(Pl)BoBo 104 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 1. Nick:BoBo 2. Imię: Rafał 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Jest używam 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/BOBO/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Siema jestem Rafał lubie nawiązywać nowe znajomości , pomagać w ploblemach . I również uczciwość w wszelakich typu znaczenia tego słowa . 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Administratorem chciałbym zostać , aby usprawnić grę na serwerze ludziom którzy chca grać bez żandych kłopotów typu " cziterzy " lub dzieci na mikro utrudniajace grę . Rówież uważam , że przyda się kolejna osoba do ogarnięcia serwera . 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W zależności od dnia średnio 4h-2h . 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze popołudniu , wieczorem , późnym wieczorem ,a weekendy to różnie zależy czy coś wypadnie 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Jakoś 6-7 lat , ale z przerwami to będzie jakoś 4-5 lat . 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Jestem na Tak -Ogarnięty człowiek -ładne GT -Składka -Doświadczenie -Często na serwerze Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Shizoo Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Na nie: - Konto dla podania - Non-Steam - Krótko u nas grasz Złóż podanie za tydzień, popraw liczbę postów i będę na TAK. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Friko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesioo 31 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Na tak! -Ogarnięty -Składka -Często Cię widzę -Staż Posty można nadrobić.. Myślę że ogarnie a przyda się ktoś na nocnej zmianie Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Mesioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Neutral: -jesteś często na serwie -ogólnie jesteś ogarnięty - ale te posty na forum popraw to będe zdecydowanie na tak ! :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jestem za okresem próbnym gdyż ma wymagane godziny ale ma krótki straż na serwie Składka + Kultura + Czas w którym gra + Staż cs + AMX + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNieTakJakMyslisz 18 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Za okresem próbnym TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dostajesz tygodniowy okres próbny, zgłoś się do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi