(Pl)BoBo 104 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 1. Nick:BoBo 2. Imię: Rafał 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Jest używam 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/BOBO/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Siema jestem Rafał lubie nawiązywać nowe znajomości , pomagać w ploblemach . I również uczciwość w wszelakich typu znaczenia tego słowa . 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Administratorem chciałbym zostać , aby usprawnić grę na serwerze ludziom którzy chca grać bez żandych kłopotów typu " cziterzy " lub dzieci na mikro utrudniajace grę . Rówież uważam , że przyda się kolejna osoba do ogarnięcia serwera . 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W zależności od dnia średnio 4h-2h . 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze popołudniu , wieczorem , późnym wieczorem ,a weekendy to różnie zależy czy coś wypadnie 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Jakoś 6-7 lat , ale z przerwami to będzie jakoś 4-5 lat . 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shizoo 61 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 (edited) Jestem na Tak -Ogarnięty człowiek -ładne GT -Składka -Doświadczenie -Często na serwerze Edited January 31, 2016 by Shizoo Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla administracji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friko 56 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 (edited) Na nie: - Konto dla podania - Non-Steam - Krótko u nas grasz Złóż podanie za tydzień, popraw liczbę postów i będę na TAK. Edited January 31, 2016 by Friko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesioo 31 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 (edited) Na tak! -Ogarnięty -Składka -Często Cię widzę -Staż Posty można nadrobić.. Myślę że ogarnie a przyda się ktoś na nocnej zmianie Edited January 31, 2016 by Mesioo Link to comment Share on other sites More sharing options...
XxBananaxX 25 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Neutral: -jesteś często na serwie -ogólnie jesteś ogarnięty - ale te posty na forum popraw to będe zdecydowanie na tak ! :banan: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus446 139 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Jestem za okresem próbnym gdyż ma wymagane godziny ale ma krótki straż na serwie Składka + Kultura + Czas w którym gra + Staż cs + AMX + Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToNieTakJakMyslisz 18 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Za okresem próbnym TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Dostajesz tygodniowy okres próbny, zgłoś się do mnie na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts