Synek Takie_Czary 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 1. Nick:ReKciK 2. Imię:Wiktor 3. Wiek:15 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 9-10 (nauczyłem się już) 5. Sprawny i działający mikrofon:Oczywiscie 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametrack...3.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **:Jestem twórczy, lubię pisać różne teksty ale też lubię grac w piłkę nożną, wychodzić na dwór z kolegami (troszeczke ubogie ale po co się rozpisywać) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym zostać administratorem ponieważ niektóre że to tak ujmę dzieci zabierają innym chęć do gry przynajmniej w moim odczuciu. Chcę temu jakoś zaradzić wiem że jestem troche mało znany ale myślę że chociaż dostanę ten okres próbny 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:0:1:147146641 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 15:00 do 18:00 weekendy praktycznie zawsze jestem 13. Staż w Counter-Strike 1.6:4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie PS: wcześniejsze moje podanie było odrzucone ponieważ za szybko je złożyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Jestem za okresem próbnym.~GT nie działa(mi nie działa nie wiem jak reszcie, jak coś to podmień : http://www.gametracker.com/player/ReKciK/193.33.177.87:27051/)~Mało postów na forum,~Jeśli nie byłeś adminem, to wątpię w to 9-10/10 ...,~Ad. 8 Troszeczkę mało, nie przekonująca,A TAK POZA TYM TO JEST OTWARTA SZYBKA REKRUTACJA I TAM SKŁADAJCIE PODANIA....Link do szybkiej rekrutacji:http://forum.cs-classic.pl/topic/42717-szybka-rekrutacja-na-admina/ Edytowane 27 Grudnia 2015 przez Buu_szeK™ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 A ja jestem na Nie. +Wiek -Słaba aktywność na forum -Nie wiesz co to GT (link nie działa) -Nie wierzę, że nie będąc adminem amxx znasz na 9/10... -Podanie nie przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Gt nie ogarniasz. Wiek to okej. Na serwerze ci odwala. To co puma jak byś się wyuczył amx to może. Jeśli miał byś możliwość zająć miejsce [25]Buu.! to jestem na tak. Ogólnie mieliśmy ze sobą doczynienia więc no nawet nawet ale musisz się postarać. @do ciebie Jak chcesz mogę ci pomóc w ogarnięciu amx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KalaGamer 14 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Na TAK! ogarnia miły znany lubiany Edytowane 29 Grudnia 2015 przez KalaGamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Na tak znany na serwieogarnięty ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Link do Gt nie działa(także nie wiem jak sprawdzić twoją aktywność na serwerze). Miałeś poprawić aktywność na forum nie poprawiłeś. Zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi