Omega* 2 077 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Cześć Można by dodać adminom TS3 dostęp do działu ? Mają dostęp do ts3 więc czemu by nie do działu Edytowane 7 Marca 2016 przez Omєga * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Jestem za, na pewno się to przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Może nie adminom ts'a, a Head DJ'owi. Admini CS 1.6 i GO też mają dostęp do serwera, a dostępu do działu nie mają i nie będą mieli raczej Nie ma potrzeby dawania moderacji działu Adminom TS'a, bo od tego jest Opiekun, a jeśli opiekuna nie ma to rangi, które mają moderacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Moim zdaniem admin powinien mieć dostęp do zamykania tematów odnośnie kanałów. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Gemciu z tym się z tobą zgodzę. NeO12 jako Head DJ mam dostęp do moderowania podań, ale tylko, gdy jest "Podanie na DJ" Omega, jakby nadać moderowanie Adminom ts 3 to też trzeba byłoby zezwolić na moderowanie innym Adminom serwerów. Edytowane 7 Marca 2016 przez Grzechuuu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Gemciu z tym się z tobą zgodzę. NeO12 jako Head DJ mam dostęp do moderowania podań, ale tylko, gdy jest "Podanie na DJ" Omega, jakby nadać moderowanie Adminom ts 3 to też trzeba byłoby zezwolić na moderowanie innym Adminom serwerów. Nie koniecznie, jest różnica pomiędzy komunikatorem głosowym a serwerami, tutaj Admini przeważnie wszystkim się zajmują i potrzebują moderacji, już kiedyś o tym wspominałem, dlatego jestem za propozycją.. warto nadać uprawnienia moderacyjne, a nawet lepiej że te uprawnienia mogą być nadane nawet na jeden dział/pod dział, czyli Prośba o kanał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Szczerze to nie wiem czy jest sens, tematy i tak są zamykane przez Nas w częstotliwości wynoszącej nie więcej niż 5 minut. Dla mnie dodawanie moderacji do działu prośba o kanał na ten moment odpada, gdyż samych próśb jest BARDZO MAŁO, a są one zamykane w bardzo szybkim tempie co wyżej nadmieniłem. Już nie zabierajcie nam pracy i tak mamy mało :< 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 13 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Wydaje mi się, że jest to zbędne, dużej aktywności tam nie ma, tematy są zamykane systematycznie, więc jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 13 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi