Skill98 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam, otóż wpadłem na pomysł aby stworzyć taki clan cs:go i grać na różnych amatorskich turniejach i mm. Mógłbym zająć się rekrutacją i organizacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ja również bym zrobił takie coś, dobry pomysł . Jak najbardziej jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Była już taka drużyna cs classic i nie wypaliła. Jestem na NIE, ludzie ze zbyt dużym lajtem sobie do tego podchodzą. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Już padało dużo pomysłów tego typu. To trudne do organizacji zwłaszcza czasowo, turnieje mm'a wymagają zgrania czasowego a z tym zawsze jest duży problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jestem tego samego zdania co @SzeregowiecPL nie ma co się pchać w takie rzeczy, żeby zrobić drużynę to trzeba mieć co najmniej 5 osób, które będą wstanie zjawiać się na umówione treningi, które będą miały czas po prostu. Zawsze wychodzi to tak, że wszyscy są na duże tak, ale jak już przyjdzie do rekrutacji członków drużyny, to zgłasza się z 2 - 3 osoby, które i tak później olewają sobie sprawę. Z racji tego jestem na nie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Widziałem jak to wygląda z Drużyną Rankingową CSC w lolu , i uwierz nie znajdziecie czasu nigdy sie nie zgadacie , nie ma sensu się angażować w takie coś. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skill98 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dajmy szanse spróbować jeżeli ktoś będzie jak to mówicie lajtowo podchodził, to wypada z drużyny. Ja chce podejść do tego zupełnie profesionalnie, ale jeżeli nie chcecie to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Próbowałem już coś takiego zrobić w lol'u. Skończyło się tym, że nie został rozegrany ani JEDEN mecz pomimo iż było bardzo dużo chętnych, to nikt nie mógł zagrać w tym samym czasie. Wiadomo w cs'go gra więcej osób na tej serwerowni niż w lol'a ale jakby to miało wyglądać, bo sądzę, że minimum z 20osób chciałoby reprezentować Classic'a na właśnie takich turniejach, a wybierać 5 z tych osób to też trochę nie halo bo inni mogą czuć się urażeni. Jak dla mnie też ten pomysł odpada. Dlatego podzieli sie na kilka drużyn, przecież można zrobić pare dywizji od tych mniejszych do tych większych. Jak już pisałem wyżej dla mnie to bezsens i zdania nie zmienię. W dodatku widzę, że jesteś użytkownikiem od dzisiaj i z pierwszego punktu widzenia narzuca mi się myśl, że za dużo osób Cię nie zna, także trochę słabo jeżeli ktoś nowy, praktycznie nie związany z siecią miał ją reprezentować. (Nie bierz tego do siebie, nic do Ciebie nie mam ) Edytowane 27 Grudnia 2015 przez MajuN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skill98 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dlatego podzieli sie na kilka drużyn, przecież można zrobić pare dywizji od tych mniejszych do tych większych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Już tutaj kiedyś był jeden klan ~ odpadł, był do jeszcze nie dawna drugi ~ odpadł. Uważam, że trzeci skończy tak samo, bo chętnych na złożenie podania trochę było, ale nigdy nie doszło do żadnych spotkań lub gier (ew. parę) i o ile nie ma się naprawdę zgranych znajomych to uważam, że tak jak poprzednich los i tego będzie taki sam + Z całym szacunkiem, stworzenie klanu wiążę się z odpowiedzialność, stworzeniem banneru i całego działu, Ty jesteś użytkownikiem od dziś, nie możemy powierzyć Ci takiego zadania przy dopiero co założonym koncie. Odrzucam propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi