Kazuya 16 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 1. Nick: Kazuya Asai2. Imię: Andrzej3. Wiek: 174. Znajomość Sourcebans (1-10): 95. Sprawy i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Bez problemu7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/4706478. Parę słów o sobie**: Tak jak już imię i wiek znacie to dodam, że chodzę do thmu na kierunku logistyk. Interesuje się sportem, muzyką, zarządzaniem firmą (administracja, dokumentacja, zarządzanie ludźmi itd.) Moim hobby jest tenis stołowy i bieganie.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Widząc pracę innych adminów i ich dobrą robotę którą wykonują chce im pomóc w tym co robią. Praktycznie zawsze jest na serwerze przynajmniej 1 admin, ale czasami się zdarza, że go nie ma. (W końcu też człowiek i musi czasem zrobić sobie przerwę.) Mam nadzieję, że przyda im się lekka pomoc dzięki której będą mieli więcej wolnego czasu dla siebie =)10. Steam_ID: STEAM_0:1:37167453 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze: Ok. 3-4h zależy od dnia. W najgorszych przypadkach 1-2h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze,weekendy): W dniach roboczych od 15:30-19:00 najczęściej, czasami do 21/22 a na weekendach 12:00-17:0013. Staż w Counter Strike Global Offensive: 742h14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): W 1.6 miałem 3-4 razy admina, ale na cs go nie miałem jeszcze takiej okazji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Jestem na TAK . Często widuję cię na serverze i także bardzo często starasz się pomagać administracji. Miło by było mieć taką osobę w naszych szeregach. Pozdrawiam Mateusz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Wiek + Mikro + Składka + Znajomość Sourcebans + W związku z powyższymi punktami jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Jestem na TAK, odwołuje się do argumentów podanych powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramos^^ 6 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Jestem na Tak Wiek + Mikro + Składka + Aktywność na serwerze + 10 sensownych postów na forum+ Zachowanie kultury na serwerze + Nadajesz się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Na tak spełniasz wszystkie warunki, często na serwerze, składka, mikro, wiek, pełna kultura. Edytowane 5 Lutego 2016 przez Dopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi