muki 0 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 1. Serwer: Cod Mod 45klv2. Nick: muki3. Imię: Kamil4. Wiek: 17 za 6 dni 18 :d5. Znajomość Amxx(0/10): 9/106. Mikrofon(Tak/Nie): Nie7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: Nie wiem nie luczyłem:)9. Opisać siebie: Lubię bardzo dużo pisać . Jestem bardzo dobry z informatyki:))10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Goście grają na czitach i nie ma wtedy adma.11. Linki do reklam: 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Piszę do admina na GG. -Gdy ktoś nadużywa micro; Piszę do admina -Nadużywa Kultury na serwerze; Piszę kultura.13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Nie mam steam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 STANOWCZE NIE !!!-Czas w grze tylko 2 godziny ?!-W amx 9/10 nie chce mi sie wierzyć-NonSteam-pkt. 12 ?! piszesz do admina ? to sam nie możesz -To podanie nie jest na Wiek 18 latka-Czas na forum. Nwm nie liczyłem? 1 post czy tu jest wgl co liczyc?-Mikrofon-Reklamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; Piszę do admina na GG. <--- WTF?!-Gdy ktoś nadużywa micro; Piszę do admina-Nadużywa Kultury na serwerze; Piszę kultura.Lol Zdecydowanie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Na Nie-Dołonczyłeś dzisiaj.-Ortografia.-Mikro.-NonSteam-1 Post na forum (podanie)-Piszesz do Admina jak ktoś używa cheatów zamiast go zbanować ?? ŻAL !-Wątpie zebyś miał 17 lat mi to wygląda na 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smd007 0 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 dziwne w profilu masz 16 lat w podaniu 17 niby za 6 dni 18 a podanie masz napisane jak jakiś hm... 5 klasista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Czas spędzony na forum: Nie wiem nie luczyłem:) 19 minut ;D dobre to było Na Nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Jestem stanowczo na nie!Godziny na serwie:http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.128:27331/top_players/?query=muki&Search=SzukajBrak reklamBrak mikroNie wierze w amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Na NIEH na servie mikroamx Konto dla admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RozrabiaK 1 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Na NieMikroamxMało godzin na servie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Heh, gdybym nie zrobił krwotoku na nodze, wszedł bym na serwer... Narazie na nie, posiedz na serwie i na forum, nadrób godziny poducz się obsługi amxmodmenu, i złoż podanie za 2 tygodnie )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smd007 0 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 gościu zaczyna grać i odrazu pisze podanie na forum to sie nazywa coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 na Nie jedyne kryterium jakie spełniasz to wiek ale tu też jakaś ściema bo wiek z podania nie zgadza się z profilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Na nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 NIEpodanie mnie zagięło -.-- pkt 12. = zal -.-- nie grasz na serwie- pkt 5. 9 -.- jak w pkt 12 piszesz ze " to pisze do admina na GG " skończę na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 5. Znajomość Amxx(0/10): 9/10Nie sądzę. Napisz mi swój plugin.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Goście grają na czitach i nie ma wtedy adma.Rozwiń wypowiedź .. Takie zdanie jest na poziomie 5 latka.12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Piszę do admina na GG. -Gdy ktoś nadużywa micro; Piszę do admina -Nadużywa Kultury na serwerze; Piszę kultura.Jesteś adminem i chcesz pisać do admina na GG, że cheaty są na serwerze ? Sądzę, że nie nadajesz się na admina. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Naprade masz coś z głową Wbijasz ma forum i odrazu admina chcesz nawet nie spełniasz 2 wymaganych punktów NA NIE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi