GrzechuNorth 190 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Nick: Grzechu cs-classic.pl Powod rezygnacji: Brak czasu na CS 1.6 Cos od siebie: Sorry, że posiadałem Admina a nie wbijałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Rezygnacja przyjęta, flagi zabrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Myślałem że z sieci odchodzisz :co_jest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi