Khaltaz 28 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 1. Nick: Khaltaz2. Imię: Jakub3. Wiek: 214. Znajomość Sourcebans (1-10): 2/3 uczę się5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/3433488. Parę słów o sobie **: Jestem pasjonatem e-sportu, utrzymuję się grania w lol'a, w wolnym czasie gram w cs'a bądź karciankę M:tg, w której to jestem top 5 w Polsce.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Często przebywam na serwerze i ostatnio w zwiększonej mierze spotykam się z sytuacją, w której to osoby notorycznie łamią regulamin, psując tym samym rozgrywkę innym graczom. Zauważyłem również spadek aktywności innych adminów, co opóźnia reakcję na nieregulaminowe zachowania.10. Steam_ID: STEAM_1:1:122802746 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Zazwyczaj parę godzin dziennie, większość czasu jestem też online na steamie, więc można do mnie pisać. W najbliższym czasie (24 Marca wyjeżdżam za granicę, wracam 28 wieczorem)12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Najczęściej rano, wieczorami i w nocy (8-12, 17-21, 24+)13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 677 godzin14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinatobe 98 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Jestem na tak, aby nauczyć się "Sourcebans" to jest moment. Znam Cię zbyt długo, aby negatywnie wypowiedzieć się pod twoim podaniem jesteś osobą kompetentną, która nie raz wypowiadała się pod różnorodnymi postami związanymi głównie z sytuacją łamania regulaminu, pomagałeś w wielu przypadkach serwerowych i oczywiście jesteś pozytywnie nastawiony do ludzi.Nic dodać nic ując jeszcze raz na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Devil1 4 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Na Tak ! Miły , Ogarnięty , spokojny szybko nie wybucha . sourcebans do wyuczenia ( nie jest to trudne ) Wiele razy pomagał administracji np. w przypadku pana Warki z przełomu 2015/2016 . Jeszcze raz na Tak i Powodzenia , Pomożemy jak coś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Jestem na tak wiek Ładnie rozpisane podanie składka steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWENS 123 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Jestem na TAK opanowany, wiele czasu spędził już na serwerze, tak jak kolega SHINOTABE powiedział, co także dało się zauważyć samemu dało się zauważyć, odgrywał on dużą rolę w procesie banowania wielu graczy. Edytowane 28 Marca 2016 przez NEWENS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Jestem na TAK +Aktywność +Mutacja +Składka +Mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi