Zygus 2 407 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. Potrzebuję 3 adminów którzy ogarniają ten mod. Podania piszecie w tym temacie,nie potrzebne posty będą usuwane i karna warnem. Wymagania: 1. Ukończone 15 lat2. Spędzone 5 godzin na serwerze3. Zachowanie kultury na serwerze4. Przynajmniej 5 sensownych postów na forum5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń)6. Posiadanie mikrofonu7. Składka za admina 11,07 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) 1. Nick:2. Imię:3. Wiek:4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 6. Mikrofon(Tak/Nie):7. Link do swojego GT**:8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):12. Staż w grze counter strike 1.6:13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Edytowane 14 Marca 2016 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) 1. Nick:[25]Buu.! 2. Imię:Konrad 3. Wiek: 14 lat. 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10):5/10 (podszkole sie) 6. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%5B25%5DBuu.%21/193.33.177.87:27051/%C2%A0 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam ! Mam na imię Konrad chodze do drugiej klasy gimnazjum. Moimi zainteresowaniami sa: siatkowka i motocykle.Posiadam motocykl.Gram w Cs'a od ósmego roku życia, a mam styczność z adminowaniem od roku. (Nie umiem opowiada o sobie, sorry) Więc to chyba wszystko co udało mi się "wycisnać". Głównymi powodami złożenia mojego podania są: Ludzie często pchają się do CT choć nie potrafią nawet wydać najprostrzej komendy. Ludzie często po tym jak zginą/przegrają wyzywają innych. Czemu ja ? Ponieważ ogarniam rangę administratora serwera. Da się ze mną dogadać i pomimo tak młodego wieku nie sprawiam dużo kłopptów. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Tak, STEAM_0:0:85571874 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:1-2H, czasami więcej. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy) Dni Robocze: Po godź. 16;30 Weekendy: Ciężko określić czasami przez weekend moge być lacznie 1h, a czasami 10... 12. Staż w grze counter strike 1.6:Rok. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak Edytowane 25 Grudnia 2015 przez Buu_szeK™ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 1. Nick:[25]Buu.! 2. Imię:Konrad 3. Wiek: 14 lat. 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10):5/10 (podszkole sie) 6. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%5B25%5DBuu.%21/193.33.177.87:27051/%C2%A0 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam ! Mam na imię Konrad chodze do drugiej klasy gimnazjum. Moimi zainteresowaniami sa: siatkowka i motocykle.Posiadam motocykl.Gram w Cs'a od ósmego roku życia, a mam styczność z adminowaniem od roku. (Nie umiem opowiada o sobie, sorry) Więc to chyba wszystko co udało mi się "wycisnać". Głównymi powodami złożenia mojego podania są: Ludzie często pchają się do CT choć nie potrafią nawet wydać najprostrzej komendy. Ludzie często po tym jak zginą/przegrają wyzywają innych. Czemu ja ? Ponieważ ogarniam rangę administratora serwera. Da się ze mną dogadać i pomimo tak młodego wieku nie sprawiam dużo kłopptów. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Tak, STEAM_0:0:85571874 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:1-2H, czasami więcej. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy) Dni Robocze: Po godź. 16;30 Weekendy: Ciężko określić czasami przez weekend moge być lacznie 1h, a czasami 10... 12. Staż w grze counter strike 1.6:Rok. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak Przyjęty na okres próbny 7 dni.Pisz pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 1. Nick:S3ReK2. Imię:Wiktor3. Wiek:15lat(jeszcze)4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/105. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10):7/106. Mikrofon(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/S3ReK/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Wiktor, 7stycznia bede mial 16 lat, jestem osobą miłą oraz koleżeńską, lubie uprwiać wszelkie sporty , najbardziej interesuje się piłką nożną. Chciałbym zostać adminem ponieważ na serwerze często osoby które nie ogarniają albo nie przestrzegają regulaminu serwera przechodzą do ct , co odstrasza zwykle innych graczy i gdy nie ma admina staje się to często :/. Staram się spędzać jak najdłużej na serwerze.9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:4-5h dziennie (serio tak siedze)11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)Dni Robocze: od godziny 14 do 22Weekendy: Tutaj zwykle caly dzien 12. Staż w grze counter strike 1.6:5-6lat13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak Witam , wiem , że składałem podanie na admina ale naprawde bardzo mi zależy , poprawiłem wszystkie błędy tamtego podania grałem wczoraj cały dzień , bardzo się wkręciłem no :/ i chciałbym dostać szanse , abym mógł się wykazać :/ mam nadzieje , że mimo tego moje podanie będzie rozpatrzone pozytywnie :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 1. Nick:S3ReK 2. Imię:Wiktor 3. Wiek:15lat(jeszcze) 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10):7/10 6. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/S3ReK/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Wiktor, 7stycznia bede mial 16 lat, jestem osobą miłą oraz koleżeńską, lubie uprwiać wszelkie sporty , najbardziej interesuje się piłką nożną. Chciałbym zostać adminem ponieważ na serwerze często osoby które nie ogarniają albo nie przestrzegają regulaminu serwera przechodzą do ct , co odstrasza zwykle innych graczy i gdy nie ma admina staje się to często :/. Staram się spędzać jak najdłużej na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:4-5h dziennie (serio tak siedze) 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy) Dni Robocze: od godziny 14 do 22 Weekendy: Tutaj zwykle caly dzien 12. Staż w grze counter strike 1.6:5-6lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak Witam , wiem , że składałem podanie na admina ale naprawde bardzo mi zależy , poprawiłem wszystkie błędy tamtego podania grałem wczoraj cały dzień , bardzo się wkręciłem no :/ i chciałbym dostać szanse , abym mógł się wykazać :/ mam nadzieje , że mimo tego moje podanie będzie rozpatrzone pozytywnie :/ Przyjęty na okres próbny 7 dni.W czasie okresu próbnego masz poprawić aktywność na forum.Pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`DreeZ 12 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) 1. Nick: DreeZ 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre/ bardzo dobre 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 6/79. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: TAK 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-2 H czasami cały dzień 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 15-16, 18-19 12. Staż w grze counter strike 1.6:8 lat z przerwami, gram od dzieciaka 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak na pewnym serwerze 4FUN 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/DreeZ/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Bartek jestem mieszkańcem małej miejscowości Świdwin w województwie zachodniopomorskim, chodzę do 3 klasy gimnazjum, interesuje się myślistwem, wędkarstwem, lubię grać w CS1.6 , lubię uprawiać rozmaite sporty, spędzać czas na świeżym powietrzu. Na JB już trochę pograłem więc myślę, że dobrze znam ten serwer, chciałbym pomóc w zwalczaniu serwerowych cheaterów, którzy łamią regulamin, niestosownie się zachowują. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: NIE 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-2 H czasami cały dzień, a czasami w ogóle (szkoła) 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 15-16, 18-19 12. Staż w grze counter strike 1.6:8 lat z przerwami, gram od dzieciaka 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak na pewnym serwerze 4FUN PS. Niestety nie mam wymaganej liczby postów, ale myślę, że nie jest to jakimś wielkim problemem, nadrobi się.. No i wiadomo czasami też potrafię wybuchnąć, jak każdy człowiek wyprowadzony z równowagi. Edytowane 29 Grudnia 2015 przez `DreeZ Popraw wzór bo masz zły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 1. Nick: DreeZ 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre/ bardzo dobre 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 6/79. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: TAK 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-2 H czasami cały dzień 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 15-16, 18-19 12. Staż w grze counter strike 1.6:8 lat z przerwami, gram od dzieciaka 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak na pewnym serwerze 4FUN 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/DreeZ/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Bartek jestem mieszkańcem małej miejscowości Świdwin w województwie zachodniopomorskim, chodzę do 3 klasy gimnazjum, interesuje się myślistwem, wędkarstwem, lubię grać w CS1.6 , lubię uprawiać rozmaite sporty, spędzać czas na świeżym powietrzu. Na JB już trochę pograłem więc myślę, że dobrze znam ten serwer, chciałbym pomóc w zwalczaniu serwerowych cheaterów, którzy łamią regulamin, niestosownie się zachowują. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: NIE 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-2 H czasami cały dzień, a czasami w ogóle (szkoła) 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 15-16, 18-19 12. Staż w grze counter strike 1.6:8 lat z przerwami, gram od dzieciaka 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak na pewnym serwerze 4FUN PS. Niestety nie mam wymaganej liczby postów, ale myślę, że nie jest to jakimś wielkim problemem, nadrobi się.. No i wiadomo czasami też potrafię wybuchnąć, jak każdy człowiek wyprowadzony z równowagi. Przyjęty na okres próbny 7 dni (w tym czasie popraw swoją aktywność na forum).Pisz PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Potrzebuję 3 adminów dlatego ponownie otwieram temat. Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Zyguś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 1. Nick:CiapatyMurwa2. Imię:Sebastian3. Wiek: 20-bliżej śmierci niż narodzin 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 9-doczytam aktualizacje 6. Mikrofon(Tak/Nie): Nie-na win10 zaczął trzeszczeć, działa jedynie na ts3 itp.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/CiapatyMurwa/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Znam się na robocie, adminowałem tam i uwdzie, m. in. na jailbreak'u. Nie toleruję bycia rozwydrzonym dzieckiem dlatego mam chęć tępienia wszelkich objawów takiego zachowania. Na forum jestem już nawet rozpoznawalny, na serwerze też kilka osób mnie zna 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak, STEAM_0:1:168715810. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie do 4 godzin, bo studia to nie tylko gry i alkohol, nauki też nie będzie brakowało. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W robocze nie jestem w stanie określić bo mam każdy dzień inaczej zaplanowany zajęciami, więc na przestrzeni całego dnia jestem na zawołania lub nie, na pewno na zawołanie jestem w tygodniu nawet do 1 w nocy a w weekendy do 22 bo rygor rodzicielski a rodzina rzecz święta ;p12. Staż w grze counter strike 1.6: 6/7 lat? Może więcej13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 1. Nick:CiapatyMurwa 2. Imię:Sebastian 3. Wiek: 20-bliżej śmierci niż narodzin 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 9-doczytam aktualizacje 6. Mikrofon(Tak/Nie): Nie-na win10 zaczął trzeszczeć, działa jedynie na ts3 itp. 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/CiapatyMurwa/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Znam się na robocie, adminowałem tam i uwdzie, m. in. na jailbreak'u. Nie toleruję bycia rozwydrzonym dzieckiem dlatego mam chęć tępienia wszelkich objawów takiego zachowania. Na forum jestem już nawet rozpoznawalny, na serwerze też kilka osób mnie zna 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak, STEAM_0:1:1687158 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie do 4 godzin, bo studia to nie tylko gry i alkohol, nauki też nie będzie brakowało. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W robocze nie jestem w stanie określić bo mam każdy dzień inaczej zaplanowany zajęciami, więc na przestrzeni całego dnia jestem na zawołania lub nie, na pewno na zawołanie jestem w tygodniu nawet do 1 w nocy a w weekendy do 22 bo rygor rodzicielski a rodzina rzecz święta ;p 12. Staż w grze counter strike 1.6: 6/7 lat? Może więcej 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Mikrofon to najważniejsza rzecz na jailu dlatego postaraj się ogarnąć mikro.Przyjęty na okres próbny 7 dni.Pisz PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCEKI 2 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Nick: CYCKI2. Imię: Kuba3. Wiek: 164. Znajomość AMX (1-10): 75. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/CYCKI/193.33.177.87:27051/8. Parę słów o sobie **: Jestem kulturalny, mam dobrą wymowę, po mutacji, mam dobry internet. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Bardzo często gram, gdy nie ma administratorów to bym zajmował bym się np: ludźmi bez mikro w ct a tak się często dzieje. Oczywiście innymi sprawami, które trzeba zrobić to też 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W tygodniu nie bardzo bo mnie nie ma w domu jestem w szkole w internacie ale w czwartki przyjeżdżam i gram do niedzieli dosyć dużo 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Napisałem wyżej 13. Staż w Counter-Strike 1.6: ok 3 lat a na jeaibrek ok 1 rok 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): NIE Edytowane 5 Stycznia 2016 przez CYCEKI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Nick: CYCKI 2. Imię: Kuba 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/CYCKI/193.33.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **: Jestem kulturalny, mam dobrą wymowę, po mutacji, mam dobry internet. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Bardzo często gram, gdy nie ma administratorów to bym zajmował bym się np: ludźmi bez mikro w ct a tak się często dzieje. Oczywiście innymi sprawami, które trzeba zrobić to też 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W tygodniu nie bardzo bo mnie nie ma w domu jestem w szkole w internacie ale w czwartki przyjeżdżam i gram do niedzieli dosyć dużo 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Napisałem wyżej 13. Staż w Counter-Strike 1.6: ok 3 lat a na jeaibrek ok 1 rok 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): NIE Podanie odrzucam.(Zły wzór,punkt 12 nie poprawnie napisany.Słabo się opisałeś.Gt te z nie jest piękne). Edytowane 5 Stycznia 2016 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karciany 17 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Nick:Karciany2. Imię:Adrian3. Wiek:15lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Nie pamiętam dokładnie ile tam miałem,ale z tego co pamietam 7/10 zgodnie z tabelką znajomości AMX 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10):9/10 6. Mikrofon(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Karciany/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem zabawny,fajny,mądry,ogarnięty,uparty,spokojny,inteligenty (ach ta skromność) Myślę że dobrze spisywałbym się w tej roli, ponieważ miałem administratora 1 z niewielu na pewnym CodMod. Gram jak wszyscy wiedzą w godzinach porannych,gdzie wiele osób łamie regulamin i dlatego chciałbym zostać adminem,aby nie było łamania regulaminu 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Mnóstwo 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Hmm... Pon.-Pt. czasem od 15-20/21 W sobotę to zależy I w niedzielę odpoczywam po Sobocie zazwyczaj czyli także cały dzień prawie 12. Staż w grze counter strike 1.6: Nie patrzyłem nigdy tak na to... Ale już dochodzi do 2lat13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak byłem Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Karciany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 1. Nick:Karciany 2. Imię:Adrian 3. Wiek:15lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Nie pamiętam dokładnie ile tam miałem,ale z tego co pamietam 7/10 zgodnie z tabelką znajomości AMX 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10):9/10 6. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Karciany/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem zabawny,fajny,mądry,ogarnięty,uparty,spokojny,inteligenty (ach ta skromność) Myślę że dobrze spisywałbym się w tej roli, ponieważ miałem administratora 1 z niewielu na pewnym CodMod. Gram jak wszyscy wiedzą w godzinach porannych,gdzie wiele osób łamie regulamin i dlatego chciałbym zostać adminem,aby nie było łamania regulaminu 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Mnóstwo 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Hmm... Pon.-Pt. czasem od 15-20/21 W sobotę to zależy I w niedzielę odpoczywam po Sobocie zazwyczaj czyli także cały dzień prawie 12. Staż w grze counter strike 1.6: Nie patrzyłem nigdy tak na to... Ale już dochodzi do 2lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak byłem Przyjęty na okres próbny 7 dni(w czasie okresu próbnego popraw aktywność na forum).Pisz PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 1. Nick: The_GanjaMan_PL2. Imię: Jakub3. Wiek: 17 - 10.10.2016 stuknie 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/10 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 7/10 (Każdy regu. Trzeba znać na CSC ^^) 6. Mikrofon(Tak/Nie): Jak najbardziej.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/The_GanjaMan_PL/193.33.177.87:27051/ Wiem poprawi się 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: a) Powód jest prosty iż denerwuje mnie wszystkim znany "FK" jak i "MICRO +16" i nie ogary w ct. Dzieje się tak mniej więcej w godzinach wieczornych jak nie ma admina, ludzie się wyzywają itd. Przez takie zachowanie serwer traci graczy a sprawcy tego są bezkarni i robią tak dalej. b) Mam na imię Jakub pochodzę z miasta Olsztyn uczęszczam do Z.S.S. im. por. A. M. Bocheńskiego. Na forum jestem znany z serwera CoD201 LvL gdzie bdb wykonywałem obowiązki admina. Lubie grać w cs'a (podchodzi to już pod NoLifienie) kosz/strzelectwo/minecraft.9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: TAK //Cs mam non steam wiem dziwne ..10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Ok. 3-4 h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Ok 15 - 23 czasem rano jak mam czas.12. Staż w grze counter strike 1.6: No teraz wybija 6 roczek 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak każdy mnie już zna na CSC. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Nick: The_GanjaMan_PL 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 17 - 10.10.2016 stuknie 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/10 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 7/10 (Każdy regu. Trzeba znać na CSC ^^) 6. Mikrofon(Tak/Nie): Jak najbardziej. 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/The_GanjaMan_PL/193.33.177.87:27051/ Wiem poprawi się 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: a) Powód jest prosty iż denerwuje mnie wszystkim znany "FK" jak i "MICRO +16" i nie ogary w ct. Dzieje się tak mniej więcej w godzinach wieczornych jak nie ma admina, ludzie się wyzywają itd. Przez takie zachowanie serwer traci graczy a sprawcy tego są bezkarni i robią tak dalej. b) Mam na imię Jakub pochodzę z miasta Olsztyn uczęszczam do Z.S.S. im. por. A. M. Bocheńskiego. Na forum jestem znany z serwera CoD201 LvL gdzie bdb wykonywałem obowiązki admina. Lubie grać w cs'a (podchodzi to już pod NoLifienie) kosz/strzelectwo/minecraft. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: TAK //Cs mam non steam wiem dziwne .. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Ok. 3-4 h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Ok 15 - 23 czasem rano jak mam czas. 12. Staż w grze counter strike 1.6: No teraz wybija 6 roczek 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak każdy mnie już zna na CSC. Jako iż poprawiłeś aktywność na serwerze twoje podanie zostaje przyjęte na okres próbny 10 dni.Zapraszam na pw Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Zyguś 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCEKI 2 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Nick:CYCKI.2. Imię:Kuba.3. Wiek:17.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8. 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10):9. 6. Mikrofon(Tak/Nie):TAK.7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...3.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Kuba chodzę do 1 technikum lubie crossy interesuje sie nimi od ósmego roku życia sam mam kawasaki kx 125 2009r. startuje w różnych zawodach. Chciałbym zostać adminem ponieważ gdy nie ma admina często jestem ja i wtedy widzę duzo fk , pchają się do ct , mikro po mutacji i mnie tacy ludzie denerwują a jak wiadomo traci się ludzi przez takie coś! 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: TAK.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:od 2-5 godzin . 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): w dni robocze ok 1h a w wekendy ok 7 h.12. Staż w grze counter strike 1.6: 3 lata a ja jail break juz 1 rok .13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Nie ale bardzo chciałbym być ten pierwszy raz. Edytowane 23 Stycznia 2016 przez CYCEKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 1. Nick:CYCKI. 2. Imię:Kuba. 3. Wiek:17. 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8. 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10):9. 6. Mikrofon(Tak/Nie):TAK. 7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...3.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Kuba chodzę do 1 technikum lubie crossy interesuje sie nimi od ósmego roku życia sam mam kawasaki kx 125 2009r. startuje w różnych zawodach. Chciałbym zostać adminem ponieważ gdy nie ma admina często jestem ja i wtedy widzę duzo fk , pchają się do ct , mikro po mutacji i mnie tacy ludzie denerwują a jak wiadomo traci się ludzi przez takie coś! 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: TAK. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:od 2-5 godzin . 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): w dni robocze ok 1h a w wekendy ok 7 h. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 3 lata a ja jail break juz 1 rok . 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Nie ale bardzo chciałbym być ten pierwszy raz. Odrzucam podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LifeSzopeNo 0 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 1.Nick:Wayne 2.Imię:Paweł 3.Wiek:17lat 4.Znajomość AMX (1-10)- 8/10 5.Sprawny i działający mikrofon:Miałem niestety się zepsuł ale kupie za chwilę nowy 6.Składka:Oczywiście że tak 7.Link do swojego Gametracka: Gram na serwie dopiero ok.2dni więc wstyd ;P Ale nadrobie 8.Pare słów o sobie:Mam na imię Paweł moim hobby jest pilka nożna,ręczna oraz resling.Lubię pomagać innym i jestem kulturalny.Jeżeli chodzi o aktywność na forum i w grze na drobie. 9.Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Napisałem Up.Jestem pomocny i chce pomagać innym w trudnych sytuacjach. 10.Czy posiadasz Steam:Niestety nie. 11.Ile czasu możesz poswięcić na serwerze ok.6h 12.W Jakich godzinach Grasz:Dni robocze 15-21/Weekendy-dni wolne jestem od 8:00 do 21 aktywny 13.Staż w Counter-Strike 1.6:Ok.6lat 14:Czy posiadałeś już admina:Tak i dobrze sobie radziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 1.Nick:Wayne 2.Imię:Paweł 3.Wiek:17lat 4.Znajomość AMX (1-10)- 8/10 5.Sprawny i działający mikrofon:Miałem niestety się zepsuł ale kupie za chwilę nowy 6.Składka:Oczywiście że tak 7.Link do swojego Gametracka: Gram na serwie dopiero ok.2dni więc wstyd ;P Ale nadrobie 8.Pare słów o sobie:Mam na imię Paweł moim hobby jest pilka nożna,ręczna oraz resling.Lubię pomagać innym i jestem kulturalny.Jeżeli chodzi o aktywność na forum i w grze na drobie. 9.Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Napisałem Up.Jestem pomocny i chce pomagać innym w trudnych sytuacjach. 10.Czy posiadasz Steam:Niestety nie. 11.Ile czasu możesz poswięcić na serwerze ok.6h 12.W Jakich godzinach Grasz:Dni robocze 15-21/Weekendy-dni wolne jestem od 8:00 do 21 aktywny 13.Staż w Counter-Strike 1.6:Ok.6lat 14:Czy posiadałeś już admina:Tak i dobrze sobie radziłem. Odrzucam podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreams 0 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) 1. Nick: rac0. 2. Imię: Jakub 3. Wiek:13,5 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/rac0./193.33.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **:Cześć nazywam się Jakub. Moje zainteresowania to: granie w gry np. cs 1.6 który bardzo mi się podoba. Pewnie mnie znacie z innych serwerów mój były nick to : lubiewas. Już ponad 1rok nie grałem na cs 1.6 ale teraz powróciłem do tego i dla mnie on jest taki sam jak cs go. Dużo się pozmieniało. Zyguś opiekun się zdziwiłem i postanowiłem ze zacznę od nowa granie w cs 1.6 i pomyślałem ze mało odminów jest na serwerze więc postanowiłem napisać podanie na Admina. Myślę że się przydam. Pozdrawaim rac0. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem dlatego że jest mało odminów na serwerze.Myślę że się przydam 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:http://steamcommunity.com/id/szablo 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 5h Dziennie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze:3/6 weekendy 5/8 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 7 Lutego 2016 przez Dreams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Zacznijmy od tego,że za młody jesteś i masz słabe GT.A konto do podania. Odrzucam podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 1. Nick: BORIXON2. Imię: Michał3. Wiek: 144. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): srednie (poducze sie) 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 8/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/BORIXON/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imie Michał mam 14 lat, mieszkam w Kępnie (male miasto w wielkopolsce) i interesuje sie sportem (głownie pilka nozna) i grami komputerowymi. Chcialbym zostac adminem poniewaz niektorzy ludzie nie ogarniaja moda jailbreak i wchodza nagminnie do ct pomimo wielu upomnien i robia masowe FK lub nie maja mutacji, a zadnego z adminow nie ma na serwerze.9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: w tygodniu ok. 4 godziny, weekendy caly dzien 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 16-20, weekendy cały dzien12. Staż w grze counter strike 1.6: ok.3 lat13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Nie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 1. Nick: BORIXON 2. Imię: Michał 3. Wiek: 14 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): srednie (poducze sie) 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 8/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/BORIXON/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imie Michał mam 14 lat, mieszkam w Kępnie (male miasto w wielkopolsce) i interesuje sie sportem (głownie pilka nozna) i grami komputerowymi. Chcialbym zostac adminem poniewaz niektorzy ludzie nie ogarniaja moda jailbreak i wchodza nagminnie do ct pomimo wielu upomnien i robia masowe FK lub nie maja mutacji, a zadnego z adminow nie ma na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: w tygodniu ok. 4 godziny, weekendy caly dzien 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 16-20, weekendy cały dzien 12. Staż w grze counter strike 1.6: ok.3 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Nie Przyjęty.Pisz PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś 277 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 1. Nick: .::Kaka::.2. Imię: Mateusz3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 8/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/.%3A%3AKaka%3A%3A./193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Mateusz 3 kwietnia kończę 19 lat uczęszczam do 3 zawodówki kierunek stolarz jestem kulturalnym chłopakiem nie łamiący regulaminu interesuję się piłką nożną w wolne dni chodzę grać na orlik. Moim marzeniem jest zostanie zawodowym piłkarzem ale w tym wieku to raczej już się nie uda. Adminem chce zostać ponieważ chciałbym zrobić porządek na serwerze z graczami którzy zabijają bez powodu tzw. freekill, używają mikrofonu pomimo że nie mają ukończonych 16 lat lub nie mają mutacji i pchają się do ct.9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: NIE10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4/8 godz. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): od 15/16/17 do 22/23 | weekendy od 9/11/15 do nocy12. Staż w grze counter strike 1.6: 8 lat13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): TAK tutaj na ZombieMod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi