em90 36 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Nick: eM aka Emdzej Powod rezygnacji: Brak czasu, brak możliwości gry Cos od siebie: Witam, na początek chciałbym napisać jak fajnie spędziłem czas z wami na serwerze i jakich ciekawych ludzi poznałem, okres mojej administracji uważam za udany możliwe ze kiedyś wrócę ale na chwile obecną nie widzę żadnych możliwości aby zostać z wami nawet jako gracz od paru tygodni mam totalnie brak czasu na własne przyjemności co pewnie widać i wiem ,że tego czasu będzie coraz mniej dlatego jestem zmuszony zrezygnować z pełnionych przeze mnie funkcji. Powodów dla których nie mogę z wami zostać jest sporo min. jak to w dorosłym życiu bywa chęć osiągnięcia coraz wyższych płac i godniejszego życia co wiąże się z działalnością gospodarczą, problemy zdrowotne(nieudana operacja) wyjazdy do niemiec w celu ustalenia operacji itp. związek no jak wiadomo trzeba poświęcić czasu a czasu - normalna kolej rzeczy. Moja młodsza siostra ma dość spore problemy emocjonalne i inne i tez jestem zmuszony pomoc jej tyle ile mogę a to właśnie wiąże się z czasem. Jeszcze raz dzięki za mile spędzony czas, mam nadzieje do zobaczenia i powodzenia, realizujcie swoje plany i cele ale pamiętajcie ,że najważniejszy nie jest cel tylko droga do celu Pozdrawiam Andrzej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dziękuje Ci bardzo za pomoc w ogarnięciu serwera i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi