Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1,145 Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 (edited) Wiek: Piętnaście lat.Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: Jeżeli dziennie to 3/4 godziny albo mniej, czas spędzony ogólnie: ~43 dni.Doświadczenie na podobnym stanowisku: Miałem redaktora na tym forum(lipiec-siepień 2014), gazetki i inne tego typu w szkole.Dział który najbardziej ci odpowiada: Raczej to będą wywiady ale postaram się zrobić coś nowego w dziale + Wiadomości ze świata. Dlaczego akurat Ty?: Myśle ,że jestem dobrą osobą na te stanowisko ponieważ: -Stosuję znaki interpunkcyjne w odpowiednich miejscach(oczywyście może zdarzyć się pomyłka) -Znam zasady ortografii -Potrafię zadbać o estetykę w moich pracach(Linki do przykładowych prac w opisie profilu)-Potrafię dążyć do najlepszego rozwiązania ,które będzie odpowiadać wszystkim w mojej grupie -Jeżeli zależy mi aby wykonać daną prace, robię to! -Potrafię zachować podstawowe zasady kultury/zachowania w danym miejscuCo chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Jako redaktor mam w planie wnieść do działu "Wiadomości ze świata" coś w stylu "Teleekspresu". Chcę aby to byłoby w wersji samego głosu i prezentacji wiadomości. Przykład: -Zdjęcie palącego się domu i gaszącego go strażaków do tego 2 redaktorów(jeżeli ktoś się zgodzi na udostępnianie swojego głosu na ten cel) tak max 9 tych informacji na jedno wydanie. Pomysł omawiałem już z Tymbarkową i Shinozakim. To wszystko estetycznie wykonane w postaci jakiegoś filmiku w serwisie Youtube. Jedyne co pozostaje do wymyślenia to nazwa tego "Miesięcznego Info". Wymagania: Co najmniej 4 dni spędzonych na forum + Przynajmniej 50 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej miesięca + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku + Czego oczekujemy od Redaktorów Dużej aktywności w życiu forum -/+ Ponieważ nie jestem zbyt aktywny w życiu forum lecz staram się to zmienić. Podstawowa znajomość regulaminów panujących na forum + Wdrażanie różnego rodzaju pomysłów dotyczących forum + Zobowiązanie się do wypełniania obowiązków Redaktora + Pozdrawiam Gemciu(snexi) Edit: Semi wczoraj postanowiłem włożyć większy wkład w Recenzje gier/filmów i chyba będę rozwijał coś o nowinkach technologicznych. Więc za wywiady raczej się nie wezme ponieważ zauważyłem ,że tych wywiadów i tak dużo nie zrobie bo dużo redaktorów już się tym zajmuje. Szanuje twoją opinie, właśnie chciałem zobaczyć coś z krytyki ponieważ to bardziej mnie motywuje do osiągnięcia mojego celu. Edited January 24, 2016 by Classic Team Gemciu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CREATIVE 162 Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Ojojo Na tak Jedna z legend Bardziej ogarniety niz co poniektorzy (nie bede dawal przykladow ale chyba kazdy wie o kogo chodzi ) Wymagania same plusy Co tu duzo mowic ?? GL HF Link to comment Share on other sites More sharing options...
PapaSmerfx 47 Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Do cholerki, Ludzie! Piszecie te podania na redaktora, jakby owsik wam spokoju nie dawał. Jest wielu naprawdę dobrych Redaktorów. Dajcie im działać. Po co mamy mieć kilkunastu, z których 2/4 nie miało by co robić? No po co? Jestem na Nie. Tyle z mojej strony. Jest Zbyt wielu na aktualnym stanowisku. Z poważaniem ThePapaSmerf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,604 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Ogólnie podanie dość schludne i fajnie napisane, ale nie widzę w ogóle Twojej aktywności w działach związanych z kącikiem. Jestem za okresem próbnym, w którym musiałbyś się wykazać dużą aktywnością i wtedy zostałbyś na stałe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umciaak * 1,502 Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Tak +legenda powraca? +posty +aktywność na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question?;3 113 Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Na tak: +Aktywny +Posty +Poradzi sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujoS 297 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Na TAK: + Dużo postów, + Aktywny, + Podanie dobrze napisane, + Legenda jest + Poradzi sobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
B!@ck 110 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Na TAK Ma doświadczenie Legenda Posty Aktywność na forum Wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi 1,260 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 A ja na NieKażdy z redaktorów (prawie) chce wywiady.Mamy ich już troszkę, mam pomysł wykaż się w tym dziale początkowo bez rangi, po czym złóż podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weronikaa 3,302 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Na tak +ostatnio często Cię widzę jak wypowiadasz się na forum +nadajesz się do tego + masz dużo postów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino 1,883 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Jestem na tak. Lubię Twoją kreatywność, dodatkowo jesteś bardzo skłonny do współpracy z innymi redaktorami i użytkownikami. Podanie jest ładne, schludne. Jestem za daniem szansy temu Panu. Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black-Hunter 238 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Na tak! +Ogarnięty +Kulturalny +Jedna z "legend" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,969 Posted January 26, 2016 Root Share Posted January 26, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts