OneXakaGracu 0 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 1. Nick: OneXakaGracu2. Imię: Gracjan3. Wiek: 174. Znajomość Sourcebans (1-10): 1 (Kwestia nauczenia się, słyszałem że działa to podobnie jak w 1.6)5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/995748. Parę słów o sobie **: Witajcie, nazywam się Gracjan, pochodzę z okolic Opola, uczęszczam do Technikum Informatycznego (Druga klasa). Lubię grać w przeróżne gry a najbardziej CS i wszystkie części Gothica. Grałem na tym serverze dosyć często lecz przestałem ze względu na poprzednią administrację :/ a teraz znów zaczynam 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Na serverze aktualnie jest mało adminów więc kolejny by się przydał , wiem co i jak ponieważ mam doświadczenia również z innych gier, byłem adminem na serverze w Minecraft i na teamspeaku 10. Steam_ID: STEAM_0:1:10795116211. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2H dziennie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 18-21, Weekendy: 15-1813. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 480H14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie w CS GO, lecz miałem na 1.6 i w innych grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3ZI 22 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Panie OneXakaGracu ma pan wiele plusów jak i parę minusów. + mikrofon i mutacja + Składka na tak + Czas na grę + duży staż w CS:GO + Doświadczenie jako administrator - Znajomość Sourcebans, ale to łatwo nadrobić - brak 10 postów, ale to żaden problem. Podsumowując jestem ZA tym, abyś został administratorem. Pozdrawiam administrator DR CS:GO. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Moje tak masz Twoje plusy na pewno to: -Wiek, mikrofon, mutacja, -Składka, -Staż na serwerze jak i w CS:GO, -Czas na grę w dni robocze, Minusem na pewno jest brak postów, a co do znajomości SB - miałeś admina na 1.6 to w GO jest tak samo tylko masz "sm_ " Pozdrawiam cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi