pyńka 2,434 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) Na samym początku chciałam napisać, że jestem mile zaskoczona ilością pytań i waszą kreatywnością.Nie ukrywam, że odpowiadanie trochę mi zajęło. Miłego czytania! :papa: PYTANIA OD: @Weronikaa[P] Kochasz mnie foczko? [O] Kocham, kocham, kocham! [P] Jak się czujesz, że w sobotę skończysz 18?![O] Tak się złożyło, że już jestem po urodzinach, ale póki co nie odczuwam jeszcze jakiejś mega zmiany. Podobno od 18-stki czas tak szybko leci, że chyba zacznę już liczyć zmarszczki XDD [P] Czemu obcinasz włosy parówko?[O] Obcięłam, bo miałam strasznie zniszczone końcówki, a poza tym sztuka teatralna, która wymagała ode mnie długich włosów już skończyła swoją prezentację i teraz na spokojnie mogłam sobie pozwolić na takie małe szaleństwo. [P] Kiedy kompa naprawisz i pogadamy na tsie?![O] Postaram się jakoś już w tym tygodniu wszystko ogarnąć i będę Ci mówić ąąą XD [P] Zaśpiewasz mi coś na karaoke?![O] Nie mam pojęcia..raczej wolałabym nie ^.^ [P] Jakieś rodzeństwo?[O] Mam siostry i braci, całe zoo XD aa + do tego moje dzieci, siostrzenica i siostrzeniec, już ich słyszałaś milion razy chyba XD [P] Kupić Ci nutelle?[O] Głupie pytanie, Wera.. PO TRZYKROĆ TAK :daje_kwiatka_na: [P] Jesteś moją foczką?[O] Jestem! PYTANIA OD: [P] Kochasz mnie?[O] Kocham! [P] Kiedy zaśpiewasz mi 1D? [O] Jak nauczę się na gitarę tego to mogę sobie podegrać do śpiewania, a tak bez gitary to w sumie kurde podkład z tekstem i lecimy.. Ale najpierw masz na tsa wbić, małpo! [P] Kto jest twoją żonką? :wub:[O] Po Twoich odpowiedziach w Q&A wynika z tego, że Tyy <3 [P] Jaki masz rozmiar stanika? [O] SS - Same Suty XDDD :cycki: [P] Dzień czy noc?[O] Zależy jak na to patrzeć..ale chyba jednak dzień. [P] Na jakim serwerze grasz?[O] W 1.6 to na Only DD2, a w go to na żadnym z tych, bo prawie nie gram w go. [P] Jaki sport lubisz?[O] Uwielbiam większość dyscyplin sportowych. Jednak te, które są mi bliższe to bieganie, siatkówka, piłka nożna i tenis ziemny i siłka! [P] Dobrze się uczysz?[O] Najgorszych ocen nie mam. Zawsze staram się żeby mieć średnią na koniec powyżej 4. [P] Oglądasz jakieś seriale?[O] Rzadko oglądam telewizje, najczęściej to filmy całą rodziną wieczorami. Lubię oglądać Doctora House'a, jakieś zagadki kryminalne, Śmierć na tysiąc sposobów itp. Seriali raczej nie.. [P] Jaki aktor Ci się podoba? (jeśli podoba)[O] Może nie tyle wygląd, co sama gra aktorska. Moim ulubionym aktorem jest Jim Carrey [P] Lubisz czytać?[O] Lubię..baardzo! [P] Farbowana?[O] Tak, farbowałam włosy (: [P] Wolisz mnie czy Umciaka?[O] Jesteście moimi foczkami i love Was tak samo! [P] ?[O] PYTANIA OD: [P] :banan: ?[O] :banan: [P]Kochasz mnie foczko?[O] Tak, Ciebie też kocham, foczko! [P] Spotkamy się kiedyś? [O] No pewnie, że tak..koniecznie! [P] Kiedy będziemy śpiewać? [O] Naprawiam kompa, wraca i śpiewamy! [P] :ninja: ? [O] :ninja: PYTANIA OD: @SzeregowiecPL [P] :ninja: ?[O] :ninja: [P] Wiesz, że nie lubię ciebie?[O] Wiem, z wzajemnością. [P] Jak bardzo mnie nie lubisz w skali 1-10?[O] Przykro mi, ale to jak bardzo Cię nie lubię wykracza ponad tą skalę.PYTANIA OD: @Marina. [P] Jesteś foczką-ą-ą-ą?[O] Jestem foczką-ą-ą-ą! [P] Wiesz, że kochamy Cię, za wodę i chleb w więzieniu? [O] Przecież wiesz, że nie pozwoliłabym moim gąskom umrzeć z głodu i pragnienia! XD [P] Kochasz mnie trochę? [O] Kocham, kocham! [P] Siatka czy nożna?[O] O masakra..musiałaś? :c Nie wiem, nie wybieram. [P] Śpiewanie czy teatr?[O] Śpiewanie mogę połączyć z teatrem, bo to nawzajem super się uzupełnia, także tu też niczego nie wykreślam. [P] Następny razem więzienie razem?[O] Nie będzie już żadnego więzienia, nie pozwolę Was zamknąć i porwę do siebie!PYTANIA OD: [P] Czemu Pynia?[O] Z racji tego, że mam na imię Patrycja znajomi wymyślili mi taką ksywę. Poza tym jak ktoś droczy się ze mną na ts'ie to zawsze mówię "zamknij pynio" i tak jakoś się przyjęło. [P] Trafny jest ten opis z Twojej sygny? ;d[O] Zależy kiedy, ale tak, jak najbardziej. [P] Jeżeli tak, to bać się?[O] Hahah, zależy..w sumie to możesz się mnie bać, będzie zabawnie ^^ [P] Długo Krystian (Shino) Cię podrywa? ;d[O] Ten grzybek mnie podrywa?! Nie zauważyłam.. [P] Co to za jakaś wróżka na avku?[O] Z bajki "Dzwoneczek", nie pamiętam jak się nazywała dokładnie ta część, w której ona była. Znalazłam to w internecie. PYTANIA OD: [P] Siemka?[O] Siemka?? [P] :ninja:?[O] :ninja: [P] :ninja:?[O] ^ x2 [P] Jak trafiłaś na forum?[O] Koledzy zaprosili mnie na teamspeak'a tej sieci, po jakimś czasie zaczęłam wbijać częściej, poznawać ziomków, spodobało mi się i tak oto się tu znalazłam. PYTANIA OD: [member=Umciaak * Pynia Lovki ](więcej się nie dało? XD) [P] kochasz mnie?[O] Oczywiście! [P] Jesteś lizuskiem? - nie chcę cie obrazić [O] Nie chcesz obrazić, a obrażasz..zabić Cię? Nie jestem XD [P] Ja czy Nessia?[O] Już u niej wyżej odpowiedziałam, jesteście tam samo supi i nie będę wybierać, lalalaa [P] masz? :cycki:[O] Nie mam, jestem deska XD [P] dlaczego :banan: ?[O] Bo lubię jedzenie, a jedyny emotikon z tym związany na tym forum poza bananem to chyba ten z widelcem XD [P] twoja mama lubi połowę tsa? XD[O] Moja mamusia kochana to chyba całego tsa by pokochała, ale chyba najbardziej to Jamesa i Kryptona lubi..no nie wiem czy lubi, ale w każdym razie na sto procent ich pamięta. [P] kiedy sernik?[O] Kiedy chcesz (: [P] wi haj du?[O] Haj du wi [P] ogarniasz niemiecki?[O] Bardziej angielski ogarniam. [P] siatka czy noga?[O] Nie wybieram, już też pisałam wcześniej. [P] No_homo?[O] Noł homo maj frent [P] pasza czy izak?[O] Lubię obu, nie jestem jakąś ich mega fanką, ale ich lubię. [P] dlaczego LOL?[O] Spodobała mi się ta giera i kaleczę [P] ile wyciskasz na silce?[O] Nie wyciskam XDD [P] co cie trzyma na sieci?[O] Ty mnie trzymasz XDDD [P] myslisz ze jestes lubiana na sieci?[O] Na pewno nie przez wszystkich, ale raczej jestem. [P] dlaczego redaktor, a nie naprzyklad odrazu Global mod? XDD[O] Aha XD [P] ?[O] Love, love umciak! [P] dlaczego jestes taka chuda? :hmmm:[O] Taka przemiana materii, trudno.. [P] myslisz o dalszej szkole?[O] Tak, po maturze myślę o studiach.. [P] zdalas to prawko?[O] Jeszcze nie [P] ile czasu poswiecasz na nauke?[O] Zależy czy na następny dzień mam jakiś sprawdzian i czy mam być z czegoś pytana..nie uczę się codziennie [P] lubisz sama siebie?[O] Lubię XD spoko foczka jestem XD [P] co chciala bys zmienic w swoim zyciu?[O] Na chwilę obecną nic, niech jest tak jak jest [P] dlaczego na poczatku dieta?[O] Jedzenie, siłka..sam rozumiesz XD [P] co o mnie sadzisz?[O] Czasami jesteś trochę dziecinny, ale ogólnie to jesteś super mordeczka. Zabawny, spamujesz cały czas i ogólnie jesteś w porządku. Nieszkodliwy, przyjazny chłopaczek z poczuciem humoru. [P] kaplica?[O] Kaplica!PYTANIA OD: [P] Dlaczego masz tańczące świnie na profilu? [O] Krypton mi je wstawił XD Spodobały mi się i tam sobie tańczą teraz. [P] Planujesz pochlać na swojej 18? ;v[O] Pochlałam..XD [P] Zaprosisz mnie na 18? :v[O] Niestety już jest za późno, ale zawsze możesz wpaść na kielona! [P] Podłączam się do pytania Nessi... Jaki masz rozmiar stanika? [O] Tak jak u Madzi..SS - Same Suty XD [P] Co chciałabyś zmienić w swojej miejscowości? [O] Chciałabym ogólnie zmienić miejscowość, tzn przeprowadzić się. Jednak tutaj, gdzie obecnie mieszkam chyba nic nie trzeba zmieniać. [P] Dlaczego w numerze gg masz 69? [O] Bo jesteś zboczonym świntuchem i od teraz zawsze jak będziesz patrzył na mój numer to masz sobie o ty przypominać. [P] Jak mocno kochasz swoje foczki? [O] Najmocniej!PYTANIA OD: @NeO12 [P] :banan: czy :ninja: ?[O] :banan: [P] Co o mnie sądzisz ?[O] Jesteś w porządku, dobry kumpel! [P] Dlaczego mówisz na mnie lizus ? ^^[O] Bo jesteś moim lizusem, sam sobie nawet taki tytuł użytkownika dałeś, cwaniaku ^^ [P] Programy jeszcze kiedyś w LoLa ?[O] Proste, że tak [P] Pijesz cuś ? %%[O] Rzadko, okazyjnie.. [P] Ulubione zwierzątko ? [O] Nie mam ulubionego, chociaż powinnam napisać, że foczki XDPYTANIA OD: [P] Kochasz mnie ? [O] No pewnie, ja wszystkich kocham XD [P] Kiedy mam cię odwiedzić? [O] Nigdy, parówo okropna XD Żart, wpadaj kiedy będziesz chciał, ziomq [P] Ulubiony perfum?[O] Jednego ulubionego nie mam, bo zazwyczaj jest tak, że wyszukuję jakichś nowych ślicznych. [P] Ulubiony kolor?[O] Też nie mam ulubionego. [P] Czym się interesujesz? Wiem,że mną [O] Nie, nie Tobą XD :* [P] Kim chcesz zostać w przyszłości?[O] Odnośnie zawodu to się zobaczy, chciałabym po prostu robić coś co lubię. Jakieś małe plany są, ale to takie mojemojemoje i nie zdradzam.PYTANIA OD: [P] Czemu akurat to forum a nie inne? [O] Do tej pory byłam tylko na jednym innym forum wcześniej, tutaj mi się spodobało i zostałam. [P] Jak masz na imię? xD serio nie wiem [O] Patrycja, miło mi XD [P] Ile masz wzrostu?[O] Kocham to pytanie XD 162 [P] Skąd pochodzisz?[O] Podkarpacie [P] W jakiem wieku napiłaś się pierwszy raz alkoholu? [O] Pierwszy raz to jak miałam chyba 5 lat podczas jakiejś tam imprezy pomyliłam wino rodziców z sokiem XD [P] Grasz w cs go/1.6?[O] Częściej w 1.6 [P] Palisz? xD[O] Nope [P] Uprawiasz jakieś sporty? jak tak to jakie?[O] Biegam dla przyjemności, a trenuję siatkę, nożną i tenis ziemny + do tego siłka też dla przyjemności. [P] lato/zima?[O] Zdecydowanie lato1 [P] Czemu akurat taki nick Pynia?[O] Pisałam wyżej, będziesz musiał sobie poszukać, bo już trochę mi zajmuje odpowiadanie na te pytania i nie chce mi się po kilka razy na to samo odpowiadać XD [P] Jakie masz plany na życie? [O] Skończyć szkołę i podbijać świat XD [P] Masz jakieś zwierzę, jak tak to jak się wabi ?[O] Mam psa, na którego mam alergię XD Wabi się Pikuś [P] Masz rodzeństwo?[O] Mam [P] Jaka była twoja najniższa/najwyższa średnia w szkole?[O] Najniższa to chyba w zeszłym roku, 3.90-ileś, nie pamiętam, a najwyższa to 4.90 chyba PYTANIA OD: @TheGumiS [P] Kiedy zagramy w lola? :v[O] Jak naprawię kompa to zagramy. [P] Ahoj Majtku! [O] Ahoooj, kapitanie! [P] Kochasz mnie? <3[O] Tak, loffki, kisski XD [P] Czy wiesz co zrobiłaś minionego lata? [O] Opaliłam się jak super nygas! [P] Będziesz moja Leją? [O] Hihihihi, nie XD [P] Jak się znalazłaś na sieci? [O] to wszystko sprawka moich super ziomków z ts'a, wyżej odpowiadałam na to pytanie - szukaj [P] Chloroform w domu masz? [O] Ale dostaniesz w pynio.. [P] Ocen mnie w skali od 1 - 10 :v[O] zero XDDDDD [P] Kiedy nauczyć Cię rzucać te ulty? [O] Jak się nauczysz grać na swoim koncie, pauko.. [P] Road to Challanger? :v [O] No chyba nie XDPYTANIA OD: [P] Chcesz dostać list? [O] Takiego listu nie.. A jeżeli chodzi o to, o czym pisałeś..to tak jak mówiłam..możesz to napisać na fb, buziole! [P] Jak mocno się na mnie złościłaś po incydencie z raportem?[O] W sumie już o tym rozmawialiśmy, ale skoro nalegasz.. Złościłam się na Ciebie tak bardzo, że miałam ochotę wydrapać Ci oczy, później stwierdziłam, że wolę podarować Ci 11 princess kokosowych i siedzieć gdzieś naprzeciwko Ciebie z Twoim psem na kolanach, żebyś nie mógł ich zjeść. PYTANIA OD: @Semi [P] Lubisz mnie?[O] Przecież wiesz, że tak! [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? (po za cs, forum i ts)[O] Sport, muzyka, teatr, fotografia..w skrócie. (: [P] Nawiniesz cos jeszcze na karaoki?[O] Pewnie kiedyś tak, aczkolwiek nie obiecuję. [P] Jak tam progress, chodzi o grafike?[O] Ostatnio mam mało czasu na cokolwiek, poza tym komp się zepsuł..na razie stoi w miejscu. Zatrzymałam się na etapie podziwiania i zachwycania się Twoimi pracami. [P] Oglądasz smerfy?[O] Kiedyś oglądałam, teraz już nie :< [P] Dodaj ofensywne zdjęcie i napisz coś miłego![O] Nie wiem co miałeś na myśli pisząc "ofensywne", dlatego nie dodam. Nie wiem jakie..czy moje, czy czegoś..sorki ziomal [P] Co Ci się ze mną kojarzy (po za grafiką, forum etc.)[O] Hmm..^^ Bmx na sto procent, poza tym to zdjęcie jedzenia (np. torta), które mi wysyłasz, zdjęcie tych fajek przed kompem i kawałek " Cytrynówka w moich kubkach, THC w bibułkach " [P] Jak pies to jaka rasa?[O] Miałam kiedyś owczarka szkockiego..najcudowniejszy na świecie. [P] Podaj 5 najlepszych raperóF[O] Raperófófóf..hmm, ciężko jest mi się ograniczyć do 5, Semi whyy ..Małpa, Quebo, Vnm, Zeus, Kartky, a z zagranicznych to kocham Wiza mojego!PYTANIA OD: @MajuN [P] To kiedy idziemy łapać pokemony?[O] Majun, wybieram Cię! XD Nie wiem, a są jeszcze jakieś inne poza Tobą? (: [P] Co kierowało Cię wchodząc pierwszy raz na mój kanał Ts?[O] Na obecną chwilę nie pamiętam, ale pewnie chciałam Cię powyzywać. [P] Wymienisz 3 moje dobre cechy? #Nie masz szans. [O] Po wczorajszych życzeniach nie mam szans? Proszę Cię...XD Szczery, miły, zabawny :] [P] Skąd wziął się u Ciebie taki Toxic?[O] JA NIE WIEM O CZYM TY MÓWISZ CZŁOWIEKU JAKIEŚ TAKSÓWKI TOXIC POKEMONY, DEJŻE SPOKÓJ [P] Kiedy zdajesz prawko i mnie w końcu odwiedzasz?[O] Jak się w końcu nauczę na teorię XD [P] Kiedy skończą się słowa a zaczną czyny?[O] Jak przytyję do 50 (czyt. to ostatnie pytanie, ja odpowiadałam 3 godziny i zgłodniałam) Nominuję mojego największego fana: Umciaka! Edited January 24, 2016 by Pynia 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weronikaa 3,302 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 HHAHAHA. ŚWIETNIE SIĘ CZYTAŁO. MEGA PLUSIK, Foczko! ąą + widzę Cię na tsie 01.02 lutego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umciaak * 1,502 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 No foczko dzięki za nominacje :ninja: Bardzo dużo pytań miałaś, podziękuj temu panu Leci + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino 1,883 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Marek XD Co to za pytanie wgl z kosmosu XD Świetnie się czytało grzybku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Dzięki za informacje niekoleżanko! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyńka 2,434 Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 Dzięki za informacje niekoleżanko! Sam zaatakowałeś ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,604 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Za dużo kolorów ;d, jak sobie myślę, ileś Ty musiała się z tym pierniczyć xD [P] Jaki masz rozmiar stanika? [O] SS - Same Suty XDDD :cycki: Nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi 1,260 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Haha, pewnie wabił się lassie .Propsy za odpowiedzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Rewelacyjna pamięć wobec mojej osoby. Mi ciężko było zapamiętać imię Gośki a co dopiero wycinkę ze spontanicznego zdarzenia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts