta. Podania składajcie według wzoru stąd tworząc nowy temathttp://forum.cs-classic.pl/topic/39710-wz%C3%B3rwymagania-podanie-na-admina/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam. Potrzebuję 2/3 konkretnie aktywnych osób, które spełnią wymagania panujące na forum i staną w funkcji admina. 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość AMX (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon: 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 7. Link do swojego GameTracker'a**: 8. Napisz coś o sobie **: 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): [Podania składacie w tym temacie] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 1. Nick: DiamentowY | n0 sk!LL~T3aM|'S STATS 2. Imię: Mateusz 3. Wiek:19 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działającyMIKROFON:Tak mam 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:7/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/DiamentowY%20%7C%20n0%20sk%21LL~T3aM%7C/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Jestem Mateusz, mam 19 lat, lubię wasz serwer ale nie zawsze chce się tam grać gdy nie ma admina. Interesuję się piłką nożną, siatkówką oraz CS'em. Staram się być kulturalny i opanowany, ale nie zawsze to wychodzi. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Jak już wcześniej napisałem lubię ten serwer, ale czasami grać się odechciewa jak przychodzi jakiś hacker i gra upierając się, że to czysty skill. Chciałbym temu zapobiec i umożliwić normalną rozgrywkę na serwerze. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-1,3h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze od 15/16 do około 23, w weekendy od 12/13 do około 23/24 13.STAŻ w Counter-Strike 1.6:2 lata będą 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 1. Nick: DiamentowY | n0 sk!LL~T3aM|'S STATS 2. Imię: Mateusz 3. Wiek:19 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działającyMIKROFON:Tak mam 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:7/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/DiamentowY%20%7C%20n0%20sk%21LL~T3aM%7C/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Jestem Mateusz, mam 19 lat, lubię wasz serwer ale nie zawsze chce się tam grać gdy nie ma admina. Interesuję się piłką nożną, siatkówką oraz CS'em. Staram się być kulturalny i opanowany, ale nie zawsze to wychodzi. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Jak już wcześniej napisałem lubię ten serwer, ale czasami grać się odechciewa jak przychodzi jakiś hacker i gra upierając się, że to czysty skill. Chciałbym temu zapobiec i umożliwić normalną rozgrywkę na serwerze. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-1,3h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze od 15/16 do około 23, w weekendy od 12/13 do około 23/24 13.STAŻ w Counter-Strike 1.6:2 lata będą 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Tak Zapraszam za tydzień. Powód: Cienkie GT. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 1. Nick: S3ReK 2. Imię: Wiktor 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): Jako iż administrator nie zajmuje się ftp to mogę stwierdzić, że nawet 10 gdyż ogarniam bardzo dobrze wszelkie komendy administratora. 5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście. 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Kilka razy czytałem czasami sobie coś sprawdzę raczej ok. 7 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/S3ReK/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Mam na imię Wiktor, posiadam 16 lat oraz aktualnie zamieszkuję w Anglii a dokładnie w Liverpoolu. Interesuję się piłką nożną oraz różnymi tego typu sportami jestem osobą aktywną co nie zmienia faktu, że na komputerze spędzam aż za dużo czasu, ostatnio zacząłem się też interesować motocyklami a nawet planuję zakup właśnie takiego cudeńka, na razie miałem tylko styczność z teorią oraz filmikami ale myślę, że się tak szybko nie zabiję.Odkąd zamieszkałem w UK zacząłem przebywać bardzo dużo czasu na teamspeaku aby mieć lepszy kontakt z rodakami bo nie ma co na siłę szukać w Anglii polaków, jest do mnie bardzo łatwy kontakt ponieważ używam wszystkiego czego się da i zawsze na czymś się mnie złapie, na forum jestem codziennie i praktycznie nie wychodzę więc myślę, że to też jest +.Ogólnie myślę, że jestem miły i sympatyczny oraz staram być się zabawny ale jak wiemy każdy ma swoją granice więc bez przesady z tymi uprzejmościami, staram się pisać oraz wypowiadać poprawnie oraz z ładem mimo, że nie zawsze mi to wychodzi i czasem ktoś mnie nie rozumie ^^ do tego w sumie oddalam się od tego języka bo co raz mniej nim mówię. Ogólnie jestem osobą która lubi się o coś postarać i nienawidzi się ograniczać bo po co i dlaczego? i w sumie jestem za takim powiedzonkiem, że lepiej coś zrobić niż tego nie zrobić bo w sumie czemu nie. I w ogóle to się teraz mocno rozpisuję więc robi się z tego już coś nie do przeczytania więc szybko dokończę. Mój rok szkolny zaczyna się trochę później a mianowicie dwudziestego ósmego września więc mam trochę więcej wolnego czasu, do szkoły idę sportowej a mianowicie nie tak jak w polsce, że codziennie kilka wf tylko sam sport i praca domowa w sumie fajna sprawa. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Administratorem chciałbym zostać z kilku powodów a mianowicie dlatego iż admini to też ludzie i z doświadczenia wiem, że to fajna sprawa odciążyć ich trochę, serwer na tym zyska a i praca będzie przyjemniejsza. Ostatnio sporo gram na tym serwerze i ciągle zgłaszam osoby z wspomagaczami jak to nie na forum to na pw do adminów itp. Jestem zmienny jak kobieta ale myślę, że zostałbym na serwerze raczej długo bo jakby to nie zabrzmiało to podobają mi się ludzie na tym serwerze, lubię jak jest przyjemna atmosfera i nikt się nie spina do tego myślę, że mam spoko kontakt z ludźmi i mimo krótkiego czasu na serwerze jestem tam osobą rozpoznawalną. Planuję osiągnąć na serwerze maksymalny lvl a administrator na pewno mi w tym pomoże bo wizja tego, że będę musiał wyjść z serwera jak aimbot wbije a admina nie będzie jest straszna. Jak to zawsze mówiłem adminów nigdy dosyć więc mam nadzieje, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Nie napisałem tu ogólnych powodów typu, że chce banować cziterów tylko mniej więcej jaką mam motywacje do tego. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Tak + sID:STEAM_0:0:163226538 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Ogólnie to późno wstaję bo nie dość, że mam godzinę do tyłu to jeszcze siedzę po nocach to myślę, że około 1/2 godzinki dziennie będę no i oczywiście na zlecenia typu wiadomości na pw oraz zgłoszenia na sb. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Ok. od 14 do 6 w nocy można mnie wołać oraz spodziewać na serwerze. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Nie jestem w stanie tego określić gram od malutkiego a nie chcę skłamać ani wprowadzać w błąd jednak jest to na pewno ok. 7 lat możliwe, że więcej tylko oczywiście w kratkę z przerwami. 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak Pozdrawiam Ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 1. Nick: S3ReK 2. Imię: Wiktor 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): Jako iż administrator nie zajmuje się ftp to mogę stwierdzić, że nawet 10 gdyż ogarniam bardzo dobrze wszelkie komendy administratora. 5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście. 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Kilka razy czytałem czasami sobie coś sprawdzę raczej ok. 7 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/S3ReK/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Mam na imię Wiktor, posiadam 16 lat oraz aktualnie zamieszkuję w Anglii a dokładnie w Liverpoolu. Interesuję się piłką nożną oraz różnymi tego typu sportami jestem osobą aktywną co nie zmienia faktu, że na komputerze spędzam aż za dużo czasu, ostatnio zacząłem się też interesować motocyklami a nawet planuję zakup właśnie takiego cudeńka, na razie miałem tylko styczność z teorią oraz filmikami ale myślę, że się tak szybko nie zabiję.Odkąd zamieszkałem w UK zacząłem przebywać bardzo dużo czasu na teamspeaku aby mieć lepszy kontakt z rodakami bo nie ma co na siłę szukać w Anglii polaków, jest do mnie bardzo łatwy kontakt ponieważ używam wszystkiego czego się da i zawsze na czymś się mnie złapie, na forum jestem codziennie i praktycznie nie wychodzę więc myślę, że to też jest +.Ogólnie myślę, że jestem miły i sympatyczny oraz staram być się zabawny ale jak wiemy każdy ma swoją granice więc bez przesady z tymi uprzejmościami, staram się pisać oraz wypowiadać poprawnie oraz z ładem mimo, że nie zawsze mi to wychodzi i czasem ktoś mnie nie rozumie ^^ do tego w sumie oddalam się od tego języka bo co raz mniej nim mówię. Ogólnie jestem osobą która lubi się o coś postarać i nienawidzi się ograniczać bo po co i dlaczego? i w sumie jestem za takim powiedzonkiem, że lepiej coś zrobić niż tego nie zrobić bo w sumie czemu nie. I w ogóle to się teraz mocno rozpisuję więc robi się z tego już coś nie do przeczytania więc szybko dokończę. Mój rok szkolny zaczyna się trochę później a mianowicie dwudziestego ósmego września więc mam trochę więcej wolnego czasu, do szkoły idę sportowej a mianowicie nie tak jak w polsce, że codziennie kilka wf tylko sam sport i praca domowa w sumie fajna sprawa. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Administratorem chciałbym zostać z kilku powodów a mianowicie dlatego iż admini to też ludzie i z doświadczenia wiem, że to fajna sprawa odciążyć ich trochę, serwer na tym zyska a i praca będzie przyjemniejsza. Ostatnio sporo gram na tym serwerze i ciągle zgłaszam osoby z wspomagaczami jak to nie na forum to na pw do adminów itp. Jestem zmienny jak kobieta ale myślę, że zostałbym na serwerze raczej długo bo jakby to nie zabrzmiało to podobają mi się ludzie na tym serwerze, lubię jak jest przyjemna atmosfera i nikt się nie spina do tego myślę, że mam spoko kontakt z ludźmi i mimo krótkiego czasu na serwerze jestem tam osobą rozpoznawalną. Planuję osiągnąć na serwerze maksymalny lvl a administrator na pewno mi w tym pomoże bo wizja tego, że będę musiał wyjść z serwera jak aimbot wbije a admina nie będzie jest straszna. Jak to zawsze mówiłem adminów nigdy dosyć więc mam nadzieje, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Nie napisałem tu ogólnych powodów typu, że chce banować cziterów tylko mniej więcej jaką mam motywacje do tego. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Tak + sID:STEAM_0:0:163226538 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Ogólnie to późno wstaję bo nie dość, że mam godzinę do tyłu to jeszcze siedzę po nocach to myślę, że około 1/2 godzinki dziennie będę no i oczywiście na zlecenia typu wiadomości na pw oraz zgłoszenia na sb. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Ok. od 14 do 6 w nocy można mnie wołać oraz spodziewać na serwerze. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Nie jestem w stanie tego określić gram od malutkiego a nie chcę skłamać ani wprowadzać w błąd jednak jest to na pewno ok. 7 lat możliwe, że więcej tylko oczywiście w kratkę z przerwami. 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak Pozdrawiam Ja. Dam Ci okres probny. Zapraszam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 1. Nick: Zeus | Get Up And Kill 2. Imię: Piotrek 3. Wiek:23 4. Znajomość AMX (1-10):9 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:bardzo dobra 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Zeus%20%7C%20Get%20Up%20And%20Kill/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Cześć jestem Piotrek aktualnie przebywam w NI pracuję ( nie jestem na wakacjach xD ) W Polsce pochodzę z małej wsi pomiędzy Krakowem a Kielcami interesuje się informatyką lubię oglądać filmy najbardziej horrory .Jak każdy młody chłopak lubię imprezować bo co zostało nie lubię pisać o sobię więc nie będę się rozpisywał :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę uzupełnić braki i pomóż aktualnym administratorom 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Tak STEAM_0:0:145832667 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2/3 h zależy od pracy 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 2 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Tak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 1. Nick: Zeus | Get Up And Kill 2. Imię: Piotrek 3. Wiek:23 4. Znajomość AMX (1-10):9 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:bardzo dobra 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Zeus%20%7C%20Get%20Up%20And%20Kill/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Cześć jestem Piotrek aktualnie przebywam w NI pracuję ( nie jestem na wakacjach xD ) W Polsce pochodzę z małej wsi pomiędzy Krakowem a Kielcami interesuje się informatyką lubię oglądać filmy najbardziej horrory .Jak każdy młody chłopak lubię imprezować bo co zostało nie lubię pisać o sobię więc nie będę się rozpisywał :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę uzupełnić braki i pomóż aktualnym administratorom 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Tak STEAM_0:0:145832667 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2/3 h zależy od pracy 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 2 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Tak Przyjmuję. Dane już mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 1. Nick: Miechu 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście :D 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Bardzo dobre 9/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Miechu/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Jestem 18-letnim chłopakiem który interesuje się strażą pożarna a w wolny czasie chilluje się grając w gry. Aktualnie zagrywam się w cs 1.6 na Cod Modzie 350 lvl. Aktulanie mam tam przegrane 31h i jestem dosyć rozpoznawalną osoba z racje tego że udało mi się wbić nie małe rankingi. A tak ogólnie to jestem śmieszkiem z województwa śląskiego i jestem w klasie maturalnej na profilu biol chem ang fiz 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Boli mnie jak ludzie maja w pewnym miejscu regulamin i łamią go mimo zwrócenia uwagi i chce to ponaprawiać oraz w jakiś sposób rozpropagować serwer. Mam ochotę pomóc w budowaniu serwera na którym będzie się przestrzegać regulaminu. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): jeszcze nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: No gram tak z 5-6 godzin dziennie( czasem trochę miej czasem więcej) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze 16-01 weekend to zależy od szefa ale główne godziny poranne i wieczorno nocne 13. Staż w Counter-Strike 1.6: z 4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 1. Nick: Miechu 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście :D 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Bardzo dobre 9/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Miechu/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Jestem 18-letnim chłopakiem który interesuje się strażą pożarna a w wolny czasie chilluje się grając w gry. Aktualnie zagrywam się w cs 1.6 na Cod Modzie 350 lvl. Aktulanie mam tam przegrane 31h i jestem dosyć rozpoznawalną osoba z racje tego że udało mi się wbić nie małe rankingi. A tak ogólnie to jestem śmieszkiem z województwa śląskiego i jestem w klasie maturalnej na profilu biol chem ang fiz 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Boli mnie jak ludzie maja w pewnym miejscu regulamin i łamią go mimo zwrócenia uwagi i chce to ponaprawiać oraz w jakiś sposób rozpropagować serwer. Mam ochotę pomóc w budowaniu serwera na którym będzie się przestrzegać regulaminu. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): jeszcze nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: No gram tak z 5-6 godzin dziennie( czasem trochę miej czasem więcej) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze 16-01 weekend to zależy od szefa ale główne godziny poranne i wieczorno nocne 13. Staż w Counter-Strike 1.6: z 4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): tak Dam okres próbny. Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Szybka rekrutacja zostaje na razie zamknięta. Podania składajcie według wzoru stąd tworząc nowy temathttp://forum.cs-clas...anie-na-admina/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Szanowni Państwo szybka rekrutacja na admina zostaje otwarta. Potrzebujemy dwie-trzy osoby, które SĄ aktywne na serwerze, mają BARDZO DOBRE GT i NIE STARTUJĄ NA TO STANOWISKO TYLKO DLA RANGI! Proszę o przemyślane podania i pamiętajcie o tym, że to jak je napiszecie świadczy o Was :). WZÓR: 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość AMX (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon: 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 7. Link do swojego GameTracker'a**: 8. Napisz coś o sobie **: 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 1. Nick: lisek 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak, aczkolwiek nie udzielam się zbytnio teraz. 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Dobre. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Lisek/193.33.176.64:27015/ - Wiem na serwerze gram dopiero 4 dni, dla niektórych wydaje się to może zbyt mało no ale trzeba adminów, dacie okres próbny to zobaczycie. 8. Napisz coś o sobie **: Wiekszosci osób z tej sieci mnie już zna, ale Ci co mnie niezbyt kojarza to moge cos o sobie powiedziec, jak zauwazyliscie wyżej mam na imie Mateusz, mam już 18 lat i jeszcze się edukuje, jest to już ostatni rok mojej przygodody ze szkoła, po skonczeniu jej będe planował szukac jakies roboty, wiadomo trzeba będzie już na siebie zarabiac. Jesli chodzi o moje hooby to interesuję się piłką nożna, gram w klubie już od ponad roku i szczerze mówiac zajebiscie jest, atmosfera panujaca w nim, ludzie itp. Niestety jest to już mój ostatni sezon w juniorach i raczej do seniorów nie bede się targnął bo nie bede miał czasu. Z natury jestem spokojnym człowiekiem, szczerym do bólu. Ta szczerosc nie zawsze jest odbierana w jakims pozytywnym stopniu przez inne osoby, no ale cóz, czasem tak trzeba. To raczej tyle co miałem o sobie dopowiedzenia, nie lubie dużo o sobie pisac. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Dlateg że na serwerze praktycznie nie ma żadnych adminów, gracze robia co chca, nie dziwne że niektórym osoba puszczaja nerwy i klna na sayu, a potem bany. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): STEAM_0:0:173442485 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od godzinki w góre. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Tutaj róznie, zazwyczaj po szkole wchodze na chwile, pogram chwilke i ide na dwór. Wracam pod weczór. Weekendy to gram najczesciej w godzinach porannych i wieczornych. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak, 2 razy na tym serwerze + zastepca opiekuna. Punkt 8 został skopiowany z mojego wczesniejszego podania, bo nie widze sensu od poczatku pisac o sobie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) 1. Nick: lisek 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak, aczkolwiek nie udzielam się zbytnio teraz. 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Dobre. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Lisek/193.33.176.64:27015/ - Wiem na serwerze gram dopiero 4 dni, dla niektórych wydaje się to może zbyt mało no ale trzeba adminów, dacie okres próbny to zobaczycie. 8. Napisz coś o sobie **: Wiekszosci osób z tej sieci mnie już zna, ale Ci co mnie niezbyt kojarza to moge cos o sobie powiedziec, jak zauwazyliscie wyżej mam na imie Mateusz, mam już 18 lat i jeszcze się edukuje, jest to już ostatni rok mojej przygodody ze szkoła, po skonczeniu jej będe planował szukac jakies roboty, wiadomo trzeba będzie już na siebie zarabiac. Jesli chodzi o moje hooby to interesuję się piłką nożna, gram w klubie już od ponad roku i szczerze mówiac zajebiscie jest, atmosfera panujaca w nim, ludzie itp. Niestety jest to już mój ostatni sezon w juniorach i raczej do seniorów nie bede się targnął bo nie bede miał czasu. Z natury jestem spokojnym człowiekiem, szczerym do bólu. Ta szczerosc nie zawsze jest odbierana w jakims pozytywnym stopniu przez inne osoby, no ale cóz, czasem tak trzeba. To raczej tyle co miałem o sobie dopowiedzenia, nie lubie dużo o sobie pisac. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Dlateg że na serwerze praktycznie nie ma żadnych adminów, gracze robia co chca, nie dziwne że niektórym osoba puszczaja nerwy i klna na sayu, a potem bany. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): STEAM_0:0:173442485 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od godzinki w góre. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Tutaj róznie, zazwyczaj po szkole wchodze na chwile, pogram chwilke i ide na dwór. Wracam pod weczór. Weekendy to gram najczesciej w godzinach porannych i wieczornych. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak, 2 razy na tym serwerze + zastepca opiekuna. Punkt 8 został skopiowany z mojego wczesniejszego podania, bo nie widze sensu od poczatku pisac o sobie. Dam Ci okres próbny 7dni. Następnym razem jesli kopiujesz podanko to prosze Cie klnij - kultura przede wszystkim :)Zapraszam na pw Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 4 Października 2016 przez MalaWredotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drakon 0 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 1. Nick: Drakon 2. Imię: Darek 3. Wiek:20 4. Znajomość AMX (1-10): 4 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Drakon/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Mam na imię Darek mam 20 lat, skończyłem szkołę i obecnie pracuje. W wolnym czasie gram w csa i WoTa :D. Staram się być spokojny, ale to do czasu ;p 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Często gdy gram są osoby które łamią regulamin, a brakuje wtedy właśnie administratora żeby ich opanował. Myślę, że zapełnię te lukę :D 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Godzinkę dziennie co najmniej 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zależy którą mam zmianę w pracy 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Rok z przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 1. Nick: Drakon 2. Imię: Darek 3. Wiek:20 4. Znajomość AMX (1-10): 4 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Drakon/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Mam na imię Darek mam 20 lat, skończyłem szkołę i obecnie pracuje. W wolnym czasie gram w csa i WoTa :D. Staram się być spokojny, ale to do czasu ;p 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Często gdy gram są osoby które łamią regulamin, a brakuje wtedy właśnie administratora żeby ich opanował. Myślę, że zapełnię te lukę :D 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Godzinkę dziennie co najmniej 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zależy którą mam zmianę w pracy 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Rok z przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Niestety nie Jest potrzeba adminów więc masz okres próbny 7 dni. Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Szanowni Państwo! Rekrutacja nadal trwa! Nie bójcie się! Jeśli ktoś z Was nie ma doświadczenia - ja we wszystkim jak tylko będę mogła na miarę możliwości pomogę. Składajcie swoje podania według poniższego wzoru: 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość AMX (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon: 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 7. Link do swojego GameTracker'a**: 8. Napisz coś o sobie **: 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Edytowane 9 Października 2016 przez Miechu Podpisuje się pod słowami Reni, jak coś możecie nawet pisać na PW, chetnie dopomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niepokro 8 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 1. Nick: Moda NIe Lubi Siee 2. Imię: Jan 3. Wiek:16 4. Znajomość AMX (1-10): 4 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**:znalażlme ale jakiś chyba postarzały bo teraz jestm 8 w topce: http://www.gametracker.com/player/Moda%20NIe%20Lubi%20Siee/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Mam na ile Janek mam 16 lat gram dużo, gram wieczorami gdzie jest dużo nowych osób,ale w dzień żeż jestem bardzo aktywny. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Często gdy gram są osoby łamiące regulamin gdy nie ma żadnych adminów. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: różnie od 2-4 h/dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):gram weekendy od 18 do pozna, a w dni tygodniowe zależy na którą jadę do szkoły, najwięcej czasu przebywał od 20:00 do 24:00 a nawet się zdarza że do 2 w nocy. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: około 4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) 1. Nick: Moda NIe Lubi Siee 2. Imię: Jan 3. Wiek:16 4. Znajomość AMX (1-10): 4 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**:znalażlme ale jakiś chyba postarzały bo teraz jestm 8 w topce: http://www.gametrack...176.64:27015/�� 8. Napisz coś o sobie **:Mam na ile Janek mam 16 lat gram dużo, gram wieczorami gdzie jest dużo nowych osób,ale w dzień żeż jestem bardzo aktywny. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Często gdy gram są osoby łamiące regulamin gdy nie ma żadnych adminów. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: różnie od 2-4 h/dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):gram weekendy od 18 do pozna, a w dni tygodniowe zależy na którą jadę do szkoły, najwięcej czasu przebywał od 20:00 do 24:00 a nawet się zdarza że do 2 w nocy. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: około 4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): niestety nie Przyjmuję, proszę o kontakt na PW. Edytowane 9 Października 2016 przez Miechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niepokro 8 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 1. Nick: Moda NIe Lubi Siee 2. Imię: Jan 3. Wiek:16 4. Znajomość AMX (1-10): 4 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**:znalażlme ale jakiś chyba postarzały bo teraz jestm 8 w topce: http://www.gametrack...176.64:27015/�� 8. Napisz coś o sobie **:Mam na ile Janek mam 16 lat gram dużo, gram wieczorami gdzie jest dużo nowych osób,ale w dzień żeż jestem bardzo aktywny. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Często gdy gram są osoby łamiące regulamin gdy nie ma żadnych adminów. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: różnie od 2-4 h/dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):gram weekendy od 18 do pozna, a w dni tygodniowe zależy na którą jadę do szkoły, najwięcej czasu przebywał od 20:00 do 24:00 a nawet się zdarza że do 2 w nocy. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: około 4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 1. Nick: PowerFuL 2. Imię: Grzegorz 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): Nie potrafię stwierdzić bo nie miałem admina ale ogarniam parę komend :D 5. Sprawny i działający mikrofon: Nie, każdy mnie tu zna i umiem się dogadać bez mikro :d 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Bardzo dobre ( długo już tu gram ) 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/PowerFuL/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Mam na imię Grzegorz, pochodzę z województwa Mazowieckiego oraz chodzę do 1 klasy Technikum. Interesuję się sportem a zwłaszcza piłką nożną oraz siatkówką. Jestem osobą pogodną, otwartą i wesołą ale umiem też być wredny :P 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym utrzymać porządek na serwerze, Renia mnie o to prosiła a więc spróbuję swoich sił :D 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dużo, zwłaszcza w weekend. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Weekendy bo mam dużo nauki, to już nie jest Gimba, gdzie można było sobie wszystko olać :) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6/7 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 1. Nick: PowerFuL 2. Imię: Grzegorz 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): Nie potrafię stwierdzić bo nie miałem admina ale ogarniam parę komend :D 5. Sprawny i działający mikrofon: Nie, każdy mnie tu zna i umiem się dogadać bez mikro :D 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Bardzo dobre ( długo już tu gram ) 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/PowerFuL/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Mam na imię Grzegorz, pochodzę z województwa Mazowieckiego oraz chodzę do 1 klasy Technikum. Interesuję się sportem a zwłaszcza piłką nożną oraz siatkówką. Jestem osobą pogodną, otwartą i wesołą ale umiem też być wredny :p 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym utrzymać porządek na serwerze, Renia mnie o to prosiła a więc spróbuję swoich sił :D 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dużo, zwłaszcza w weekend. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Weekendy bo mam dużo nauki, to już nie jest Gimba, gdzie można było sobie wszystko olać :) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6/7 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Nie Przyjęte, proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi