Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Wiek: 16 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 1235 Doświadczenie na podobnym stanowisku: Posiadam Dział który najbardziej ci odpowiada: Anime, film i może czasem "Pisanie naszą pasją", wywiad też może być. Dlaczego akurat Ty?: Konkretnych powodów nie ma. Piszę co co jakiś czas recenzję anime, filmów i myślę, że jakoś mi to wychodzi. Nie powiem, że chcę pomóc obecnym redaktorom, bo jest ich i tak wielu. Jako, iż piszę i pisać będę, chciałbym móc to nadzorować. Oczywiście jeżeli ktoś będzie chętny udzielić mi wywiadu, to też nie odmówię. W tym momencie większość redaktorów zajęła się wywiadami, a ja wolę pisać recki. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Niestety nic świeżego nie wniosę. Będę recenzował/opisywał to co oglądałem i jak będę miał wenę to coś naskrobię. W mojej poprzedniej kadencji odświeżyłem co nie co i w tym momencie, nie znalazłem nic do dodania. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jasne, ze tak. Jest inteligetny, zna ortografie, ogarnia gramatyke, skladnia swietna i doswadczenie jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jestem na Tak.Ożywisz troszkę "anime" i może uda Ci się kogoś np. mnie do tego przekonać.xdWedług mnie im więcej redaktorów tym lepiej, niech się podzielą, i niech każdy z nich odpowiada za coś innego. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Na Tak. +Wiek +Staż +Aktywny +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PapaSmerfx 47 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Redaktor powinien wychwalać się twórczością pisarską, to znaczy, że pisząc podanie o Rangę Redaktor, liczymy na podanie ciekawie i nie zbyt krótko/długo rozpisane. A tutaj co widzę? Całe nic. Z takim podaniem nawet do MC donalda by nie chcieli rozpatrzyć kandydatury. Jestem na Nie, może i godzin jest dosyć, lecz podanie ma być wizytówką przyszłego redaktora, a tutaj nic nie ma. Krótka i tematyczna odpowiedź, powstrzymuję się od obszernych rozprawek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jestem na tak +recenzje są bardzo ciekawe +był redaktorem +na pewno sobie poradzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jestem na tak: +odpowiedzialny +ortografia +fajne recenzje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Na TAK: - trochę czasu ma spędzonego na forum, - ma doświadczenie na podobnym stanowisku , - wiek, - ortografia zachowana. Pozdrawiam WujoS. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ode mnie masz tak braciszku, przestrzegasz zasad poprawnej polszczyzny, ortografii oraz interpunkcji. Twoje wypowiedzi są na dobrym poziomie. Doświadczenie jest. Osobiście wiem na co Cię stać, więc to mnie jeszcze bardziej przekonuje, żeby być za. Powodzenia Mareczku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Na Tak. Ma doświadczenie. Umie posługiwać się językiem polskim. Podanie nie zachwyca ale jest szczerze napisane i to się ceni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jestem na tak, odpowiedni wiek, ortografia zachowana, staż na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jestem na wielkie TAK! - wiek - ogarnięty - doświadczenie - inteligenty - zna zasady ortografii i interpunkcji Rozpisywałbym się tak dalej, ale po co? Wyżej już napisano Powodzenia Marek Pozdrawiam: Black Hunter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 No to i ja się wypowiem tylko dlatego, że Anime to mój ulubiony dział na tym forum:) Recenzje anime bardzo trafne, dzięki tobie zaoszczędziłem sporo czasu na przeglądaniu masy niegodnych tytułów:) Duże Tak od szaraka. Cesarz Niebiańskiego Czerwonego Smoka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Przyjęty na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi