Omega* 2 077 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Halo Halo ! Powoli możecie przygotowywać swoje mikrofony, ponieważ w dniu 1.04.2016 jest kolejna odsłona Karaoke. Jest to już czwarta edycja i mam nadzieje, że będą one dalej realizowane! Wszystkie informacje dotyczące karaoke będą znajdować się w tym temacie! Jeżeli macie jakieś pytania lub sugestie piszcie śmiało! Zapowiedź pokazuje się bardzo wcześnie lecz macie możliwość lepiej się przygotować. [ INFORMACJE ] Karaoke rozpocznie się 25 marca 2016 roku o godzinie 19:00 ( godzina oczywiście może ulec zmianie więc bierzcie to pod uwagę ) W nadchodzących wydarzeniach na głównej stronie zostanie dodane Karaoke jako wydarzenie. Na oficjalnym facebooku będą zamieszczane przeróżne informacje na temat Karaoke. Cała zabawa będzie odbywać się oczywiście na serwerze głosowym [ TS3 ] ( Ip podane będzie na dole ) Skład Jury może zostać w każdej chwili zmieniony przez organizatorkę Pynie Jestem osobą która zapowiada wydarzenie! Nie jestem osobą prowadzącą. [ Zapisy ] Jeżeli chcesz się zapisać na Karaoke najlepiej zrobić to na serwerze głosowym lecz możesz napisać do Pyni na PW lub GG GG: 19044695 PW: Pynia U mnie się nie zapiszecie! Aby się zapisać musicie napisać do organizatorki! [ Drużyna ] Osoba prowadząca: Pynia Osoba pomagająca w zapowiedzi: Omega * Osoba zajmująca się muzyką oraz losowaniami: Omega * Jury: Jury: Przewodniczaca: Wojenka Pozostali: Delicja, Dil3r [ Nagroda ] Medale zostają przyznawane na serwerze głosowym! Miejsce Pierwsze: Miejsce Drugie: Miejsce Trzecie: Tym razem dla miejsca pierwszego przygotowaliśmy coś lepszego! Za uzyskanie pierwszego miejsca na Karaoke dana osoba otrzymuje: PSC w wysokości 20 zł Range VIP na 30 dni [ Forum ] VIP na dowolnym serwerze CS 1.6 lub CS:GO ( osoba musi wybrać serwer ) Pamiętajmy że jest to tylko i wyłącznie Karaoke więc nie będzie jakiś mega nagród. Mam nadzieję że osoba która zdobędzie miejsce pierwsze będzie zadowolona. Dla miejsca drugiego jak i trzeciego również mamy coś ciekawego ! DLA 2 MIEJSCA RÓWNIEŻ PSC!! : PSC 20 ZŁ Miejsce Drugie: VIP na 30 dni na serwerach CS 1.6 lub CS:GO ( zwycięzca wybiera jeden serwer na którym chce posiadać VIP'a ) Miejsce Trzecie: Vip na 30 dni na serwerach CS 1.6 lub CS:GO ( zwycięzca wybiera jeden serwer na którym chce posiadać VIP'a ) TS3: ts.cs-classic.pl KLIK Sponsor PSC oraz Rangi Vip na Forum: Omega Sponsor PSC 20 zł dla miejsca 2: Satan 07-03-2016 Omega Edytowane 30 Marca 2016 przez Omєga * 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Mogę dla drugiego miejsca dorzucić jakiegoś skina do 5€(dla graczy cs:go) Tak ogólnie to też mogę pomóc z muzyką. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) No fajnie się zapowiada, ciekawe nagrody Edytowane 8 Marca 2016 przez Winchester 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 25.03? Z miłą chęcią pojawie się, żeby Was posluchac 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 jak skiny to zaśpiewam coś XDDDDDDDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 O Boże wszystko dopięte na ostatni guzik, może się zjawie Co do losowań to mogę się zająć a i dobra muzyka też musi być! A pro po zmień nazwy 'Omega i Pynia" na takie by od razu przejść na profil na forum. To tyle ode mnie dziękuje i dobranoc oraz: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DROGOCENNE PANIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Oczywiście ze biore udzial tym razem lece po pierwsze miejsce ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Mogę dla drugiego miejsca dorzucić jakiegoś skina do 5€(dla graczy cs:go) Tak ogólnie to też mogę pomóc z muzyką. Skontaktuj się z tą sprawą do Pyni na pw / ts3 No fajnie się zapowiada, ciekawe nagrody Mam nadzieje że będziesz śpiewać O Boże wszystko dopięte na ostatni guzik, może się zjawie A pro po zmień nazwy 'Omega i Pynia" na takie by od razu przejść na profil na forum. To tyle ode mnie dziękuje i dobranoc oraz: Zrobione Oczywiście ze biore udzial tym razem lece po pierwsze miejsce ! Pierwsze miejsce? Try hard - Lekko edytowałem propozycje i dodałem kilka rzeczy - Pierwszy wpis na FB pojawi się 11.03.2015 Mam nadzieje że zapowiedź się podoba Edytowane 9 Marca 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Zapowiedz świetna, tak jak już mówiłam Dziękuję Wam za taka aktywność, mam nadzieje, ze będzie Was jeszcze więcej niż wcześniej! Zapraszam do zapisywania się! (Najlepiej na ts3, aczkolwiek można dać mi znać tez tutaj na pw albo na gg: 19044695 ) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 No to czekamy <3... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shalin 4 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Zapisujcie mnie . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMroziu 4 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 To ja też chcem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Kto wie może i ja się zapisze ^^ Dam wam znać na dniach ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Omega, najpierw podałeś nagrody dla I miejsca, później napisałeś, że dla II i III też są nagrody a podałeś, że miejsce I i II VIP, o III nic nie ma ;d 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMroziu 4 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Jeszcze kolega HelScreen się chce zapisać ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Omega, najpierw podałeś nagrody dla I miejsca, później napisałeś, że dla II i III też są nagrody a podałeś, że miejsce I i II VIP, o III nic nie ma ;d Tak pomyliłem się. Jeden wyraz zmieniony i już wszystko gra dzięki. -Dodałem kontakt w zapowiedzi do Pyni -I kilka małych rzeczy ( grafika ) Piękna aktywność moi drodzy ;d Cieszy mnie to //11-03-2016 ~ Post umieszczony na FB Edytowane 11 Marca 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Zapisujcie mnie . To ja też chcem Jeszcze kolega HelScreen się chce zapisać ;d Zapisani! Mozecie zacząć się przygotowywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Może i ja się zapiszę? Zobaczymy ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Aktualni zapisani uczestnicy na Karaoke: ( Są to osoby które będą śpiewać ) Na kanale będzie sporo sporo więcej słuchaczy UCZESTNICY: Shalin Mroziu HelScreen Umciaak * ♛ 1337 ♛ Bejcer Hames Dodałem do zapowiedzi ~ " Osoba zajmująca się muzyką oraz losowaniami: " Lista uczestników będzie na bieżąco aktualizowana. Na FB w środę / czwartek pojawi się kolejny post Zapraszam do zapisywania się. -aktualizacja listy 18-03-2016 #1 - 20.03.2016 dodany post na fb + aktualizacja listy Edytowane 20 Marca 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Kochani! Bardzo ważna informacja: karaoke zostaje przełożone na 01.04.2016. Zaaktualizowana została lista jury, proszę zapoznajcie się z nią. Za utrudnienia przepraszamy, trzymajcie się ciepło! :papa: Edytowane 22 Marca 2016 przez Pynia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Lista uczestników na dzień 25.03.2016 UCZESTNICY: Shalin Mroziu HelScreen Bejcer Hames BaLiN Esme aktywny/asystent Edytowane 25 Marca 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 ja mogę do jury . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Aż się doczekać się nie mogę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) ja mogę do jury . O tym musisz rozmawiać z Pynia Aż się doczekać się nie mogę Ja również Będzie mega, obiecuje Zapraszam do zapisywania się. UCZESTNICY: Shalin Mroziu HelScreen Bejcer Hames BaLiN Esme aktywny/asystent leguminek rac0. 29-03-2016 - post fb // aktualizacja listy Edytowane 29 Marca 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Cześć wszystkim Z radością informuję, że aby przypominać Wam, a także użytkownikom, którzy jeszcze nie mają konta na forum, na naszym serwerze TS3, dodane zostało ogłoszenie o najszej zabawie, które pojawiało się będzie co godzinę na czacie ogólnym. Ponadto prosiłabym, aby uczestnicy, którzy się zapisali potwierdzili swoją obecność dzień przed karaoke. W przeciwnym razie nie będziemy czekać ani na spóźnialskich, ani na zapominalskich. Do zobaczenia :papa: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi