Zygus 2 407 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. W tym temacie chciałbym a byście wyrazili swoją opinię. Wzór: Czy zasługuje na zostanie adminem?(Tak/Nie): Podaj powód: Na pierwszy ogień idzie Domellenel Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Pawel.? Proszę pamiętać, że czerwony kolor jest tylko dla administracji. Lub za zgodą Karola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Tak -Sprawuje się bardzo dobrze. (W sumie to myślałem , że on już na stałe ) -Jest Miły. -Ogarnięty. -Zna regulamin. -Dobrze posługuje się amxmodmenu. -Jest pomocny. -Dobrze sprawuje się jako prowadzący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`DreeZ 12 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Oczywiście, że TAK -Zna regulamin jak własną kieszeń -Jest kulturalny -Dobrze zna, ogarnia AMX -Dusza towarzystwa Domellenel jest przykładem dobrego gracza, jak i admina. Jak najbardziej zasługuje na ta funkcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus :-) 5 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Tak -jest przyjazny -jest ogarnięty -dobrze się dogaduje z innymi adminami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Na TAK! -Aktywny -Miły -Pomocny -Ogarnia AMX -Zna regulamin Powodzenie Wujek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 TAK-Miły-Spokojny-Potrafi pomóc i wyjaśnić daną sprawę.-Zna regulamin -AktywnyNie powiem tylko że zna AMX ponieważ nie wydaję mi się by ktokolwiek znał wszystkie komendy AMX i miał je w jednym palcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Domellenel Gratuluje zostajesz z nami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Poproszę o opinie admina S3ReK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczisowkyy.13 32 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jeśli chodzi o serka, to na tak, ale w 10%, chyba że się poprawi- prowokuje do kłótni (nie S3rek, nie za tamto do mnie)- użytkownik $Heroes$ skarży się że powstała "armia" serka i zwyzywała go na serwerze - słaba kultura osobista + przynajmniej dobra reputacja u innych+ lepiej ogarniasz amx niż DreeZ (bez obrazy Dreziu)Może Cię nie lubię, ale masz taką małą iskierkę nadziei, że będziesz lepszym adminem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hero000 19 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Moim zdaniem Serek zasługuje na admina ogarnia mutacja spoko ziom pomocny jest 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`DreeZ 12 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jestem na TAK -pomocny -ogarnia -zna AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus :-) 5 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Jestem na tak +ogarnia (lepiej niż niektórzy admini ekhem ekhem....) +dobre mikro +nie ma z nim dużo problemów (w przeciwieństwie do niektórych adminów ekhem ekhem....) +umie prowadzić Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Kubus :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) S3ReK Gratuluje zostajesz z nami i radzę ci pilnować się ze swoją kulturą. Kolejną osobą na okresie próbnym jest DreeZ proszę o opinię tego admina(zastosować wzór). Edytowane 5 Stycznia 2016 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Na TAK!! -Miły -Ogarnia AMX -Zna regulamin -I jest naszą mordeczką na serwerze xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczisowkyy.13 32 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Czy zasługuje na zostanie adminem?: Tak Podaj powód: po co mam podawać dowód??? ;D - amx już ogarnia (na szczęście jest jeszcze HLTV XD) - mega kulturka - nasze odrypy dzisiaj na jail_pyramid xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 DreeZ Zostajesz z nami.Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Proszę o opinię admina Karciany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`DreeZ 12 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Jestem na TAK + regulamin zna + amx ogarnia + jest towarzyski, miły + aktywność na serwerze Edytowane 16 Stycznia 2016 przez `DreeZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Na TAK + Ogarnia + Pomocny + Aktywny + Lubiany na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Na tak. +Ograrnia (w miarę możliwości) +Miły i pomocny +Aktywny +Zna regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Cóż, jak człowiek nie chce mówić o innym źle to nie mówi wcale Tak rzecze przysłowie Z Karcianym dysputy na temat regulaminu nie kończą się i na końcu każdy zostaje przy swojej interpretacji Nadawać się na pewno nadaje, choć człowiek denerwujący wielce(jak ja)-denerwuje mnie-zawsze próbuje mi sie buntować-denerwujący głos+jeszcze mnie nie zbanował+nie jest odpowiedzialny za suszę w AfryceOczywiście odpowiedź proszę traktować jako swoisty żart Mam z tym człowiekiem wiele problemów, ale na admina sie nadaje. Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toxicdeth 44 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Moim zdaniem Karciany Powinien zostać. -Bardzo bardzo aktywny -Miły -Odpisuje graczom i im pomaga gdy mają problemy -Dobre mikro -Dobrze zapoznany z regulaminem -Niezły prowadzący (i wytrwały gdy czasami na mapie wszyscy się buntują i go zabijają ten nie przechodzi odrazu do terrorystów tylko stara się zapanować nad więźniami). Więc myślę że Karciak powinien zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Na tak. Głos jak 12-latka. Mózg 10 latka. Pupcia dorodnej 50- siątki. Takich ludzi nam potrzeba. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez k3_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczisowkyy.13 32 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Na Tak:+ ogarnia CT (nie zawsze ale jest z tego beka xD)+ amx chyba zbyt dobre xD (ale takich adminów potrzebujemy, czyli - jak to nazywam : admin 24/7 xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi