Semi 1 260 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Imię: Mateusz Nick: Semi.Wiek: ~16 Doświadczenie związane z DJ: Działałem na podobnym stanowisku, jestem obeznany jeśli chodzi o amatorską edycje muzyki (audacity/virtualdj). Posiadam własnego BOT'a. Rodzaju muzyki: Rap/Trap/BB Ile czasu spędzasz na TS3: Już wróciłem do całodziennego przesiadywania Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście Dlaczego Ty?: Hmm.. Nie ma nikogo na tym stanowiskiem po za Grzechem i jego jednym botem, jak się dostane to mamy dwa boty i możemy puszczać różny rodzaj muzyki w tym samym czasie. Praktycznie codziennie wpuszczam bota na swój kanał i włączam muzykę sam dla siebie, dlatego pomyślałem czemu by nie złożyć podania przecież mogę włączać wszystkim . Coś o sobie: No life , ale bez przesady . Jestem pozytywnie nastawiony do wszystkiego, ale bardzo łatwo mnie sprowokować i szybko się denerwuje. Jeżdżę bmx'em, mam też fix'a na ramie gianta x-sport 4.0, mam wiele zainteresowań mógłbym wymieniać i dnia by brakło, chociażby grafiką, gdzie ucze sie powolutku nie tylko w photoshopie ale też w takich programach jak Cinema4D , Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Vegas Pro, Corel. Nie lubie sam siebie oceniać wiec to tyle o mnie . Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Semi 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Na tak: -wymagania spełnione -aktywny ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jestem na tak - Dobry i życzliwy człowiek - Ogarnia co do niego się mówi - Spełnia wymagania - Ma własnego bota - Aktywność jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jestem na tak! -Aktywny -Ma bota -myślę, że da radę 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Oczywiście jestem na TAK + Jest aktywny na ts3 + Spełnia wymagania + Pracował na podobnym stanowisku + Ma bota i chce się nim podzielić 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Na Tak. Semi jest cały czas aktywny, pracowity, nie ścina jak puszcza muzyke. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jestem na tak + jest aktywny na ts3 + pracowity + ma własnego bota + ogarnia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jestem na TAK!-Spełnia wymagania-Aktywny na forum jak i ts-Pomocny na TS-Jego BOT'a nie przycina 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jestem na tak+ogarnięty+dobry jakościowo bot +TS'owy nolife +spełnia wymagania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jestem na tak +Słyszałem twojego bota i jakość dźwięku jest bardzo dobra +jesteś aktywny i muzyka będzie lecieć nawet 24/7 xD +wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zapraszam na TS 3, ws. odsłuchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venem 4 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jestem na tak +Spełnia wymagania +Miły, życzliwy i nawet pomocny +Nie raz słyszałem twojego bota i bardzo fajnie się słucha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Devil1 4 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Na Tak -Dobra muzyka -Miły -Bot ogarnięty -Wymagania spełnione - i co mnie najbardziej przekonało :-<17:28:04> "Semi." pokes you: zawsze przyjmuje zyczenia, w postaci kawałka wybranego przez Ciebie -Wszystkiego najlepszego Mordeczko Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Magic Devil1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi