saatan 154 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 1. Nick: satan2. Imię: Wojtek3. Wiek: 154. Znajomość Sourcebans (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/4454988. Parę słów o sobie **: Nazywam się Wojtek mieszkam w Łodzi. Jestem zapalonym fanem gier z gatunku FPS. Większość czasu poświęcam na swoje hobby .9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Jestem sumienny i pomocny lubię realizować powierzone mi zadania. Mam dużo wolnego czasu co skutkuję częstą obecnością na serwerze .10. Steam_ID: 1:1:151237999 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Po wykonaniu najważniejszych obowiązków cały wolny czas .12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 16-24 (Dni robocze) 11-24 (weekendy) 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Jest to moje 2 konto , graczem Counter Strike Global Offensive jestem od roku 2013.14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Byłem administratorem 2 serwerów cs 1.6 oraz 1 Team Fortress 2. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garec519 2 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jestem na TAK satan bardzo często pokazuje się na serwerze ,dobrze gra , jest spokojny i pomocny. Mimo to że nie za dużo pisze uważam że zasługuje na admina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ode mnie też masz tak Panie satan. Znam Cię nie od dziś, przesiadujesz długo na serwerze, mutacja i mikrofon jest, podanie jest w porządku. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczak 6 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Mam mieszane uczucia, wydajesz sie byc ogarnietym typem, lecz pare razy przylapalem cie na skracaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador57 12 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jestem na tak. Wiem że potrzeba nowych adminów więc m.in dlatego chciałbym abyś miał admina. Wiem ,że masz mikro i mutację. Kiedyś pamiętam ,że skracałeś ale wiem że już się ogarnąłeś. Mało napisałeś o sobie ale myślę ,że masz także wiele innych zalet. Jednym zdaniem. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziQu1 30 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jestem na tak,jesteś ogarnięty,pomagasz utrzymać porządek na serwerze,masz dużo zalet ale i minusów,według mnie nadawał byś się na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi