Besi523 3 023 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam, chciałabym wprowadzić na serwerze nowe mapy. Nie chciałabym zmieniać jednej mapy gdyż w efekcie wyjdzie na to samo ~ w końcu się znudzi. Chciałabym robić tak, że ostatnia mapa z cyklu co miesiąc zostanie zmieniana. CYKL MAP: DD2 -> MIRAGE -> INFERNO Czyli wypada, że teraz zostanie zmienione inferno na mapę x (którą wybierzecie), a w kolejnym miesiącu zostanie zmienione MIRAGE, na końcu DD2 i co miesiąc analogicznie tak samo. Uważam, że w ten sposób nikomu mapy się nie znudzą i będzie wciąż działo się coś nowego, ale...! MUSI BYĆ AKTYWNOŚĆ. Mała aktywność w propozycji zmiany map będzie skutkowała tym, że przywrócone zostaną standardowe mapy (DD2, MIRAGE,INFERNO) Wy oczekujecie od nas zmian, a my od was aktywności na forum. Także na jaką mapę chcecie zamienić inferno (muszą to być standardowe mapy, nie z warsztatu) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubens 3 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Najlepszą mapą bez dwóch zdań będzie DE_CACHE bardzo często grana na meczach rankingowych i mapa bardzo dobrze zrobiona dla ct jak i t . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DropsoniX 10 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ja również jestem za de_Cache 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalonycoyot 2 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zdecydowanie Cache i Train był by fajny dla mnie przynajmniej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ja również jestem za mapa Cache jak gracze wyżej napisali 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse 7 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jestem za mapą Cache, ponieważ jest jedną z 3 najpopularniejszych granych map na mm Pozdrawiam Kubensa bo go lubię, moja mordka kochana 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ta tak samo jestem za Cache . To chyba bedzie najlepsza mapa wszyscy ja lubia i znaja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Cache najlepszy xd później można cbble rzucić XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkarabeuS 3 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Jestem za Cache aczkolwiek można pomysleć też nad innymi mapami mm typu Overpas cobble ) Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Jestem za train 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Cache 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Wypowiedziało się 10 osób, a chciałabym przynajmniej aby z 20. Dlaczego? Nie chcę sytuacji w której głównie wypowiada się administracja lub osoby odwiedzające forum, chciałabym w jakikolwiek sposób zwiększyć ruch w dziale FFA jak i poznać zdanie innych również graczy regularnie odwiedzających nasz serwer, stąd w miarę możliwości proszę o rozgłos tematu na serwerze. (nawet jeżeli macie tym spamować, to spamujcie, czy to chat czy przez sm_csay mnie to obojętne, byleby ta informacja dotarła do jak największej ilości odbiorców.) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeliM 8 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Również jestem za mapą Cache. Bardzo fajna mapka idealnie by pasowała do tego serwera. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Ja bym sobie pograł cache/overpass/cbble i oczywiście train. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez ReVoaKaBarteK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motresh 4 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jestem za Cache, train, nuke. - dobre mapy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mort 2 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Jak wszyscy są za cache to i ja jestem ale też jestem za train a też chciałbym złożyć propozycję na trzecią mapę która jest de_cobblestone wiem , że mało osób ją zna i nie gra na niej mm'ów . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Besi - pomyślałem żeby bardziej roznieść wiadomość o zmianie Mapy, może Admini albo osoby zainteresowane pomaganiem typu np: Ja xD Zrobić bindy typu " Zapraszamy na głosowanie nowych map na Forum " nie jestem dobry w wymyślaniu hasła "reklamowego" , albo dodać taką wiadomość na serwer gdzie są wiadomości typu strona forum itd. Edytowane 15 Stycznia 2016 przez RocketAsh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ja pisałam, że możliwe jest spamowanie i roznoszenie tej wiadomości przez sm_csay czy pisanie na chacie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motresh 4 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Besi- jeżeli nic nie będziesz miała przeciwko to ja chętnie pomogę w pisaniu na serwie w sprawie zmian map. Dobrze by było aby zrobić anonimową ankietę(aby ktoś mogł zagłosować a nie musiał zakładać konta na forum) i podac z 3 dodatkowe mapy a ludzie by głosowali. Proponuje żeby zrobić na to oddzielny temat i trwa on do ktoregoś tam dnia. Po tej ankiecie podejmie się decyzje o zmianie map. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 @Motresh O to właśnie chodzi, pisanie na czacie, rozmawianie przez micro na ten temat. Wręcz czasami może nawet przeszkadzanie, ma to wszystkim zapaść w pamięci. Zachęcać do zaglądania na forum itp. itd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ja do konca miesiąca nie mam za bardzo czasu aby wejsc na serwer i zrobic ankietę, wydaje mnie sie, ze Kasia ma dostęp do robienia vote, jezeli tak prosze Cie o zdobienie tego na serwerze wraz z propozycją 3 map: cache , train, cobbl i zrobic ss i Ew. Mi podesłać jaki wyjdzie wynik. Najlepiej zdobić to kiedy serwer bedzie stał full lub prawie pełen i zrobic ja kilkukrotnie. Wraz z końcem trgo miesiąca chciałabym zmienić juz inferno na nowa mapę. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Postaram się jeszcze dziś to zrobić.Wyniki podeślę edytując ten post. Głosowanie postaram się robić co jakąś godzinę o ile pozwoli mi na to czas i ręka. XD Co chwilę zmieniają się gracze, nie sugerujcie się liczbą graczy, ale wynikiem. XD Pierwsze: Drugie: Trzecie: Czwarte: Piąte: Szóste: No jak dla mnie to jest to ewidentne, że większość chce cache. Jutro może też, po wnerwiam vote'm ludzi ( z wielkimi pozdrowieniami dla Kikenns'a, zahaczył się chyba na 3). Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Kasiaaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaszaBiceps12 1 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jestem za De_Cache również jak większość osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wraz z nowym miesiące zmieni się: Inferno => Cache 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Witam, mamy połowę już miesiąca także to idealny czas aby podjąć dyskusję odnośnie zmiany następnej mapy z cyklu CYKL MAP: CACHE -> DD2 -> MIRAGE Czyli wypada, że w marcu zostanie zmieniona mapa MIRAGE na mapę x (którą wybierzecie). Przypominam ~ muszą to być standardowe mapy, a nie z warsztatów itp. Zapraszam do dyskusji! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi