pyńka 2 434 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ja może ale to Mooooooże ale bardziej na tak Pynia Zapraszam serdecznie Można się jeszcze zapisać! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 to dopisz mnie prosze i napisz mi Pyniaczku o której godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 to dopisz mnie prosze i napisz mi Pyniaczku o której godzinie 19:00 + wpadnij na tsa jak możesz, będzie wygodniej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Zapraszam wszystkich!Tak się dzis bawimy! 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Wszystkim co się odważyli śpiewać gratuluje Gratki też dla tych osób które wygrały vipy. Dużo nas było i ogólnie to mnie się podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Żałuje ,że nie zdążyłem wrócić z IEM'a. Może następnym razem się usłyszymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Było super, gratuluję wszystkim uczestnikom 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 na nastepnym karaoke lece po pierwsze miejsce ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) :hurra: Heja wszystkim! :hurra: Jak wiecie nasza zabawa dobiegła końca. Na samym początku chciałam podziękować wszystkim uczestnikom, którzy pokazali naprawdę świetne występy! :oklaski: Gratuluję wygranym: :oklaski: I MIEJSCE: Mroziu II MIEJSCE: @Esme III MIEJSCE: @Mazowiecki Marcin Podziękowania kieruję również do jury, które bardzo mi pomogło! yelo, @Weronikaa i Bardzo dziękuję Wam za dzielne wysłuchiwanie występów i ocenę ich! :wub: Dziękuję Grzechowi za to, że zawsze mogę na niego liczyć i w ostatniej chwili bez słowa sprzeciwu zgodził się zająć się muzyką i losowaniem podczas audycji! - wielkie dzięki! :wub: Dziękuję Wujosowi za umilanie czasu czekającym na karaoke, czyli prowadzeniu audycji muzycznej przed imprezą. @WujoS - dziękuję :wub: Dziękuję Omedze za świetną reklamę i pomoc w organizacji audycji! - świetnie się spisałeś, dzięki :wub: Dziękuję również właścicielowi sieci za obecność i przekazane kody, które wykorzystane były podczas losowania. @-_- - dziękuję, niepokorny :wub: Uważam, że wszystko wyszło świetnie. Mam nadzieję, że Wam również się podobało i będziecie brać udział w kolejnych zabawach. Jesteście najlepsi, jeszcze raz ślicznie dziękuję! :daje_kwiatka_na: Edytowane 5 Marca 2016 przez Pynia 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Na prośbę autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi