pyńka 2 434 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Na samym początku chciałam napisać, że jestem mile zaskoczona ilością pytań i waszą kreatywnością.Nie ukrywam, że odpowiadanie trochę mi zajęło. Miłego czytania! :papa: PYTANIA OD: @Weronikaa[P] Kochasz mnie foczko? [O] Kocham, kocham, kocham! [P] Jak się czujesz, że w sobotę skończysz 18?![O] Tak się złożyło, że już jestem po urodzinach, ale póki co nie odczuwam jeszcze jakiejś mega zmiany. Podobno od 18-stki czas tak szybko leci, że chyba zacznę już liczyć zmarszczki XDD [P] Czemu obcinasz włosy parówko?[O] Obcięłam, bo miałam strasznie zniszczone końcówki, a poza tym sztuka teatralna, która wymagała ode mnie długich włosów już skończyła swoją prezentację i teraz na spokojnie mogłam sobie pozwolić na takie małe szaleństwo. [P] Kiedy kompa naprawisz i pogadamy na tsie?![O] Postaram się jakoś już w tym tygodniu wszystko ogarnąć i będę Ci mówić ąąą XD [P] Zaśpiewasz mi coś na karaoke?![O] Nie mam pojęcia..raczej wolałabym nie ^.^ [P] Jakieś rodzeństwo?[O] Mam siostry i braci, całe zoo XD aa + do tego moje dzieci, siostrzenica i siostrzeniec, już ich słyszałaś milion razy chyba XD [P] Kupić Ci nutelle?[O] Głupie pytanie, Wera.. PO TRZYKROĆ TAK :daje_kwiatka_na: [P] Jesteś moją foczką?[O] Jestem! PYTANIA OD: [P] Kochasz mnie?[O] Kocham! [P] Kiedy zaśpiewasz mi 1D? [O] Jak nauczę się na gitarę tego to mogę sobie podegrać do śpiewania, a tak bez gitary to w sumie kurde podkład z tekstem i lecimy.. Ale najpierw masz na tsa wbić, małpo! [P] Kto jest twoją żonką? :wub:[O] Po Twoich odpowiedziach w Q&A wynika z tego, że Tyy <3 [P] Jaki masz rozmiar stanika? [O] SS - Same Suty XDDD :cycki: [P] Dzień czy noc?[O] Zależy jak na to patrzeć..ale chyba jednak dzień. [P] Na jakim serwerze grasz?[O] W 1.6 to na Only DD2, a w go to na żadnym z tych, bo prawie nie gram w go. [P] Jaki sport lubisz?[O] Uwielbiam większość dyscyplin sportowych. Jednak te, które są mi bliższe to bieganie, siatkówka, piłka nożna i tenis ziemny i siłka! [P] Dobrze się uczysz?[O] Najgorszych ocen nie mam. Zawsze staram się żeby mieć średnią na koniec powyżej 4. [P] Oglądasz jakieś seriale?[O] Rzadko oglądam telewizje, najczęściej to filmy całą rodziną wieczorami. Lubię oglądać Doctora House'a, jakieś zagadki kryminalne, Śmierć na tysiąc sposobów itp. Seriali raczej nie.. [P] Jaki aktor Ci się podoba? (jeśli podoba)[O] Może nie tyle wygląd, co sama gra aktorska. Moim ulubionym aktorem jest Jim Carrey [P] Lubisz czytać?[O] Lubię..baardzo! [P] Farbowana?[O] Tak, farbowałam włosy (: [P] Wolisz mnie czy Umciaka?[O] Jesteście moimi foczkami i love Was tak samo! [P] ?[O] PYTANIA OD: [P] :banan: ?[O] :banan: [P]Kochasz mnie foczko?[O] Tak, Ciebie też kocham, foczko! [P] Spotkamy się kiedyś? [O] No pewnie, że tak..koniecznie! [P] Kiedy będziemy śpiewać? [O] Naprawiam kompa, wraca i śpiewamy! [P] :ninja: ? [O] :ninja: PYTANIA OD: @SzeregowiecPL [P] :ninja: ?[O] :ninja: [P] Wiesz, że nie lubię ciebie?[O] Wiem, z wzajemnością. [P] Jak bardzo mnie nie lubisz w skali 1-10?[O] Przykro mi, ale to jak bardzo Cię nie lubię wykracza ponad tą skalę.PYTANIA OD: @Marina. [P] Jesteś foczką-ą-ą-ą?[O] Jestem foczką-ą-ą-ą! [P] Wiesz, że kochamy Cię, za wodę i chleb w więzieniu? [O] Przecież wiesz, że nie pozwoliłabym moim gąskom umrzeć z głodu i pragnienia! XD [P] Kochasz mnie trochę? [O] Kocham, kocham! [P] Siatka czy nożna?[O] O masakra..musiałaś? :c Nie wiem, nie wybieram. [P] Śpiewanie czy teatr?[O] Śpiewanie mogę połączyć z teatrem, bo to nawzajem super się uzupełnia, także tu też niczego nie wykreślam. [P] Następny razem więzienie razem?[O] Nie będzie już żadnego więzienia, nie pozwolę Was zamknąć i porwę do siebie!PYTANIA OD: [P] Czemu Pynia?[O] Z racji tego, że mam na imię Patrycja znajomi wymyślili mi taką ksywę. Poza tym jak ktoś droczy się ze mną na ts'ie to zawsze mówię "zamknij pynio" i tak jakoś się przyjęło. [P] Trafny jest ten opis z Twojej sygny? ;d[O] Zależy kiedy, ale tak, jak najbardziej. [P] Jeżeli tak, to bać się?[O] Hahah, zależy..w sumie to możesz się mnie bać, będzie zabawnie ^^ [P] Długo Krystian (Shino) Cię podrywa? ;d[O] Ten grzybek mnie podrywa?! Nie zauważyłam.. [P] Co to za jakaś wróżka na avku?[O] Z bajki "Dzwoneczek", nie pamiętam jak się nazywała dokładnie ta część, w której ona była. Znalazłam to w internecie. PYTANIA OD: [P] Siemka?[O] Siemka?? [P] :ninja:?[O] :ninja: [P] :ninja:?[O] ^ x2 [P] Jak trafiłaś na forum?[O] Koledzy zaprosili mnie na teamspeak'a tej sieci, po jakimś czasie zaczęłam wbijać częściej, poznawać ziomków, spodobało mi się i tak oto się tu znalazłam. PYTANIA OD: [member=Umciaak * Pynia Lovki ](więcej się nie dało? XD) [P] kochasz mnie?[O] Oczywiście! [P] Jesteś lizuskiem? - nie chcę cie obrazić [O] Nie chcesz obrazić, a obrażasz..zabić Cię? Nie jestem XD [P] Ja czy Nessia?[O] Już u niej wyżej odpowiedziałam, jesteście tam samo supi i nie będę wybierać, lalalaa [P] masz? :cycki:[O] Nie mam, jestem deska XD [P] dlaczego :banan: ?[O] Bo lubię jedzenie, a jedyny emotikon z tym związany na tym forum poza bananem to chyba ten z widelcem XD [P] twoja mama lubi połowę tsa? XD[O] Moja mamusia kochana to chyba całego tsa by pokochała, ale chyba najbardziej to Jamesa i Kryptona lubi..no nie wiem czy lubi, ale w każdym razie na sto procent ich pamięta. [P] kiedy sernik?[O] Kiedy chcesz (: [P] wi haj du?[O] Haj du wi [P] ogarniasz niemiecki?[O] Bardziej angielski ogarniam. [P] siatka czy noga?[O] Nie wybieram, już też pisałam wcześniej. [P] No_homo?[O] Noł homo maj frent [P] pasza czy izak?[O] Lubię obu, nie jestem jakąś ich mega fanką, ale ich lubię. [P] dlaczego LOL?[O] Spodobała mi się ta giera i kaleczę [P] ile wyciskasz na silce?[O] Nie wyciskam XDD [P] co cie trzyma na sieci?[O] Ty mnie trzymasz XDDD [P] myslisz ze jestes lubiana na sieci?[O] Na pewno nie przez wszystkich, ale raczej jestem. [P] dlaczego redaktor, a nie naprzyklad odrazu Global mod? XDD[O] Aha XD [P] ?[O] Love, love umciak! [P] dlaczego jestes taka chuda? :hmmm:[O] Taka przemiana materii, trudno.. [P] myslisz o dalszej szkole?[O] Tak, po maturze myślę o studiach.. [P] zdalas to prawko?[O] Jeszcze nie [P] ile czasu poswiecasz na nauke?[O] Zależy czy na następny dzień mam jakiś sprawdzian i czy mam być z czegoś pytana..nie uczę się codziennie [P] lubisz sama siebie?[O] Lubię XD spoko foczka jestem XD [P] co chciala bys zmienic w swoim zyciu?[O] Na chwilę obecną nic, niech jest tak jak jest [P] dlaczego na poczatku dieta?[O] Jedzenie, siłka..sam rozumiesz XD [P] co o mnie sadzisz?[O] Czasami jesteś trochę dziecinny, ale ogólnie to jesteś super mordeczka. Zabawny, spamujesz cały czas i ogólnie jesteś w porządku. Nieszkodliwy, przyjazny chłopaczek z poczuciem humoru. [P] kaplica?[O] Kaplica!PYTANIA OD: [P] Dlaczego masz tańczące świnie na profilu? [O] Krypton mi je wstawił XD Spodobały mi się i tam sobie tańczą teraz. [P] Planujesz pochlać na swojej 18? ;v[O] Pochlałam..XD [P] Zaprosisz mnie na 18? :v[O] Niestety już jest za późno, ale zawsze możesz wpaść na kielona! [P] Podłączam się do pytania Nessi... Jaki masz rozmiar stanika? [O] Tak jak u Madzi..SS - Same Suty XD [P] Co chciałabyś zmienić w swojej miejscowości? [O] Chciałabym ogólnie zmienić miejscowość, tzn przeprowadzić się. Jednak tutaj, gdzie obecnie mieszkam chyba nic nie trzeba zmieniać. [P] Dlaczego w numerze gg masz 69? [O] Bo jesteś zboczonym świntuchem i od teraz zawsze jak będziesz patrzył na mój numer to masz sobie o ty przypominać. [P] Jak mocno kochasz swoje foczki? [O] Najmocniej!PYTANIA OD: @NeO12 [P] :banan: czy :ninja: ?[O] :banan: [P] Co o mnie sądzisz ?[O] Jesteś w porządku, dobry kumpel! [P] Dlaczego mówisz na mnie lizus ? ^^[O] Bo jesteś moim lizusem, sam sobie nawet taki tytuł użytkownika dałeś, cwaniaku ^^ [P] Programy jeszcze kiedyś w LoLa ?[O] Proste, że tak [P] Pijesz cuś ? %%[O] Rzadko, okazyjnie.. [P] Ulubione zwierzątko ? [O] Nie mam ulubionego, chociaż powinnam napisać, że foczki XDPYTANIA OD: [P] Kochasz mnie ? [O] No pewnie, ja wszystkich kocham XD [P] Kiedy mam cię odwiedzić? [O] Nigdy, parówo okropna XD Żart, wpadaj kiedy będziesz chciał, ziomq [P] Ulubiony perfum?[O] Jednego ulubionego nie mam, bo zazwyczaj jest tak, że wyszukuję jakichś nowych ślicznych. [P] Ulubiony kolor?[O] Też nie mam ulubionego. [P] Czym się interesujesz? Wiem,że mną [O] Nie, nie Tobą XD :* [P] Kim chcesz zostać w przyszłości?[O] Odnośnie zawodu to się zobaczy, chciałabym po prostu robić coś co lubię. Jakieś małe plany są, ale to takie mojemojemoje i nie zdradzam.PYTANIA OD: [P] Czemu akurat to forum a nie inne? [O] Do tej pory byłam tylko na jednym innym forum wcześniej, tutaj mi się spodobało i zostałam. [P] Jak masz na imię? xD serio nie wiem [O] Patrycja, miło mi XD [P] Ile masz wzrostu?[O] Kocham to pytanie XD 162 [P] Skąd pochodzisz?[O] Podkarpacie [P] W jakiem wieku napiłaś się pierwszy raz alkoholu? [O] Pierwszy raz to jak miałam chyba 5 lat podczas jakiejś tam imprezy pomyliłam wino rodziców z sokiem XD [P] Grasz w cs go/1.6?[O] Częściej w 1.6 [P] Palisz? xD[O] Nope [P] Uprawiasz jakieś sporty? jak tak to jakie?[O] Biegam dla przyjemności, a trenuję siatkę, nożną i tenis ziemny + do tego siłka też dla przyjemności. [P] lato/zima?[O] Zdecydowanie lato1 [P] Czemu akurat taki nick Pynia?[O] Pisałam wyżej, będziesz musiał sobie poszukać, bo już trochę mi zajmuje odpowiadanie na te pytania i nie chce mi się po kilka razy na to samo odpowiadać XD [P] Jakie masz plany na życie? [O] Skończyć szkołę i podbijać świat XD [P] Masz jakieś zwierzę, jak tak to jak się wabi ?[O] Mam psa, na którego mam alergię XD Wabi się Pikuś [P] Masz rodzeństwo?[O] Mam [P] Jaka była twoja najniższa/najwyższa średnia w szkole?[O] Najniższa to chyba w zeszłym roku, 3.90-ileś, nie pamiętam, a najwyższa to 4.90 chyba PYTANIA OD: @TheGumiS [P] Kiedy zagramy w lola? :v[O] Jak naprawię kompa to zagramy. [P] Ahoj Majtku! [O] Ahoooj, kapitanie! [P] Kochasz mnie? <3[O] Tak, loffki, kisski XD [P] Czy wiesz co zrobiłaś minionego lata? [O] Opaliłam się jak super nygas! [P] Będziesz moja Leją? [O] Hihihihi, nie XD [P] Jak się znalazłaś na sieci? [O] to wszystko sprawka moich super ziomków z ts'a, wyżej odpowiadałam na to pytanie - szukaj [P] Chloroform w domu masz? [O] Ale dostaniesz w pynio.. [P] Ocen mnie w skali od 1 - 10 :v[O] zero XDDDDD [P] Kiedy nauczyć Cię rzucać te ulty? [O] Jak się nauczysz grać na swoim koncie, pauko.. [P] Road to Challanger? :v [O] No chyba nie XDPYTANIA OD: [P] Chcesz dostać list? [O] Takiego listu nie.. A jeżeli chodzi o to, o czym pisałeś..to tak jak mówiłam..możesz to napisać na fb, buziole! [P] Jak mocno się na mnie złościłaś po incydencie z raportem?[O] W sumie już o tym rozmawialiśmy, ale skoro nalegasz.. Złościłam się na Ciebie tak bardzo, że miałam ochotę wydrapać Ci oczy, później stwierdziłam, że wolę podarować Ci 11 princess kokosowych i siedzieć gdzieś naprzeciwko Ciebie z Twoim psem na kolanach, żebyś nie mógł ich zjeść. PYTANIA OD: @Semi [P] Lubisz mnie?[O] Przecież wiesz, że tak! [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? (po za cs, forum i ts)[O] Sport, muzyka, teatr, fotografia..w skrócie. (: [P] Nawiniesz cos jeszcze na karaoki?[O] Pewnie kiedyś tak, aczkolwiek nie obiecuję. [P] Jak tam progress, chodzi o grafike?[O] Ostatnio mam mało czasu na cokolwiek, poza tym komp się zepsuł..na razie stoi w miejscu. Zatrzymałam się na etapie podziwiania i zachwycania się Twoimi pracami. [P] Oglądasz smerfy?[O] Kiedyś oglądałam, teraz już nie :< [P] Dodaj ofensywne zdjęcie i napisz coś miłego![O] Nie wiem co miałeś na myśli pisząc "ofensywne", dlatego nie dodam. Nie wiem jakie..czy moje, czy czegoś..sorki ziomal [P] Co Ci się ze mną kojarzy (po za grafiką, forum etc.)[O] Hmm..^^ Bmx na sto procent, poza tym to zdjęcie jedzenia (np. torta), które mi wysyłasz, zdjęcie tych fajek przed kompem i kawałek " Cytrynówka w moich kubkach, THC w bibułkach " [P] Jak pies to jaka rasa?[O] Miałam kiedyś owczarka szkockiego..najcudowniejszy na świecie. [P] Podaj 5 najlepszych raperóF[O] Raperófófóf..hmm, ciężko jest mi się ograniczyć do 5, Semi whyy ..Małpa, Quebo, Vnm, Zeus, Kartky, a z zagranicznych to kocham Wiza mojego!PYTANIA OD: @MajuN [P] To kiedy idziemy łapać pokemony?[O] Majun, wybieram Cię! XD Nie wiem, a są jeszcze jakieś inne poza Tobą? (: [P] Co kierowało Cię wchodząc pierwszy raz na mój kanał Ts?[O] Na obecną chwilę nie pamiętam, ale pewnie chciałam Cię powyzywać. [P] Wymienisz 3 moje dobre cechy? #Nie masz szans. [O] Po wczorajszych życzeniach nie mam szans? Proszę Cię...XD Szczery, miły, zabawny :] [P] Skąd wziął się u Ciebie taki Toxic?[O] JA NIE WIEM O CZYM TY MÓWISZ CZŁOWIEKU JAKIEŚ TAKSÓWKI TOXIC POKEMONY, DEJŻE SPOKÓJ [P] Kiedy zdajesz prawko i mnie w końcu odwiedzasz?[O] Jak się w końcu nauczę na teorię XD [P] Kiedy skończą się słowa a zaczną czyny?[O] Jak przytyję do 50 (czyt. to ostatnie pytanie, ja odpowiadałam 3 godziny i zgłodniałam) Nominuję mojego największego fana: Umciaka! Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Pynia 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 HHAHAHA. ŚWIETNIE SIĘ CZYTAŁO. MEGA PLUSIK, Foczko! ąą + widzę Cię na tsie 01.02 lutego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 No foczko dzięki za nominacje :ninja: Bardzo dużo pytań miałaś, podziękuj temu panu Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Marek XD Co to za pytanie wgl z kosmosu XD Świetnie się czytało grzybku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dzięki za informacje niekoleżanko! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dzięki za informacje niekoleżanko! Sam zaatakowałeś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Za dużo kolorów ;d, jak sobie myślę, ileś Ty musiała się z tym pierniczyć xD [P] Jaki masz rozmiar stanika? [O] SS - Same Suty XDDD :cycki: Nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Haha, pewnie wabił się lassie .Propsy za odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Rewelacyjna pamięć wobec mojej osoby. Mi ciężko było zapamiętać imię Gośki a co dopiero wycinkę ze spontanicznego zdarzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi