minejasu 0 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 1. Nick:Jasiu xD 2. Imię:Jasiu 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Nie 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:NIe znalazlem ale mam ok. 60h na serwerze 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem duzy mam 150 cm. wysokosci chcialbym dostac admina bo duzo osub na serwerze przeklina. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Zawsze 12. Staż w grze counter strike 1.6 ja csa bram ok. 5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Nie mialem jeszcze nigdy admina ale chcial bym miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jestem na nie -Gt? serio??? -steam -Zawsze to znaczy kiedy? -W ptk 8 się nie rozpisałeś się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Na nie: -GT, -Mikrofon -8pkt. słabo napisany -mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Chyba sobie żartujesz...Masz przegrane 60h na serwerze? To jest twoje GT , zaledwie 10,5h. Konto na forum dla podania.W tym podaniu jakoś też się nie wysiliłeś. Więcej rzeczy nie ma sensu wymieniać. To podanie powinno zostać z miejsca odrzucone.Jestem na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi