TenBrzydki 237 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Nick: Quattro Powod rezygnacji: -- Cos od siebie: prosił bym o odebranie admina na dd2 ponieważ kończę z tą siecią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 znów? Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 No nie, piczko, kogo będę zabijać :CC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nie rozumiem trochę tej sytuacji... No nic, twoja decyzja, miejmy nadzieję, że wrócisz kiedyś. Trzymaj się :papapa: i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Trzymaj się Quattro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nigdzie nie uciekasz misiek, nawet nie myśl o tym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nie dziwie sie, jak cos to w kontakcie ziomeczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Z tego co mi wiadomo zostałeś potraktowany jak zostałeś, więc nie dziwie się Twojej decyzji. Poznałem Cię dopiero na DD2 i uważam, że odwalałeś kawał dobrej roboty tam Trzymaj się ! @-_- dzięki za wytłumaczenie sytuacji. Teraz wiemy jako admini DD2 na czym stoimy Edytowane 19 Marca 2016 przez polaczekkkkkkkkkk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Coś nie pasuje w tych waszych historiach, niecały miesiąc temu już były sytuacje, w których dostawałem informacje o tym, że nie dba się o niektóre aspekty serwera, a wczoraj sam Paweł napisał do mnie z prośbą oto by go zmienić, jako opiekun miał do tego prawo, ja nie wybierałem Quattro sam z siebie w podaniu, został przyjęty przez prośbę opiekuna z tego co pamiętam, wiec sam opiekun mógł go zmienić jeżeli uważał, że się nie nadaje.Dostałem informację, że on sobie nie radzi i powoli wykonuje swoja robotę, czasami prawie w ogóle i poproszono mnie o zmianę go na kogoś innego, Paweł wybrał rude, ja nikogo nie wybierałem, tak zdecydował Paweł i uszanowałem jego decyzje, zwłaszcza, że tutaj czasami trzeba było się ich dopraszać oto by sprawdzili rezygnacje i nieobecności, nie wspominając już o zachowaniu niektórych adminów, którzy robili czasem co chcieli (#LOGI). Wiec proszę mnie nie zasypywać PW wiadomości w stylu "Czemu go zmieniłem", ja go nie zmieniłem, chciał tego Paweł, to nie opiekun, a zastępca, a skoro dostaje się informację takie i takie na dany temat(patrz wyżej), to przychyliłem się do jego prośby, bo miał do tego prawo. Głównym argumentem Pawła bylo właśnie zachowanie w odniesieniu do skargi http://forum.cs-classic.pl/topic/45942-skarga-zeus/#entry277785, podobno Quattro był o tym informowany, a nic z tym nie zrobił, tyle wiem. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Sytuacja z tematu http://forum.cs-classic.pl/topic/45942-skarga-zeus/#entry277785 jest zenujaca. Takie rzeczy powinno sie zalatwiac w "rodzinnym" gronie. Atmosfera jest dziwna pomiedzy adminami. Jest pare osob pozytywnie zawsze nastawionych np: Mistrz . Zawsze wesoly itp itd. Tak powinnien wygladac "dobry" admin. Czepianie sie byle czego jest smieszne. Dla mnie to w regulaminie powinno byc zapisane ze: Jak dostajemy zgloszenie ze taki lub inny gracz ma wh , a jest koniec rundy to PIERWSZY KTORY PADNIE GO OGLADA. Ok , jak jestes sam na serwie to wchodzisz na specta i ogladasz. Ale czesto jest NAS 4 czy wiecej i nie moze byc tak ze jeden drugiego sie czepia ze ma go "ogladac" Albo piszesz na u@ ze jest moj. Nie chcialbym zeby napieta sytuacja nabrala "rozpedu" i doszlo do tego ze ktos bedzie mnie rozliczal czy nacisnalem przycisk SPECT czy NIE. Ja osobiscie uwazam ze atmosfera moglaby byc o wiele lepsza i my admini powinnysmy o to dbac , a nie rozliczac czy patrzec na rece innym. A co do Ciebie Quatro to powodzenia. Ale z drugiej strony byles "niewidoczny" na serwie i na forum ostatnio ;/ Wszystkiego dobrego dla Ciebie;) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Szkoda Quatro ze odchodzisz znowu , licze na to ze wrocisz na stare dobre Only DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Wielka szkoda, Dawid. Mam nadzieję, że jakiś kontakt bd! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dzieki quattro za wszystko mam nadzieje ze nie rozstaniesz sie z serwerem ,przynajmniej bedziesz nas odwiedzał..... Węsołych Świąt! temat do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi